QUOTE(dinazaure @ 2012 01 14, 13:24)
Ar imanomas vystymasis, taip apsiraizgius sistemomis sistemoje, karkasais, israizytasi pjuviais, paskaidytais, paraizytais ir t.t. Ir ka siuo atveju vystai, Elysa?
Taip, įmanomas.
Negi tu galvoji, kad aš sėdžiu ant palangės, rankom susiėmus galvą, kankinuosi, kuriu modelius ir karkasus???

Lyg koks robotas, apkerpėjęs ir nerimo bei įtampos raukšlėmis išvagotas.
Toli gražu...
Svarbiausia gerai suorganizuoti darbą. Kad po to jis vyktų savaime ir kokybiškai.
Šiek tiek pasidarbuoji pati, o po to "perduodi" darbą dirbti pasąmonei.
Kiekvienas turi dirbti savo darbą ir nepersidirbti savajame. Tik tada bus rezultatas ir kokybė.
Bet kad sekanti grandis (šiuo atveju pasąmonė) galėtų gerai ir kokybiškai dirbti, pirmoji grandis (organizatorius, o tai esi tu) turi duoti jai reikalingų medžiagų. Kitaip ji prie geriausių norų negalės gerai dirbti/padirbti.
Ir jokie karkasai ar modeliai manęs nė kiek neapkrauna kokia nors našta.
Jie be problemų net sutelpa man galvoje.
Retais atvejais, jei struktūra labai sudėtinga, aš ranka laisva forma pabraižau struktūrą brūkšniais, kvadratais, rutuliukais, rodyklėmis

Bet tik tada, kai persipina kelios sritys (visa, kas yra čia, aš vadinu viena sritimi).
Vakar, tarkim, aš mačiau Lietuvą daugmaž 400 km juostoje. Svarbiausia tame buvo - nuostabiai šviečianti saulė. Tik ji laiką padarė nuostabų. Ir vienas vaizdelis - puikios architektūros bažnytėlė belapių medžių fone, apšviesta nuostabios saulės.
Tai žodžiais nenusakomas pojūtis. Ir man kilo noras ne fotoaparatą turėti po ranka, o gerą paveikslo rėmą uždėti ant to vaizdo. Fotoaparatui tai per didelė prabanga - jis sugadintų tai, kas yra realybėje. Jis nepajėgus išsaugoti tokių jausmų.
Šią bažnytėlę aš mačiau ne pirmą kartą gyvenime, bet ją užgoždavo arba medžių lapai, arba bjaurus oras.
O ji stovi nežinia jau kiek metų, ta pati ir vis kitokia. Ir tas pats daiktas mums gali suteikti daug skirtingų jausmų, spalvų... Tik matykime tai. Nepraeikime su mintimi, jog tai dėmesio neverta, nes aš tai jau esu mačiusi.
Ir niekad neprilyginčiau to pasimėgavimui arbatos puodeliu. Tam puodeliui oi kaip toli iki to... Suprantama, kartais tenka naudoti pakaitalus. Tai geriau, negu nieko.
Na ir kur gi tas mano apsiraizgimas? Nebent kokiais voro siūlais, kurių aš nematau, bet kažkodėl mato kiti.