mano masiniukas 2 dureliu, pati issirinkau, MB nepriestaravo,

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 08, 10:39)
autopliuse tokias maciau uz 4,5-5 tukst, o man dyzeliuka siulo uz 3,5tukst ir dar deretis galima
Man tai "patinka", kad neranda argumentu kodel 4iu duru geriau

Nu gera kaina, negi tik todel kad ne 4 duru nepritaria?Cia is pazistamu?Viskas su ja gerai?
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 08, 16:39)
Nu gera kaina, negi tik todel kad ne 4 duru nepritaria?Cia is pazistamu?Viskas su ja gerai?
svarstom dabar

Cia draugo pussesere pardavineja, del to ir tokia kaina

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 07, 20:48)
autopliuse tokias maciau uz 4,5-5 tukst, o man dyzeliuka siulo uz 3,5tukst ir dar deretis galima

O kodel tokia kaina gera?
Uz tokia kaina jei be defektu ir as noriu

MB dabar nusipirko 2 duru, as buvau pries, bet kadangi reikiamo varianto 4 duru nebuvo, tai apsistojom ties sia. I darba jis vazineja vienas, tad numeta viska ant priekines sedines ir vaziuoja patenkintas. Bet... jo seimyna labai megsta prisiprasyti kad jis nuveztu/atveztu/paveztu, tai tada buna nepatogumu

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 08, 16:00)
svarstom dabar
Apziuret nebuvom, tai nezinau, kuri laika garaze prastovejus, nevazinejo niekas.

O tai sita masiniukie butu tavo, ar seimynos?

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 08, 21:37)
O kodel tokia kaina gera?
MB dabar nusipirko 2 duru, as buvau pries, bet kadangi reikiamo varianto 4 duru nebuvo, tai apsistojom ties sia. I darba jis vazineja vienas, tad numeta viska ant priekines sedines ir vaziuoja patenkintas. Bet... jo seimyna labai megsta prisiprasyti kad jis nuveztu/atveztu/paveztu, tai tada buna nepatogumu
Tik del sios vieninteles priezasties ir norejau keturiu duru.

Kaina tokia, nes pussesere pusbroliui siule, o jis man...zodziu blatas

Vairuotojui jokio skirtumo 2ieju ar 4iu duru masina, kam reikia susilanksto i gala

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 08, 21:02)
Kaina tokia, nes pussesere pusbroliui siule, o jis man...zodziu blatas
Tikiu, kad kai ides i koki autopliusa kaina bus didesne
Vairuotojui jokio skirtumo 2ieju ar 4iu duru masina, kam reikia susilanksto i gala
tik va mano seimynai nepatinka tas susipakavimas i gala per priekines duris 

Jei zinai, kad teks vezioti visa seimyna, tai tada tikrai 2 duru masina gali kelti papildomu nepatogumu (as tai bandau atpratint MB nuo veziojimo visu ir visur, nes jie patys turi masinas ir bendrai man si tema labai jautri)

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 08, 21:09)
Jei zinai, kad teks vezioti visa seimyna, tai tada tikrai 2 duru masina gali kelti papildomu nepatogumu (as tai bandau atpratint MB nuo veziojimo visu ir visur, nes jie patys turi masinas ir bendrai man si tema labai jautri) 

Brunete, o kaip tavo teises? Naudoji daznai?
Viena jau vaziavai kiek kartu?
As po menesio pertraukos nuo teisiu islaikymo kai pavaziavau....br

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 08, 22:09)

Oi ne, visos seimynos veziot nereiktu, nebent mama kazkur nuvezti, o jai gi nereik tada i gala lipt

Zodziu jie patys nezino ko nori

QUOTE(dilgelyt @ 2012 01 08, 21:19)
Brunete, o kaip tavo teises? Naudoji daznai?
Egzo nebeislaikyciau manau 

Guli sekmingai pinigineje

Vaziuoti teko kelis kartus, dabar daugiau nei menesi nevazinejau (nes savo masinytes neturiu, o MB keite, tai kuri laiko nebuvo masinos

Dabar isigijo benzinine, dar neteko jos vairuot - biiijau. O dar slidu

QUOTE(~♥TikTaiTaip♥~ @ 2012 01 06, 22:40)
Pradedančiojo vairuotojo pažymėjimai bus keičiami įprasta tvarka
2011 m. gruodžio 15 d. Seimas atidėjo Saugaus eismo automobilių keliais įstatymo nuostatos dėl papildomo mokymo pradedantiesiems vairuotojams įsigaliojimą. (Žr. daugiau). Įstatymo pakeitimas įsigaliojo jį paskelbus Valstybės žiniose.
Atsižvelgiant į tai, nuo 2012 m. sausio 1 d. pradedančiojo vairuotojo pažymėjimai į galiojančius 10 metų valstybės įmonėje Regitra bus keičiami įprasta tvarka, nereikalaujant informacijos apie pradedančiojo vairuotojo baigtą papildomo mokymo kursą.
Įmonė primena, kad užsakymai pakeisti dvejus metus galiojantį vairuotojo pažymėjimą į galiojantį 10 metų priimami likus nedaugiau kaip 10 kalendorinių dienų iki pradedančiojo vairuotojo pažymėjimo galiojimo laiko pabaigos.
2011 m. gruodžio 15 d. Seimas atidėjo Saugaus eismo automobilių keliais įstatymo nuostatos dėl papildomo mokymo pradedantiesiems vairuotojams įsigaliojimą. (Žr. daugiau). Įstatymo pakeitimas įsigaliojo jį paskelbus Valstybės žiniose.
Atsižvelgiant į tai, nuo 2012 m. sausio 1 d. pradedančiojo vairuotojo pažymėjimai į galiojančius 10 metų valstybės įmonėje Regitra bus keičiami įprasta tvarka, nereikalaujant informacijos apie pradedančiojo vairuotojo baigtą papildomo mokymo kursą.
Įmonė primena, kad užsakymai pakeisti dvejus metus galiojantį vairuotojo pažymėjimą į galiojantį 10 metų priimami likus nedaugiau kaip 10 kalendorinių dienų iki pradedančiojo vairuotojo pažymėjimo galiojimo laiko pabaigos.
Buvo kalbeje, kad rekes papildomu kursu nuo Naujuju metu, bet turbut nespejo visko paruosti, suorganizuoti ir panasiai.. vis delto tokiems dalykams reikia pasiruosti. O mano pazymejimas isduotas sausio 25 diena, todel galvojau reikes ar nereikes lankyti tuos kursus, uz kuriuos,zinoma, reikes kazkiek moketi. Anksciau buvo, kad galejai prasyma del pazymejimo rasyti 30 dienu iki galiojimo pabaigos, tai ,o dabar tik 10.. todel galvojau nepraslinksiu be papildomu kursu. Apksritai, tie kursai turi buti privalomi tiems, kurie turi KET pazeidimu.. uz ka turi lankyti tie, kurie vazineja saugiai, atidziai, be pazeidimu