Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Sveikos mergaitės 4u.gif Gal kas turit Monoidėjos ar Daug pasaulių baldų? Kokios nuomonės, kokie atsiliepimai? smile.gif
Turiu nedidelę erdvę vaikų kambaryj -120 cm. Ir iš vienos pusės dar langas. Niša šalia lango gaunasi tik 30 cm doh.gif Tai va, man reikėtų kažkaip į tą erdvę sutalpint drabužių spintą vaikui. Idealiu atveju ir siaurą letyną su atvirom ar uždarom lentynom. Buvau apsižiūrėjus nete, kad neblogas variantas susimodeliuot "Daug pasaulių" baldelius. Bet kol suradau laiko nuvažiuot užsisakyt, tai jie nuo lapkričio 17 d. sukėlė kainas doh.gif Tai dabar supykau ir sakiau greičiausiai nepirksiu iš jų schmoll.gif Nes iš 2100 LT man jau gaunasi beveik 2900 Lt. Plius kad labiausiai man tinkančio spintos varianto nebegamins... Žodžiu pasimečiau, supykau, žiūrinėjuosi kitur. Jaučiu, teks gamint pas kokį meistrelį. Tik tokiai mažai erdvei kažin ar apsimoka...
Atsakyti
Xjurga, Net būdami 8 m. vaikai sugebėjo iš antros lovos aukšto iškristi ir po to ligoninėj vienam iš jų teko pagulėti, gerai kad laimingai viskas baigėsi. Kaip gydytojai sakė tai viena dažniausių bėdų vaikų kambaryje, nes vaikai kaip taisyklė lipa būtent žaisti į antrą aukštą. Pas draugus nuvažiuojam tai vaikai momentaliai visi susirenka tenai. Buvo ir kritimų atvejų, bet laimingų pas mūsų draugus. Mažam vaikui drausk nedraudęs, jis lips vis vien, nebent kažkaipt tverti, bet kaip kopetėles tverti tai nežinau, draugai tai tvorelę norėjo montuoti į laiptelius, bet vėliau iškėlė mažutę iš to kambario ir rakino jei nieko tame kambaryje nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 19 lapkričio 2011 - 14:20
g.gif vat kaip?
Galvojau tam ir padaryt butent kaip nuotraukoi kopeteles,nes tik viresneliui bus pasiekiamos. O maziu kolkas laikit apacioi.
Atsakyti
QUOTE(sena pana @ 2011 11 19, 14:18)
Xjurga, Net būdami 8 m. vaikai sugebėjo iš antros lovos aukšto iškristi ir po to ligoninėj vienam iš jų teko pagulėti, gerai kad laimingai viskas baigėsi.

Tai taip, aš irgi gana atsargiai žiūriu į tas dviaukštes lovas. Dukra dar ir dabar prašo, kad padarytume jai pusaukštę lovą ir pakabintume užuolaidėles, bet aš atsisakau.

Nors pusaukštė žemiau nei dviaukštė ale vistiek kristi pakankamai aukščio. Dabar kai dar ir brolį 2,5 metų turim, tai tikrai žinau, kad ištisai vyktų dūkimai ir laipiojimai pirmyn atgal. Dėl pačio lipimo tai dar nebaisu, nes mūsų kopetėlės su plačiomis pakopomis, su priklijuotomis nuo slydimo detalėmis ir dar papildomai yra rankoms įsikibti detalės. Baisiau, kad viršuje dūkdami neužsimirštų.

Tiesa kas man patiko mūsų lovoje tai, kad buvo papildomai priklijuojamos detalės nuo slydimo ant pakopų, kurios naktį dar ir truputį šviečia. Lovos galuose taip pat dedasi šviečiančios detalės. Pirmą kartą kai pamačiau, tai net nesupratau kas čia dabar šviečia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 11 19, 15:10)
g.gif vat kaip?
Galvojau tam ir padaryt butent kaip nuotraukoi kopeteles,nes tik viresneliui bus pasiekiamos. O maziu kolkas laikit apacioi.

