QUOTE(Tensei @ 2011 11 03, 13:01)
Odele nusausejusi, veidukas ir krutine paraude, raukslytes labai sausos raudonos. Bet vaikas didelio didkomforto tikrai nejaucia- kasosi nedaug, miega gerai, neirzlus

Jei butu bukle labai sunki,gal ir nediskutuociau duoti ar ne , bet tikrai taip nera. Labiau as kankinuosi del dietos , bet juk del vaiko viska iskest galima.
O kaip gyd.reagavo ? Ar nesaket? Mums po savaites pasirodyt reikia ir dozes pasikeist
Tai tikrai tada nėra ko gert nei hormonų, nei tavegilio
Kai pirmą kartą vyresniajai buvo paskirtas prednizolonas, tai aš iškart sakiau gydytojai, kad nenorėčiau duot, nes būklė tuo metu ir taip buvo gerėjanti. O gydytoja sureagavo audringai

Kai kitą kartą mažiausiajam skyrė tą patį (gydytoja buvo kita), buvau caca lialia ir nediskutavau apie paskyrimo poreikį, nors pasakyt būčiau turėjus ką. Kadangi taip pat turėjom pasirodyt po savaitės, prieš vizitą trejetą dienų "pagražinau" vaiką skiestu tepamu hormonu ir gydytoja nė neįtarė, kad prednizolono nesudaviau. "Va, kaip padėjo, - sako. Po poros dienų vėl pradės lįst raudonumai, bet nors laikinai užgesinom gaisrą". Sutvarkė popierius neįgalumui gauti ir taikiai išsiskyrėm.
Aš geriamo prednizolono bijau dar ir dėl to, kad jis virškinimo sistemą labai ėda. Neseniai mano kitas vaikis reanimacijoj gulėjo dėl astmos ir plaučių uždegimo. Ir kadangi leidžiamas prednizolonas nelabai padėjo, pagalvojo duot geriamo dėl geresnio poveikio. Tik dalį dozės teišgėrė, bet kad ėmė vemt fontanais

Ir taip gaila buvo žiūrėt, kai ir taip visai bejėgį jį paskui visą dieną pykino nuo to pabandymo