Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(naujokas998 @ 2012 01 09, 10:39)
As turiu lygiai tokia pacia problema, kad tenka vezioti MB tevus (bet pas mus masina 4 duru), kada jiems reikia is anksto nepranese doh.gif Tai geriau tikrai nenorekit per daug, nes kartais tai jau tikrai uzknisa doh.gif Dirbu uz taksiste doh.gif

Tai gal kaip tik pirkite dviejų durų - kuo bus nepatogiau ilipt, tuo dažniau prašys pas tuos, pas ką patogu biggrin.gif
Atsakyti
Aš ne. Ne veltui taisyklės yra tokios kokios yra.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 10, 15:40)

aš irgi, laikausi greičio apribojimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F_M*: 10 sausio 2012 - 15:42
QUOTE(jurgacka @ 2012 01 10, 15:40)
Tai gal kaip tik pirkite dviejų durų - kuo bus nepatogiau ilipt, tuo dažniau prašys pas tuos, pas ką patogu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Aš sakiau, todėl 2 ir perku, nes vyro 4... Kai reiks ką vežt imsimjo mašiną.

QUOTE(*F_M* @ 2012 01 10, 15:42)
aš irgi, laikausi greičio apribojimų  ax.gif

drinks_cheers.gif
man tai labai protinga atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 10, 16:40)

QUOTE(*F_M* @ 2012 01 10, 16:42)
aš irgi, laikausi greičio apribojimų  ax.gif

Ar visos mieste vaziuojate tik ant 50 ir nedaugiau rolleyes.gif ?
Atsakyti
Aš tai tikrai taip, nebent tose vietose kur ženklas 70.
Man baisu, kad mokinukai pamatę perėję pradeda prie jos bėgt, o dar atsiranda koks diedukas aplamai sugalvojęs eit per gatvę belekur ir belekada.
jau nekalbant apie sustojimo kelią kai priekinis auto stabdo... važiuojant dideniu negu leistinas greičiu...

O šiaip tai praktika rodo, kad su tais kurie lekia,lenkia dažniausiai susitinkam prie šviesahoro, tik man leistinu greičiu privažiavus praktiškai netenka ar mažiau tenka stovėt laukiant reikiamo šviesaforo signalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 10, 15:12)
o spalvos sidabrinės tikrai neimsiu

blink.gif Labai grazi spalva thumbup.gif

QUOTE(KTK @ 2012 01 10, 15:21)
As galvojau,kad niekada nenoresiu raudonos masinos,bet tokia turiu ir man ji grazi  biggrin.gif .

Aha, as ta pati sakiau lotuliukas.gif O vazineju su ryskiai raudona masina lotuliukas.gif

QUOTE(jurgacka @ 2012 01 10, 15:40)

Tai kad nezadam dabar keisti masinos kuri laika, noriu sita sudrozti blush2.gif

QUOTE(KTK @ 2012 01 10, 15:45)

Tikrai ne! Juk yra ruozai kur greitis ir 60 ir 70 ir net 80 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 10, 16:23)
o raudona liuks, bent jau tuom, kad matoma spalva, nesusiliejanti su aplinka. vadinas saugi  thumbup.gif  thumbup.gif

Raudona negraziausiai blunka doh.gif Turejom raudona audi, man tai grazu...bet po keliu metu pradejo taip blukt, prarast blizgesi.Atkreipiau demesi, kad senesnes raudonos masinos nelabai graziai pablunka.Tai va.Sidabrine praktiskiausia.Bet jei pati masina gera, tvarkinga, tai dzin ta spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 01 10, 15:56)
blink.gif Labai grazi spalva thumbup.gif

skonio reikalas 4u.gif biggrin.gif
o dar ir dulkės ant tokios nelabai matosi, rečiau plaut reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 10 sausio 2012 - 15:59
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 10, 16:48)
Aš tai tikrai taip, nebent tose vietose kur ženklas 70.
Man baisu, kad mokinukai pamatę perėję pradeda prie jos bėgt, o dar atsiranda koks diedukas aplamai sugalvojęs eit per gatvę belekur ir belekada.
jau nekalbant apie sustojimo kelią kai priekinis auto stabdo... važiuojant dideniu negu leistinas greičiu...

O šiaip tai praktika rodo, kad su tais kurie lekia,lenkia dažniausiai susitinkam prie šviesahoro, tik man leistinu greičiu privažiavus praktiškai netenka ar mažiau tenka stovėt laukiant reikiamo šviesaforo signalo  lotuliukas.gif

Pries perejas visada pristabdau ir stengiuosi buti atidi.
Nelakstau mieste,bet vaziuoju beveik visada ant 60,dauguma taip vazineja.Nematau nieko blogo tame.Kai kur ir ant 70 vaziuoju.

QUOTE(naujokas998 @ 2012 01 10, 16:56)
Tikrai ne! Juk yra ruozai kur greitis ir 60 ir 70 ir net 80 mirksiukas.gif

Bet paciam mieste,kur 50,niekada nevirsiji iki 60?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 01 10, 15:59)
Raudona negraziausiai blunka  doh.gif Turejom raudona audi, man tai grazu...bet po keliu metu pradejo taip blukt, prarast blizgesi.Atkreipiau demesi, kad senesnes raudonos masinos nelabai graziai pablunka.Tai va.Sidabrine praktiskiausia.Bet jei pati masina gera, tvarkinga, tai dzin ta spalva  4u.gif

bet gal reik tinkamos priežiūros. gero šampųno, poliruoklio...

ai, aš tikiuosi nusipirkt mašiną matomą blush2.gif o tos asfalto spalvos,kai greičiau važiuoja doh.gif kei reik iš sunkelio išsukt atrodo, nieko nėr, o šast ir išdygsta prieš priekinį stiklą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 01 10, 16:45)

Aš važiuoju ir 100 ten kur 60-80 galima... Pvz. nuo Ukmergės kalno dieną, kai eismas neintensyvus. Nemuškit labai, žinau, kad taisyklių laikytis reikia, bet... Važiuoju taip tik tada, kai gatvė plati, matomumas geras, jokių pėsčiųjų aplink. Pavyzdžiui prie namų yra mokykla, greitis 40, tai niekada neviršiju. Nes net neišeina ten viršyt - koja pati juda link stabdžio smile.gif. Visada pristabdau prieš pėsčiųjų perėjas tamsiu paros metu, nors ir taip greičio neviršiju. Jei matau šone pėstįjį ar dviratininką - lenkiu jį leistinu greičiu ar max 5 k/h viršydama.

Beje, tai važinėju nuo antrosios savaitės. Pirmąją dar ramesnė buvau.

P.s. Pumcė Šmumcė teisi - kad ir viršiju greitį, paprastai atvažiuoju ne ką greičiau. Važiuojant per visą miestą turbūt kokias 5 minutes gali laimėt. Ne daugiau.
Atsakyti