labas rytas
***** o aš į kokią situaciją šiandien buvau įsisūdžius, streso apturėjau.
Trumpai tariant reikėjo man apsisukt per skiriamąją juostą, o ten sankryža ir kone žiedas, žodžiu sankryža, pavadinimu "nesuprasi". Užsukau ten (iš tikro net nežinau ar galėjau ten sukti, nebuvo išvis jokio ženklo) bet pabijojau, kad paskui labai toli reikės važiuot iki apsisukimo, o man pas gyd.laikas. Na o iš to žiedo - ar kaip ji pavadint - išvažiuojant iškart šviesoforas, trys juostos, aš prie trečios, rytas, mašinų eilės galo nesimato, o man dar reikia ne tik į trečią juostą, bet min į antrą. Galvoju nu daragaja papala. Laimei, kiti įleido, antraip turbūt būtų reikėję skristi.
Dėkoju visiems supratingiems vairuotojams, kurie leido man šiaip ne taip besisaugant ten prasmukti, nepypsino ir neriaumojo. važinėji ir mokaisi.
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 06, 14:27)
labas rytas
***** o aš į kokią situaciją šiandien buvau įsisūdžius, streso apturėjau.
Trumpai tariant reikėjo man apsisukt per skiriamąją juostą, o ten sankryža ir kone žiedas (...)
Kur čia tokia vieta?
QUOTE(Märchen @ 2012 01 06, 15:06)
Savanoriu gale kur kertasi su pramones pr ir siaures pr. Ten gal muravos sankryza ja vadina.
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 06, 18:22)
Savanoriu gale kur kertasi su pramones pr ir siaures pr. Ten gal muravos sankryza ja vadina.
taip, ten muravos sankryza, piko metu ten visada buna laaaabai daug masinu
QUOTE(Singė @ 2012 01 06, 12:14)
Man šiandien papypseno, nes užgesau sankryžoje. *****, tas užgesimas, atrodo, jau pripratau važinėt, ale vis tiek pasitaiko.
aš būna,kad susitampau kai pradedu važiuoti
QUOTE(bmw720 @ 2012 01 06, 12:25)
pasidalink info,nors dar toli iki keitimo,bet vis
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 06, 12:27)
***** o aš į kokią situaciją šiandien buvau įsisūdžius, ...
aš irgi duodu
man MB išvažiuodamas pilną baką užpylė
as jau pasiilgau savo masiniuko
kai isigijau, teko naujai mokytis pajudet is vietos, vis geso
kai isigijau, teko naujai mokytis pajudet is vietos, vis geso
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 17, 12:44)
Sveikutes
Taip laukiau kada gi pagaliau teises turesiu, o ju sulaukus taip dar ir nesedejau prie vairo
Tetis nelabai nori duoti masinos
nusipirkt dar neradau, dar brolis stoja piestu, kad nereik man masinos ir jis mat pries, nors su manim ner vaziaves
Jei viskas ok kita savaite bandysiu pavazinet
Jei viskas ok kita savaite bandysiu pavazinet
Laba, ar pavyko pavažinėt? Labai suprantu šitą situaciją, pati tokioj buvau. Nieko smagaus, dar ypač kai kiti nepasitiki.
Papildyta:
QUOTE(mur-miau @ 2012 01 06, 22:36)
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 07, 18:48)
Laba, ar pavyko pavažinėt? Labai suprantu šitą situaciją, pati tokioj buvau. Nieko smagaus, dar ypač kai kiti nepasitiki. 
Nepavyko
Dar ir masina oziuotis pradejo, net teciui gesta
Gavau nebloga pasiulyma isigyti masina, kokios norejau, uz mazesne kaina nei pvz autopliuse pardavineja, bet dabar seimyna svarsto +/- kad dvieju duru jiem jau trukumas, nors tur savo universala i kuri puse gyvenimo susigrust gali
Dvieju duru?Joks cia trukumas, netikejau, kad gali buti taip patogu
Atsidarius dureles galiu lygiai taip pat lipti i prieki arba i gala, atrodo lyg dureles didesnes butu, nei keturdurei
O ir vietos sociai.Nu, priklauso kokia masina aisku...Bet MB dabar jau uz mazas masinas
Maziai ugteleje, vezimo tampytis nebereikia, nors pas mane bagazinej dar metosi ir vistiek viskas telpa.Ir su vaikais daug lengviau, viska atsiekiu, o vienai jaukiau negu keturiu duru
Cia grynai mano nuomone...bet i keturiu duru kad ir panasia nekeisciau.Sekanti mano svajonese irgi dvidure
Tai vat, man 2ju duru labiau pliusas nei minusas
o masina tai peugeot 206 1998m.
Tokiais tempais geriausiu atveju masina nusipirksiu vasara...ir galesiu is naujo vairuot mokintis
Tokiais tempais geriausiu atveju masina nusipirksiu vasara...ir galesiu is naujo vairuot mokintis
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 08, 00:12)
Tai vat, man 2ju duru labiau pliusas nei minusas
o masina tai peugeot 206 1998m.
as irgi tokios ieskau, bet vyras irgi labiau siulo 4 duru, bet jei bus geras varijantas tai ir 2 duru tiks
QUOTE(spin2liux @ 2012 01 08, 00:51)
as irgi tokios ieskau, bet vyras irgi labiau siulo 4 duru, bet jei bus geras varijantas tai ir 2 duru tiks 
autopliuse tokias maciau uz 4,5-5 tukst, o man dyzeliuka siulo uz 3,5tukst ir dar deretis galima
Man tai "patinka", kad neranda argumentu kodel 4iu duru geriau