QUOTE(Elysa @ 2012 01 07, 21:58)
Man ,tarkim, yra neaišku, ar
linijinis-nelinijinis protas ir "
žmogus priima kitą žmogų tiek, kiek susitinka jame pats su savimi" bei (kaip čia vadinamas - aš nesu tikra, ar tai teisingas apibūdinimui pavadinimas, bet tebūnie) "
Persijungimas" yra viena bendra sistema, ar tai yra trys atskirai veikiančios sistemos.
Aš asmeniškai matyčiau tris atskiras atskirai veikiančias sistemas, bet labai glaudžiai ir dažnai tarpusavyje persipinančias.
Todėl tai painiojama ir todėl suplakama į viena.
Bet aš nesu tuo tikra, nes negaliu/nepajėgiu (kol kas

) įkirsti to linijinio-nelinijinio proto.
Šiam momentui manyje yra nuomonė, jog tai yra trys atskiros sistemos vienoje didelėje sistemoje (karkase).
Net nebijau parašyti, jog galvoju, jog šis modelis yra teisingas

Be jokios abejonės - tai linijinio proto apraiška (teisingas-neteisingas)
Bet modelį ar karkasą susikurti ir tėra pajėgus tik linijinis protas.
O jau karkaso fragmentuose galima ir patartina naudoti kitokius protus.
Atliko linijinis protas savo darbą - ir "ačiū tau už paslaugą, linijini prote, laikinai aš tave paliksiu. Bet aš nesu nedėkinga kiaulė, ir po kažkurio laiko vėl sugrįšiu pas tave. Bet vėl tik laikinai... susitaikyk su tuo."
"Pravėdinau" aš galvą, t.y. buvau visiškai atsijungusi nuo šių minčių ir bet kokios teorinės įtakos sau. Tai vadinu laiku "susigulėjimui". Kai ne tu mąstai, o pasąmonė pati darbuojasi už tave.
Neatmetu galimybės, jog ateityje mano nuomonė gali kažkiek kisti. Aš niekad neatmetu bet kurioje srityje, jog mano šio momento nuomonė gali kisti. Negalima panaikinti savyje "vietą fantazijai". Kad nesustotum. Arba tai būt galima pavadinti - kad neužmigtum ant laurų

Tai STOPAS vystymesi.
Tačiau tas atskiras sistemas sistemoje dar reikia gerai paraižyti pjūviais, paskaidyti.
Neabejotinai jose yra dar daug nežinomųjų, punktų, spalvų.
Netgi pats pagrindinis didysis karkasas dar gali būti ne pilnas. Jį dar galima plėsti, gaunant naujų žinių ir ilginant "susigulėjimo laiką.