Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 73 tema .

dzokada prajuokinai lotuliukas.gif tai tikriausiai tos geles prakeiktos biggrin.gif daugiau ju nedarysiu biggrin.gif
olesta, as norejau, kad patys turtu virsai butu islyginti, nu bet nepavyko....o kai visa padariau taip tai toks storas kazkoks..i kaip erikiuxxx sake ir man per ryski ta geltona, niu zodziu tokiais atvejais nieko nebesinori daryti ...
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 29, 00:54)
labas vakaras...na ka dirbau visa vakara, o isejo snipstas pradziai apdengiau mase, atrode negrazu tai nurengiau ir dariau su beze, islygint nemoku tai dzibavau visa, nu bet taip pavargau, o taip negrazu, kad verkt norisi...o ryt vaziuojam pas teta i  baliu ir geda vestis..

na, tortai gyvenime visada geriau atrodo negu tortai nuotraukose biggrin.gif . Taip kad drąsiai galima vežtis.
Tik gal reikėjo kažkaip atskirti viršų ir šonus, dzibuot skirtingais raštais, ar vieną kurią plotmę lygią palikti. Dabar viskas vienodu raštu nuėjo.. iš kitos pusės, taigi gyveni, dirbi ir mokaisi. Kitą kartą gausis kitoks. thumbup.gif

QUOTE(dzokada @ 2011 10 29, 05:19)
Man jis toks grynas ''litovcas''

nu jooo, litovcas irnesakyk.gif čečėnas tikras cool.gif , gruzinas.. nu žodžiu, pietietis. TIk be įdegio hihihi.gif .. šitą... Egipto žemės čiut čiut dar, ir viskas bus gerai laugh.gif

QUOTE(astatortas @ 2011 10 29, 11:10)
napoleonas,pastilazas

wub.gif dar niekad nedariau tokios puokštės. Man patinka wub.gif
aš nepiktai.. bet tos žvaigždės aplink "15" primena Europos Sąjungos vėliavą laugh.gif

ne, nu negaliu aš šitoj temoj lankytis.. liežuviaus nekontroliuoju visai laugh.gif prisidarysiu priešų.. a kam man jų reik cool.gif
Atsakyti
Kiek daug gražių ryškių torčiukų wub.gif kaip smagu čia juos matyti thumbup.gif
Atnešu meškiukus, varškytės - jogurtinis tortas, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
aciu, naitai 4u.gif
Atsakyti
neli tavo meskiukus as darau copy 4u.gif nuostabus
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 10 29, 07:25)
nu dabar primeskim lotuliukas.gif  darau vestuvinį tortą....

Grai gerai jau supratau esme doh.gif hihihi.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 10 29, 07:26)
Sveikutes. Merginos, su kuo suklijuojate gėlytes padarytas iš  g.gif spec. klijais ar kokiu aisingu? Ir tuo pačiu paskui klijuojate tie torto apdengto pastilažu?

''gėlytes padarytas iš... '' ko? g.gif bet manau visu masiu klijavimo principas vienodas....as kartais klijuoju vandeniu,bet reikia tik labai vos vos patepti vandeniu kad priliptu ir neciuoztu viskas...paskutini karta isbandziau kaip mokytojos rase,i svirksta dejau mases gabaliuka ir i mikrobange....klijai tai superiski gavosi,tik tiek kad biski issaude mase mikruskej ir teko sveisti ten is jos ta mase lotuliukas.gif reikia nepraziopsoti blush2.gif dar anksciau esu dariusi mases gabaliuka sumaisau su trupuciu vandens kad gautusi tokia tirsta kose,irgi gerai klijavo.

QUOTE(astatortas @ 2011 10 29, 08:10)

grazios spalvos labai thumbup.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 29, 08:23)
dzokada prajuokinai  lotuliukas.gif  tai tikriausiai tos geles prakeiktos biggrin.gif daugiau ju nedarysiu

Jeigu nedarysi, tada man pridaryk biggrin.gif nes man tokios jauciu tikrai neiseis doh.gif

Oi Naitas negaliu,iki asaru prisijuokiau laugh.gif

Neli tortukas nuostabus,as irgi copy blush2.gif Dabar matau kad padekliukas darytas jusu, na tai ka dedate ten i vidu kad atlaikytu normaliai torta? g.gif Jei kartonas,tai kokio jis storio turetu buti kad islaikytu torta? g.gif O gal jie ir yra tokie ploni netvirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 29 spalio 2011 - 12:31
Neli, pasakiškai gražus tortas 4u.gif 4u.gif 4u.gif o raidžių išdėstymą kopijuoju į smegenėles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ryto Rasa pinigu maisiukas visai gerai isejo, tik man truksta virvutes jame,nelabai ziurisi tas mazas kaspinelis,taip pat manau jeigu butu buvusi virve padaryta is mases,tai butu graziau ir kasteliai pakile mirksiukas.gif nors as dar nesu dariusi maiso tai bepigu man cia sneketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 10 29, 13:41)
Atnešu meškiukus, varškytės - jogurtinis tortas, pastilažas.

wub.gif be žodžių .. tokie naivūs tie meškiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 29, 12:37)
ne, nu negaliu aš šitoj temoj lankytis.. liežuviaus nekontroliuoju visai laugh.gif

ne liezuvi,cia,brangioji,valdyti reikia,o pirstukus biggrin.gif

beja,nufotografuoti tinkamai torta -cia jau atskiras menas. as irgi to nemoku.jau ne vienas zmogus sake,kad mano tortas realiai daug geriau atrodo,nei foto . nu svarbu ne atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 29, 13:29)
Dabar matau kad padekliukas darytas jusu, na tai ka dedate ten i vidu kad atlaikytu normaliai torta?  g.gif Jei kartonas,tai kokio jis storio turetu buti kad islaikytu torta?  g.gif O gal jie ir yra tokie ploni netvirti?

Į paėkliukų vidų dedu dažniausiai kartoną, realiai, kokį turiu, jei tortas sunkesnis - storesnį, jei lengvesnis, gali būti ir plonesnis. Labai gerai tinka nuo kartoninių dėžių šonai, tvirti ir vis tiek apdengiami gi popieriumi. Jei norit storesnio, galima nusipirkti putoplasto ar kaip ten vadinasi ir jį aptraukti, net juostelė tada iš šono apjuosti tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ar i beze galima pilti skystu dazu ar kvapu lasiuku ?
Atsakyti