olesta, as norejau, kad patys turtu virsai butu islyginti, nu bet nepavyko....o kai visa padariau taip tai toks storas kazkoks..i kaip erikiuxxx sake ir man per ryski ta geltona, niu zodziu tokiais atvejais nieko nebesinori daryti ...
dzokada prajuokinai
tai tikriausiai tos geles prakeiktos
daugiau ju nedarysiu 
olesta, as norejau, kad patys turtu virsai butu islyginti, nu bet nepavyko....o kai visa padariau taip tai toks storas kazkoks..i kaip erikiuxxx sake ir man per ryski ta geltona, niu zodziu tokiais atvejais nieko nebesinori daryti ...
QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 29, 00:54)
labas vakaras...na ka dirbau visa vakara, o isejo snipstas pradziai apdengiau mase, atrode negrazu tai nurengiau ir dariau su beze, islygint nemoku tai dzibavau visa, nu bet taip pavargau, o taip negrazu, kad verkt norisi...o ryt vaziuojam pas teta i baliu ir geda vestis..
na, tortai gyvenime visada geriau atrodo negu tortai nuotraukose
Tik gal reikėjo kažkaip atskirti viršų ir šonus, dzibuot skirtingais raštais, ar vieną kurią plotmę lygią palikti. Dabar viskas vienodu raštu nuėjo.. iš kitos pusės, taigi gyveni, dirbi ir mokaisi. Kitą kartą gausis kitoks.
QUOTE(dzokada @ 2011 10 29, 05:19)
Man jis toks grynas ''litovcas''
nu jooo, litovcas
QUOTE(astatortas @ 2011 10 29, 11:10)
napoleonas,pastilazas
aš nepiktai.. bet tos žvaigždės aplink "15" primena Europos Sąjungos vėliavą
ne, nu negaliu aš šitoj temoj lankytis.. liežuviaus nekontroliuoju visai
Kiek daug gražių ryškių torčiukų
kaip smagu čia juos matyti
Atnešu meškiukus, varškytės - jogurtinis tortas, pastilažas.
aciu, naitai
neli tavo meskiukus as darau copy
nuostabus
QUOTE(Olesta @ 2011 10 29, 07:25)
nu dabar primeskim
darau vestuvinį tortą....
Grai gerai jau supratau esme
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 29, 07:26)
Sveikutes. Merginos, su kuo suklijuojate gėlytes padarytas iš
spec. klijais ar kokiu aisingu? Ir tuo pačiu paskui klijuojate tie torto apdengto pastilažu?
''gėlytes padarytas iš... '' ko?
QUOTE(astatortas @ 2011 10 29, 08:10)
grazios spalvos labai
QUOTE(tinulia84 @ 2011 10 29, 08:23)
dzokada prajuokinai
tai tikriausiai tos geles prakeiktos
daugiau ju nedarysiu
Jeigu nedarysi, tada man pridaryk
Oi Naitas negaliu,iki asaru prisijuokiau
Neli tortukas nuostabus,as irgi copy
Neli, pasakiškai gražus tortas
o raidžių išdėstymą kopijuoju į smegenėles
Ryto Rasa pinigu maisiukas visai gerai isejo, tik man truksta virvutes jame,nelabai ziurisi tas mazas kaspinelis,taip pat manau jeigu butu buvusi virve padaryta is mases,tai butu graziau ir kasteliai pakile
nors as dar nesu dariusi maiso tai bepigu man cia sneketi
QUOTE(neli @ 2011 10 29, 13:41)
QUOTE(naitas @ 2011 10 29, 12:37)
ne liezuvi,cia,brangioji,valdyti reikia,o pirstukus
beja,nufotografuoti tinkamai torta -cia jau atskiras menas. as irgi to nemoku.jau ne vienas zmogus sake,kad mano tortas realiai daug geriau atrodo,nei foto . nu svarbu ne atvirksciai
QUOTE(dzokada @ 2011 10 29, 13:29)
Dabar matau kad padekliukas darytas jusu, na tai ka dedate ten i vidu kad atlaikytu normaliai torta?
Jei kartonas,tai kokio jis storio turetu buti kad islaikytu torta?
O gal jie ir yra tokie ploni netvirti?
Į paėkliukų vidų dedu dažniausiai kartoną, realiai, kokį turiu, jei tortas sunkesnis - storesnį, jei lengvesnis, gali būti ir plonesnis. Labai gerai tinka nuo kartoninių dėžių šonai, tvirti ir vis tiek apdengiami gi popieriumi. Jei norit storesnio, galima nusipirkti putoplasto ar kaip ten vadinasi ir jį aptraukti, net juostelė tada iš šono apjuosti tinka
Merginos ar i beze galima pilti skystu dazu ar kvapu lasiuku ?