Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Labai faina nuoroda. 4u.gif Tik visur nu tokie dideli kambariai-sakes biggrin.gif (cia as siaip sau parasiau) bigsmile.gif
Atsakyti
gal zinote kur gamina lovas vaikams medines su soninem apsaugom, kad liktu tik islipimui tarpas. pigiau nei 1000lt ir ar isvys pigiau imanoma rasti visdelto medines ieskom biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos!
Pagaliau radau butent to,ko reikejo-va-
user posted image

Ir vaizdas is priekio user posted image
Tocke,kaip mes norejom. Tik kur rast tu metaliniu detaliu-kopeteliu g.gif O gal kas zinot,kokia firma daro sitokius baldus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 18 lapkričio 2011 - 18:54
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 18, 18:52)
Sveikos!
Pagaliau radau butent to,ko reikejo-va-
user posted image

Ir vaizdas is priekio user posted image
Tocke,kaip mes norejom. Tik kur rast tu metaliniu detaliu-kopeteliu  g.gif O gal kas zinot,kokia firma daro sitokius baldus?  4u.gif

Daugelyje firmų gaminančių baldus galima užsisakyti mirksiukas.gif Tai nėra jokia naujiena, mūsų draugų bute panašūs baldai stovi jau apie ketverius metus, tik jie rinkosi laiptelius, ne kopetėles. Bet pas juos tai leido kambario ilgis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 18, 18:52)

Tocke,kaip mes norejom. Tik kur rast tu metaliniu detaliu-kopeteliu  g.gif O gal kas zinot,kokia firma daro sitokius baldus?  4u.gif

Nueikit pas bet ka kas dirba su metalu ir padarys tas detales: kopetes, apsaugele ir t.t. nudazys kokia norit spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu,mamos! 4u.gif
Tik kai nuejau cia pas mus i viena kita firmele,tai niiii-nedaro nieks. O man taip norisi viska vienoi vietoi daryt,o ne lakstyt rankeneliu ir kopeteliu... doh.gif
Laipteliu tikrai nenoriu,man negrazu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 18, 20:26)
Aciu,mamos!  4u.gif
Tik kai nuejau cia pas mus i viena kita firmele,tai niiii-nedaro nieks. O man taip norisi viska vienoi vietoi daryt,o ne lakstyt rankeneliu ir kopeteliu...  doh.gif
Laipteliu tikrai nenoriu,man negrazu.  blush2.gif

Dėl vaikų daro laiptelius, ypač patogu trimečiams, tie kurie pakankamai maži, o dar naktį jei keliasi biggrin.gif Saugiau jie ax.gif O ir mamai lovą patogiau kloti, bet čia jei vaikai maži, jei jūsų jau dideli tai šitie nepatogumai negresia smile.gif
Gaminti baldus gamina tikrai daug, o kopetėles jums parinks ir pritaikys jei reikės, ypač jei patys neturės, nors aš nesirinkčiau metalinių asmeniškai blush2.gif Pati užaugau dviaukštėje lovoje, aišku kopetelės buvo medinės, bet basom lipant baisiai nepatogu tie pagaliukai būdavo, atrodo medis buvo ax.gif Vėliau tėvai keitė kopetėles pagaliukus į platesnes lentutes kojoms, daug patogiau buvo blush2.gif Gal kad aš panelė man netiko, labai norėjau savo vietą turėti ant žemės, kad atėjus atsisėst galėčiau, kad klot nereikėtų užsilipus ant kopetėlių blush2.gif Nors kai vietos trūksta namie doh.gif tokios lovos labai gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 18 lapkričio 2011 - 20:42
QUOTE(anzelikal @ 2011 11 18, 14:05)
gal zinote kur gamina  lovas vaikams medines su soninem apsaugom, kad liktu tik islipimui tarpas. pigiau nei 1000lt ir ar isvys pigiau imanoma rasti visdelto medines ieskom  biggrin.gif

Gal ne visus reikalavimus surašėte, nes pagal dabartinius jūsų norus man atrodo laisvai galima rasti smile.gif
Pagal jūsų surašytus pageidavimus:
Daug pasaulių; Teidė; SBA
Atsakyti
QUOTE(sena pana @ 2011 11 18, 20:40)
Gal kad aš panelė man netiko, labai norėjau savo vietą turėti ant žemės, kad atėjus atsisėst galėčiau, kad klot nereikėtų užsilipus ant kopetėlių

Nu gal. g.gif Mano viresneliui dabar 11metu,tai kaip tik norisi jam i virsu. bigsmile.gif O maziui tik 1,3m,tai dar @pirmam aukste@ busim biggrin.gif Nu,o po poros metu,tai paauglis mano nores,aisku apacion,o maziukui,kaip tik antras aukstas liks. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 18, 21:56)
Nu gal.  g.gif Mano viresneliui dabar 11metu,tai kaip tik norisi jam i virsu.  bigsmile.gif O maziui tik 1,3m,tai dar @pirmam aukste@ busim  biggrin.gif Nu,o po poros metu,tai paauglis mano nores,aisku apacion,o maziukui,kaip tik antras aukstas liks.  tongue.gif

Atsiprasau jei ne i tema, bet kadangi pati planuoju dviaukste lova, tai domiosi blush2.gif O kaip jus (ir kitos mamos) isivaizduoja dienos metu naudojama toki kambari? Man pasake (patare) kad butinai reikia apie fotelius/ sofkute ar ka nors panasaus galvot, kitaip diena tik ant grindu but lieka, o vaikai vos paauge to nenores. Nera jokio staliuko kur maziuks galetu zaist blush2.gif Ypac kai paauglis i apacia persikels maziukas bus isstumtas: jam liks vieta tik miegui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 18 lapkričio 2011 - 23:36
MERGIONA,viresneliui stalas bus-jam tik pamokas ruost jis ir reikalingas biggrin.gif ,o maziui,norim palikti tuscia kampa,kur bus zaislu deze ir kilimelis. Turim virtuvei nisa nuo spintos,tai ten bus staliukas su kede maziui piest,va.
Kai viresnelis augo,zinokit,dideles bedos del vietos tikrai neturejom schmoll.gif Ir virtuvei zaidem,ir koridoriui biggrin.gif O ir miegot eina tik pietu miegelio,da ir greit i darzeli. 4u.gif
Atsakyti
Juliciukas, nebijot, kad mažiukas į viršų kopetėlėmis kabarosis?
Mes dukrai buvom pastatę pusaukštę lovą su plačiomis kopetėlėmis, bet kai mažiui buvo metukai su trupučiu, tai nuleidom ir padarėm paprastą lovą, nes jis labai norėdavo lipti į viršų. Baisu ir kad lipdamas gali nukristi, o ir užlipęs dar nelabai supranta, kad atsargiai reikia būti, tai gali iš viršaus nukristi. Be to nulipti kopetėlėmis irgi nėra lengva, o ypač tokiomis kaip jūsų įdėtoje nuotraukoje.
Aišku visi vaikai skirtingi.
Atsakyti