Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 12 22, 02:48)
Kad 2ia net nebuvo avarijos, juk niekas nenukentejo, nei zmogus nei turtas. Dziaugtis tik reiketu o ne liudet. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Aš savo draugėms visada sakau tokiu atveju, kad linkiu, kad visos jų avarijos būtų tik tokios smile.gif.

QUOTE(elenuxus @ 2011 12 22, 10:33)
Jei pades, tai dar matosi sviesu atspindys ant masinos kai esi arti, is to irgi galima pasakyt kiek dar truksta iki bakstelejimo  ax.gif

Aš čia neseniai į mašinos kablį įvairavau, į tuos atspindžius bežiūrėdama doh.gif o gi vairuoju jau N metų... taip kad, negraužkit jei kas Jums nepasiseka - ir ne pradedantys kartais sužioplina dar ne taip biggrin.gif
Atsakyti
labas
as tai sugebejau trinktelet i gala i vairavimo mokyklos auto, su kuria pati mokinausi vairuoti ir instruktoriu tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 12 22, 13:37)
Aš čia neseniai į mašinos kablį įvairavau, į tuos atspindžius bežiūrėdama  doh.gif

Apie kablius snekant - as vaziuodama atkreipiu demesi yra kablys ar ne...tuomet jei kam ivaziuosiu i gala kablio deka kazkam maziau sugadinsiu masina biggrin.gif , o va man tai tikai nebus geriau biggrin.gif Pas mane kablio nera...Kazkada B bakstelejo siknon vienam masiniukui, tai jam nieeeko, o mum sulankstytas priekis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mur-miau @ 2011 12 23, 10:51)
labas
as tai sugebejau trinktelet  i gala i vairavimo mokyklos auto, su kuria pati mokinausi vairuoti ir instruktoriu tas pats doh.gif

Vau... ir ka, pabendravot?Atsimine kad buvus mokine?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 12 23, 11:14)
Apie kablius snekant - as vaziuodama atkreipiu demesi yra kablys ar ne...tuomet jei kam ivaziuosiu i gala kablio deka kazkam maziau sugadinsiu masina  biggrin.gif , o va man tai tikai nebus geriau  biggrin.gif Pas mane kablio nera...Kazkada B bakstelejo siknon vienam masiniukui, tai jam nieeeko, o mum sulankstytas priekis  doh.gif
Papildyta:

Vau... ir ka, pabendravot?Atsimine kad buvus mokine?

prisimena net ir vardo nepamirso. viskuom jis pasirupino ir masina i salikele nustume, nes antroj juostoj ivykis buvo, ir namo parveze, ir deklaracija uzpilde smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mur-miau: 23 gruodžio 2011 - 10:51
QUOTE(mur-miau @ 2011 12 23, 11:50)
prisimena net ir vardo nepamirso. viskuom jis pasirupino ir masina i salikele nustume, nes antroj juostoj ivykis buvo, ir namo parveze, ir deklaracija uzpilde smile.gif

Oi tai geras instruktorius...Jei taip as i saviskio buciau, tai apart -PYP- tik pora suprantamesniu zodziu butu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mur-miau @ 2011 12 23, 11:50)

O kas jam belieka - juk Jūsų klaidos yra jo darbo brokas biggrin.gif.
Šiaip visada smagu, kai žmonės žmoniškai ir elgiasi - tas gi bet kam gali nutikt
Atsakyti
QUOTE(mur-miau @ 2011 12 23, 10:51)
labas
as tai sugebejau trinktelet  i gala i vairavimo mokyklos auto, su kuria pati mokinausi vairuoti ir instruktoriu tas pats doh.gif

Va tai tau bigsmile.gif o aš visada galvojau kad didžiausia gėda būtų atsitrenkti į instruktorių. blush2.gif blush2.gif Šakės, sulysčiau į paltą, akis rankom prisidengčiau ir būtų va taip ohmy.gif blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif Su savuoju šiand prasilenkiau skirtingose juostose tai tokios grėsmės nebuvo. biggrin.gif
Taip reikėjo šiandien į drogą, nuvažiavau į akro, o ten spėkit ar yra vietos mašinai. Kol dar rodo kad yra ir randi ta vieta, ziurek jau kazkas i ja lenda. Nei vienam aukste ner laisvu, apsukau pora ratu ir isvaziavau. cool.gif
Ka gi, smagių mums švenčių, gerų kelių ir jų dalyvių. šiand išvažiuoju. newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(mur-miau @ 2011 12 23, 10:50)

QUOTE(jurgacka @ 2011 12 23, 12:11)
O kas jam belieka - juk Jūsų klaidos yra jo darbo brokas biggrin.gif.
Šiaip visada smagu, kai žmonės žmoniškai ir elgiasi - tas gi bet kam gali nutikt

Ne darbo brokas tongue.gif Kai mokiniesi vairuoti su instruktoriumi, jis 100% nesa atsakomybe ir kas benutiktu jis tures atsakyti mirksiukas.gif

Man buvo, kad besimokinant vairuoti man i uzpakali ivare bemsas, bet taip svelniai, kad nei jam nieko nesimate nei mums nieko, bet issigandau tai ohoho doh.gif Visa slapia nuo prakaito ir drebanti tada vaziavau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Su Šventėmis visas smile.gif .
Aš niekaip neatsidžiaugiu, kad jau metų pabaiga, o oras ir keliai vairavimui superiniai-nebuvo nei daugybės sniego, nei slidumo. biggrin.gif
Išvažiuojam, mašiniuką vairuos vyras.
Tad po pertraukės į darbą važiuodama gal vėl vairuosiu kaip pirmokė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 24 gruodžio 2011 - 09:10
QUOTE(Singė @ 2011 12 24, 09:10)
Labas rytas,
Su Šventėmis visas  smile.gif .
Aš niekaip neatsidžiaugiu, kad jau metų pabaiga, o oras ir keliai vairavimui superiniai-nebuvo nei daugybės sniego, nei slidumo.  biggrin.gif
Išvažiuojam, mašiniuką vairuos vyras.
Tad po pertraukės į darbą važiuodama gal vėl vairuosiu kaip pirmokė. rolleyes.gif

Nu nu slidumo nebuvo, nusisaut kaip slidu doh.gif

Beje, visas su v. KAledom!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokas998: 25 gruodžio 2011 - 12:13
Slidu ziauriai buvo.... Vakar islipdama is masinos kritau ant dupces, tai nu juokas per asaras biggrin.gif juokingas pats faktas, kad sedejau su suknele baloj ledo biggrin.gif o asaros pasipyle nes krisdama naga nusilauziau ir taip nejuokingai, pleistras porai savaiciu turbut uzdetas smile.gif smagu, kad bent snd grazus oras labai smile.gif
Atsakyti
Su šventėm visas vairuotojas! Saugiai suvažinėkit 4u.gif
Atsakyti