Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Net parašysu kokią šaunią moterėlę šiandien mačiau. išlipo iš mikriuko ir tik dzingt prie rankinuko žibintuvėlis užsidegė. bigsmile.gif Iškart pristabdžiau prie tos perėjos. thumbup.gif

Turbūt visus moko statyti prie dešinio šono, apie tokį iškart ir pagalvojau biggrin.gif man kai reik prie kairio tai nelabai patinka, bet gerai kad retai reikia. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
karts nuo karto apsilankysiu pas jus,nes įveikiau vairavimo baimę ax.gif

QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 27, 23:05)
O as siandien uzsisakiau nuolatini vairuotojo pazymejima ax.gif  ax.gif Tik kai bandziau nusiklijuoti klevo lapa nuo bamperio, tai su visais dazais nusiklijuoja, tai ciuju, net sulaukusi 2 metu vazinesiu su klevu doh.gif

mums dar mokantis teoriją mokino,kad neluptume,o prieš tai su plaukų fenu pakaitinti,tik nežinau kaip tai padaryti jei neturi galimybės šalia auto jį pasijungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 27, 23:14)
Arba klijuok juoda (ar kokia ten spalva) ant viršaus. wink.gif gerai kad aš už stiklo užsikijavus. rolleyes.gif

As jau pirkau masina su uzklijuotu klevo lapu ant bamperio doh.gif Net nesitikejau, kad bus tiek problemu su nusiklijavimu lotuliukas.gif

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 12 28, 10:15)
Nesuprantu kodėl kitiem neatsiklijuoja, pas mane jau trečias užlipintas  doh.gif  Tik aš ant stiklo užsiklijavusi.

Pas mane prieki buvo uzklijuota ant stiklo, tai nusilupau blush2.gif Man nepatogu netgi jei ant stiklo, dirgiklis matomumui blush2.gif

QUOTE(~♥TikTaiTaip♥~ @ 2011 12 28, 18:11)
Sveikutės  4u.gif
karts nuo karto apsilankysiu pas jus,nes įveikiau vairavimo baimę  ax.gif
mums dar mokantis teoriją mokino,kad neluptume,o prieš tai su plaukų fenu pakaitinti,tik nežinau kaip tai padaryti jei neturi galimybės šalia auto jį pasijungti  g.gif

Gera mintis, bet kur cia garaziuka susiradus g.gif
Atsakyti
o as gal ir blogai padariau, bet klevo lapa uzsiklijavau ant kieto kartono ir atremiau i galini stikla, gerai viskas matosi, bijojau irgi kad bus problemu su nuklijavimu g.gif turiu du tokius komplektus viena savo maisiniuke, kitas pas vyra, nes tenka ir jo masina pavairuoti smile.gif kazin gauciau velniu nuo policijos , kad nepriklijuoti mano "klevukai"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥TikTaiTaip♥~ @ 2011 12 28, 19:11)

mums dar mokantis teoriją mokino,kad neluptume,o prieš tai su plaukų fenu pakaitinti,tik nežinau kaip tai padaryti jei neturi galimybės šalia auto jį pasijungti  g.gif

Labai paprastai,imi prailgintuva 30m,bute (arba rusy,laiptinej irgi buna pasijungimai) pasijungi prie rozetes,o kita gala nuvedi prie masiniuko (pro langa arba per laiptine),ir turi elektra thumbup.gif Jau ne viena karta taip esu darius,kelis kartus dulkiu siurbli jungiau,salona valiau,o karta susilituot laidus reikejo...ir kaimynai taip daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 12 28, 22:42)
o as gal ir blogai padariau, bet klevo lapa uzsiklijavau ant kieto kartono ir atremiau i galini stikla, gerai viskas matosi, bijojau irgi kad bus problemu su nuklijavimu g.gif turiu du tokius komplektus viena savo maisiniuke, kitas pas vyra, nes tenka ir jo masina pavairuoti smile.gif kazin gauciau velniu nuo policijos , kad nepriklijuoti mano "klevukai"? g.gif

o jis gerai matosi per stikla? salia priglaustas?. Prie manes niekas nesikabina, nors priklijuota is vidaus. Nemanau kad cia tokiu problemu reiketu ieskot. beje maciau siom dienom ne viena iskirpta lapa.
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 12 28, 23:42)
(...) kazin gauciau velniu nuo policijos , kad nepriklijuoti mano "klevukai"? g.gif

Manau, kad ne smile.gif Svarbiau, kad išvis būtų ir būtent toj pusėj, kurioj reikia.
O man tai geriausia su magnetiniu klevo lapu - tvarkingai atrodo ir nebus jokių problemų su nuklijavimu.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 12 29, 10:29)
Manau, kad ne smile.gif  Svarbiau, kad išvis būtų ir būtent toj pusėj, kurioj reikia.
O man tai geriausia su magnetiniu klevo lapu - tvarkingai atrodo ir nebus jokių problemų su nuklijavimu.

o kur nurodyta pusė? Berods rašoma,kad turi būti tik gerai matomoje pusėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 12 28, 21:42)

As tokiu ne viena ir ne du maciau, nieko cia blogo, svarbu, kad is vis turi mirksiukas.gif
O kai man tenka vairuoti darbine masina, tai nieko nededu ir vaziuoju be klevo blush2.gif

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 12 29, 14:54)
o kur nurodyta pusė? Berods rašoma,kad turi būti tik gerai matomoje pusėje  g.gif

Kiek pamenu kaireje puseje gale turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 29, 16:01)
Kiek pamenu kaireje puseje gale turi buti g.gif

Jei gerai pamenu taio nurodyta tik "M" ženklą kur klijuot.

Reiktų man pavartyt taisykles, pasitikslinti g.gif
Atsakyti
Klevo lapas gali buti is bet kurios puses, svarbu kad gale smile.gif
Atsakyti
As kai mokiausi vairuoti, pas mane knyguteje buvo parasyta, kad butent kaireje puse turi buti, nes del to lazinausi, net su savo instruktoriumi blush2.gif
O dabar radau va ka:
Vairuotojams, neturintiems 2 metų vairavimo stažo, privaloma ant automobilio priekinės ir galinės dalių turėti kvadratinį žalią klevo lapo formos skiriamąjį ženklą. Kvadrato kraštinės ilgis – nuo 150 mm iki 200 mm.
Atsakyti