Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

sveikos:),kadangi klausinejausi patarimu, tai jauciu pareiga ideti ir rezultata:) aisku toli grazu..... bet as patenkinta,kadangi tai pirmas kartas gyvenime, kai isvis kazka dariau su mase:) be to, nebizniauju, darau tik savo seimai rolleyes.gif
tai vat prasom jusu teismui mano maisas, viduje snikersas:)

http://public.fotki....kai/maisas.html

futbolo aikstele padaryta taip pat, bet be vartu dar, tad idesiu veliau:)
Atsakyti
user posted image
labas vakaras...na ka dirbau visa vakara, o isejo snipstas pradziai apdengiau mase, atrode negrazu tai nurengiau ir dariau su beze, islygint nemoku tai dzibavau visa, nu bet taip pavargau, o taip negrazu, kad verkt norisi...o ryt vaziuojam pas teta i baliu ir geda vestis..
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 28, 23:54)
user posted image
labas vakaras...na ka dirbau visa vakara, o isejo snipstas pradziai apdengiau mase, atrode negrazu tai nurengiau ir dariau su beze, islygint nemoku tai dzibavau visa, nu bet taip pavargau, o taip negrazu, kad verkt norisi...o ryt vaziuojam pas teta i  baliu ir geda vestis..

blink.gif nu baikit,kur jums negrazu?? jau tikrai neturetu but geda , labai toks "savo vietoj"
Atsakyti

LABAS RYTAS smile.gif

QUOTE(anber @ 2011 10 28, 09:49)
Neimk gi tu taip visko giliai smile.gif  4u.gif  Visos gi mokomes ar stebedamos, ar ikeldamos viena kita tortuka, kurio nepagiria, nenusikopina. Cia gi ne pasaulio pabaiga smile.gif Tu gi pati matai, kaip tobuleji darydama vis daugiau ir daugiau tortuku smile.gif Taip kad - laukiam kito tortuko  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(anber @ 2011 10 28, 09:52)
Cia vakarykstis darbelis:

Labai tvarkingas grazus tortukas ir spalva wub.gif graziai nupiesta (o piesta su temptuku?) is virsaus rozes daug graziau atrodo bigsmile.gif

Vakar ir as pirma kart dariau rozytes savo gimtadienio tortui, ryt gal foto imesiu ax.gif

Papildyta:

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 10 28, 09:59)
tai,kad nebesuprantu ar as tobuleju,ar ne. draugai sako,kad grazeja mano tortai,nes facebuke esu sukelusi visas nuotraukas,net pats pirmasis blynas yra,i kuri as ziureti net negaliu blush2.gif Dabar va darau (man pvz labai sudetingas),bet stengiuosi is paskutiniuju.

Tobuleji tobulieji, neblogi tortukai tavo, kai kurie net superiniai, ipac labai patiko su rugsejo pirmaja (knyga wub.gif thumbup.gif ) skrybelaite rudenisku spalvu, dar skrynute (labi daug darbo ideta thumbup.gif wub.gif ) ir tt.... dar macvinas fainas, o kitu neatsimenu blush2.gif o facebooke kokiu vardu ziureti tavo tortuku ? bigsmile.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 10 28, 10:05)

ir šiaip įdomu ką aš čia veikiu: į klausimus „neatsakinėju“, tortų nekomentuoju, savų praktiškai nerodau, laikas susimąstyti gal man  g.gif  g.gif  g.gif dalyvauju dar vienam forume, kur dažniau sulaukiu pylos nei pagyrų, užtai jį labai vertinu, nes mane skatina tobulėti ax.gif

Labai grazus tortukas, o ipac spalvos, nes mano mylimiausias wub.gif wub.gif wub.gif
o koks dar yra forumas ?

Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 10 28, 13:51)
Va čia dariau prieš keletą savaičių vyro tėvų vestuvių 35 metinėms  wub.gif
Tortas snikersas. papuošimai MMG ir pastiliažas lipdymui. Torto spalva realiai tamsiai violetinė ir tokia labai solidi, graži, o nuotraukose kažkokia ne tokia mastau.gif ai vistiek tas tortas nėra kažkoks wow, kad čia taip jau pult ir rodyt  blush2.gif  na bet kad pasirodyčiau, kad bent kažką nuveikiu, tai va tada rodausi blush2.gif

WOW kaip grazu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif (nors man tortai su gulbemis nepatinka visai blush2.gif ) bet sis nerealus bigsmile.gif labai labai, ir foto labai grazi thumbup.gif wub.gif

QUOTE(dzokada @ 2011 10 28, 20:57)
Jei torta darote pardavimui,ir kaina eina uz kg,ar sveriat su padeklu ar atimate padeklo svori? Na pvz jeigu padarai ant to vienkartinio sidabrinio,nu pasveriau as ji,bet kad jis 500g vienas sveria  blink.gif

nesugalvociau imti pinigus uz kartono gabala ax.gif , nebent pirkai kaskoki spec.

Papildyta:
QUOTE(keno @ 2011 10 28, 22:26)

gaila kad maziuke taip padare verysad.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 28, 22:54)
labas vakaras...na ka dirbau visa vakara, o isejo snipstas pradziai apdengiau mase, atrode negrazu tai nurengiau ir dariau su beze, islygint nemoku tai dzibavau visa, nu bet taip pavargau, o taip negrazu, kad verkt norisi...o ryt vaziuojam pas teta i  baliu ir geda vestis..

Nevaryk Dievo i medi blush2.gif Tortas labai grazus, tik oranzine beze sp. man per riski.
Bet tortas nuostabus thumbup.gif geles superines thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 28, 21:23)
kaip man gaila šitų padėklų.. juos supjausto.. kartais tikrai norisi pasverti padėklą kaip tortą.. jie gan brangūs, tai nei nuomos mokestį kažkokį imti, nei su tortu parduoti.. ypač lietuviškomis kainomis.

kad as net nesugalvociau ant ko kito ta torta daryti g.gif (turiu omeny vienkartinio) nes cia jei pirkti stora kazkoki kartona,daryti padekliukus visai neapsimoketu....ir isvis is kur tokio storo kartono istraukti cia doh.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 28, 21:54)

nu moteriske jums tikrai su galva negerai biggrin.gif blush2.gif blink.gif SITOKS tortas jai negrazu! Gal cia tos geles kokios uzkeiktos,kiek idedat ''negrazius'' tortus tiek jie su sitom nuostabiom gelem lotuliukas.gif (tikiuosi nesumaisiau dabar nick'u lotuliukas.gif ) bet nebandykt ismest ir situ!

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 28, 23:36)
LABAS RYTAS  smile.gif

nesugalvociau imti pinigus uz kartono gabala ax.gif , nebent pirkai kaskoki spec.

Labas labas rytas! lotuliukas.gif

Man cia tik snd kilo toks klausymas kvailas hihihi.gif laugh.gif seip niekad nesveriu su padeklo svoriu,bet seip tai spec visada perku padekliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 29, 01:58)

Man cia tik snd kilo toks klausymas kvailas hihihi.gif laugh.gif seip niekad nesveriu su padeklo svoriu,bet seip tai spec visada perku padekliukus smile.gif

na tada imk papildomai uz padekla biggrin.gif
as tai, is pamparsu dezes isikerpu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 29, 02:07)
na tada imk papildomai uz padekla biggrin.gif
as tai, is pamparsu dezes isikerpu ax.gif

