Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Baltike @ 2011 11 10, 11:04)
Mes turime šituos. Kokybei jokių priekaištų. Nelabai kibo tik prie vienų dažų, bet visur kitur laiko thumbup.gif  (klijuota ir ant baldų, ir ant dažomų tapetų), didžioji dalis puikiai atlaikė ir mažosios dizainerės "pertvarkas".

Baltike, o kur pirkote? ar internetu?
Atsakyti
Brunetike, ar nebus tokia pati akcija kaip su vandens piešimo kilimėliais? Aišku kaina gera, bet jei užklijavus nusilups po dienos tai bus daugiau ašarų nei naudos g.gif Nes vandens kilimėliais labai daug nusivylė mamų.
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 11 10, 11:28)
Baltike, o kur pirkote? ar internetu?

Internetu iš nurodyto puslapio. ax.gif Tik kaina prieš 2 metus buvo 40 litų mažesnė, kiek pamenu.
Atsakyti
QUOTE(sena pana @ 2011 11 10, 12:40)
Brunetike, ar nebus tokia pati akcija kaip su vandens piešimo kilimėliais? Aišku kaina gera, bet jei užklijavus nusilups po dienos tai bus daugiau ašarų nei naudos g.gif Nes vandens kilimėliais labai daug nusivylė mamų.

o kas su kilimeliais nEtaip g.gif turim jau virs metu ir pereodiskai piesiam rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi turim. Niu,uz tokia kaina,ner ko noret is kilimelio. Vat kai perki uz 150lt-tai jooo! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 11 10, 19:24)
o kas su kilimeliais nEtaip g.gif  turim jau virs metu ir pereodiskai piesiam rolleyes.gif

KILIMELIAI
Ar pirkot si kilimeli?

Nieko nesakau apie juos, tiesiog garsiai pamasciau, ar uzsisakant is cia galima tiketis kokybes?
Atsakyti
Atėjau ir aš į šitą temelę. Žaviuosi mamomis, kurios taip ideliai sukuria kambarius savo vaikams wub.gif

Man visai nesiseka draugauti su fantazija... Nežinau kaip sutalpinti du berniukus, dvi lovas, du rašomuosius stalus ir spintą.

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 14, 08:49)
Atėjau ir aš į šitą temelę. Žaviuosi mamomis, kurios taip ideliai sukuria kambarius savo vaikams  wub.gif

Man visai nesiseka draugauti su fantazija... Nežinau kaip sutalpinti du berniukus, dvi lovas, du rašomuosius stalus ir spintą.

Tai įdėkit kambario planelį su matmenimis (galite pvz. nupiešti su programa arba ranka nupiešti ir nufotografuoti) ir tada galima bus konkrečiai jūsų atvejui patarti.
Atsakyti
Sveiki, ieskau uzuolaidu dukros kambariui, radau nuoroda, ne gal kam pravers berankiojant idejas, sekmes 4u.gif
http://www.houzz.com/photos/kids
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 14 lapkričio 2011 - 22:51
QUOTE(gliuka @ 2011 11 14, 22:51)
Sveiki, ieskau uzuolaidu dukros kambariui, radau nuoroda, ne gal kam pravers berankiojant idejas, sekmes 4u.gif
http://www.houzz.com/photos/kids

man visada patiko lovos tiesiai prie/po langu, bet realiai neisivaizduoju kokie turi buti langai kad ziema nuo jo saltis neitu unsure.gif Arba ne LT gyvent unsure.gif

aciuka uz nuoroda, labai smagiai pasizvalgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 11 15, 02:49)
man visada patiko lovos tiesiai prie/po langu, bet realiai neisivaizduoju kokie turi buti langai kad ziema nuo jo saltis neitu  unsure.gif Arba ne LT gyvent  unsure.gif

Neatsidarantis pvz. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

ax.gif Atsiprasau uz brezinio kokybe.. Noreciau jusu patarimo kaip isdestyti baldus dvieju berniuku kambariui. Lovas planuojame 2m ilgio, dviaukstes nenoriu. Ir gal kaip nors sutilptu dvivietis rasomasis stalas.. Aciu.
Atsakyti