Ko nemiegi? lotuliukas.gif
Ir atlaiko? g.gif

Nu ka gi pasirodau ka as cia veikiau ir maunu miegoti

Man jis toks grynas ''litovcas'' laugh.gif kiek supratau uzsakinetojas vaikinas,ir butent tokio varijanto prase lotuliukas.gif tik savo butelio aisku as neatiduosiu biggrin.gif
Medutis ir marshmellows mase: (sorry mano fotkes pastoviai istempia langa,bet jeigu sumazinu tada visai mazyte padaro doh.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2011 10 28, 10:58)
Mūsiškis! Ačiū, @adrija@.  4u.gif
erikiuxxx, čia mano gruodinukės gimtadieninis tortas į darželį.  bigsmile.gif
Mergytei penkeri, vietos užteks.  mirksiukas.gif

Sveikute bigsmile.gif
Didziausi sveikinimai AMELIJAI
http://www.supermama...?...7317&st=432

Tortas nuostabus bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal Amelijos suknyte tokia buvo?

Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2011 10 29, 03:19)
Ko nemiegi?  lotuliukas.gif
Ir atlaiko?  g.gif

Nu ka gi pasirodau ka as cia veikiau ir maunu miegoti

Man jis toks grynas ''litovcas'' laugh.gif kiek supratau uzsakinetojas vaikinas,ir butent tokio varijanto prase  lotuliukas.gif tik savo butelio aisku as neatiduosiu  biggrin.gif
Medutis ir marshmellows mase: (sorry mano fotkes pastoviai istempia langa,bet jeigu sumazinu tada visai mazyte padaro  doh.gif )

Diena nebuvo kada prisesti biggrin.gif

fainas tortukas, su buteliuku super graziai ziuresi thumbup.gif wub.gif

simisimi84 grazios rozytes thumbup.gif wub.gif o tortukas juodos sp. ? ar mano kompas taip rodo unsure.gif su miieskiukais wub.gif

QUOTE(naitas @ 2011 10 28, 19:04)
aš po šiandienos Moliūginės šventės mokykloje tai negaliu atsigauti.

Na parodyk prasau savo darbelius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 spalio 2011 - 03:30
Labas rytas, matau daug nuostabių tortukų pridėtų:

Dzokados gerulis thumbup.gif sugalvok tu man šitaip thumbup.gif
Tinulia84, o kas būtent nepatinka???man čia viskas dailu ir dera 4u.gif

forumų internetinėje erdvėje begalės, tiek LT, tiek užsieniuos, klaidžioju kur noriu, bendrauju kur noriu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu dabar primeskim lotuliukas.gif darau vestuvinį tortą, kurio svoris 8-9 kg, plius stobvas triaukštis, kurio stovas 2,6 kg, juk neimam už tai, lygiai tas pats su bet kokiu padėklu, pirma sveriesi padėklą, paskui tortą ant padėklo ir išsiminusuoji padėklo svorį, padėklą gi gražina 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Merginos, su kuo suklijuojate gėlytes padarytas iš g.gif spec. klijais ar kokiu aisingu? Ir tuo pačiu paskui klijuojate tie torto apdengto pastilažu?
Dar karta noriu paklausti ar yra galimybe kur nors pasižiūrėti kaip daromi tie nuostabūs Jūsų bijūnai g.gif
Darysiu šiandiena lipdymui skirta pastilaža ir mokinsiuos gėlytes visokia vynioti blush2.gif Neturiu jokių tra-lia-lia, bet gal kas gausis smile.gif
Atsakyti
Žadu daryti pinigų maišą ,bandysiu kepti patį skaniausią pasaulyje tortą, aptepčiau sviestiniu kremu ir iš šokoladinės-marshmallow masės daryti maišą.Žinau kad buvo klausta jau nnnn kartų,bet priminkit sviestinio kremo receptuką,kol nereikėjo tai ir neišsisaugojau blush2.gif
Atsakyti
Kiek po nakties isdygo tortuku , super 4u.gif labai grazus maisas, o tas vaikinas tai thumbup.gif thumbup.gif ir geltonas dviaukstis puikus, nepamenu niku mergaiciu, toks rudeniskas wub.gif
Papildyta:
napoleonas,pastilazas
user posted image
Atsakyti