Na aš sprendžiu pagal savus vaikus kurie būdami apie 1,5 metų kieme laisviausiai užsilipdavo tomis medinėmis kopėčiomis kur būna vaikų aikštelės. Užlipti jie gana greitai išmoksta, tik va su nulipimu tai būna daug sunkiau.

Nebent yra kitas variantas - išimti pačią apatinę kopetėlių pakopėlę, kad mažasis nepasiektų kojos užkelti. Arba galima tiesiog iškarto gaminant lovą pakopėles daryti aukščiau nuo apačios. Jūsų vyresnėlis jau 11 metų, tai jis aukščiau koją galės pakelti, nei mažylis. Taip tada ir išvengsite mažylio laipiojimų.

Nors dabar pagalvojau apie saviškį, tai jam tas nebūtų kliūtis - jis pas mus vyras išradingas, tai kėdę prisistumtų ant kurios pasilipėjęs pasiektų ir kitą pakopėlę. Tai čia padėtų nebent iš virvės padarytos kopėčios kurias nulipus galima būtų užkelti į viršų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 19 lapkričio 2011 - 15:29
QUOTE(xjurga @ 2011 11 19, 16:25)
Nors dabar pagalvojau apie saviškį, tai jam tas nebūtų kliūtis - jis pas mus vyras išradingas, tai kėdę prisistumtų ant kurios pasilipėjęs pasiektų ir kitą pakopėlę. Tai čia padėtų nebent iš virvės padarytos kopėčios kurias nulipus galima būtų užkelti į viršų smile.gif

mintis gal ir gera, bet jauciu kiek cypimo butu kaskart doh.gif kaip tik svarstau ar daryti dvi loveles, ar viena dviaukste, kazkaip vis labiau linkstu prie dvieju g.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus! 4u.gif
Tikrai galvojau,kad kopeteles galima auksciau padaryt,bet vat kaip del patogumo nenoreciau situ tokiu masiviu laiptuku doh.gif schmoll.gif Arba,kai buna dezes-stalciai verysad.gif schmoll.gif Nu negrazu man.
O gal dar kokiu variantu paziuret? Bet gi ka cia tokiam siauram kambari sugalvosi dar? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2011 11 19, 16:15)
mintis gal ir gera, bet jauciu kiek cypimo butu kaskart  doh.gif kaip tik svarstau ar daryti dvi loveles, ar viena dviaukste, kazkaip vis labiau linkstu prie dvieju  g.gif

Jei tik yra galimybė vietos prasme, tai tikrai dvi lovelės geriau nei viena dviaukštė.
Atsakyti
as irgi tik uz dvi atskiras loveles. nes nieko bjauriau nera kaip nakti laipiot tom kopetelem ar lova klotis. savo vietos nera diena. nori prisest su draugem ir tenka ropstis ant lovos arba ant kilimo tupti. veliau sedmaisiu pasisiuvom su mama. o kol maza buvau tai nesinoredavo net vestis draugiu namo sad.gif
as tik uz atskiras loveles bet jei neimanoma tada uz pusaukste lovele dviems. lipima daryciau laiptelius grozio gal nepriduoda bet patogumas svarbiau. kopeteles nepatogu vaikams ir nesaugu. kad ir vyresniam ypac jei serga...
Atsakyti
Gerai,o jei vietos nelabai,tai ka siulot daryt? ax.gif (tikrai,kur ne paziuri-tai dideli kambariai... doh.gif )
Atsakyti
Va va, pas mus ta pati bėda, nedidelis kambarys ir du vaikai doh.gif taip surėdyta ten viskas, kad telpa tik dviaukštė , o man irgi labai baisu, kad iškris, dabar pagalvojau, kad gal ten iš vis padaryt apsaugą antros lovos ne ta standartą, o aukštesnį ta atlošą g.gif nežinau kaip išspręsti dilemą sad.gif antrasis iš vis dar mažas, tikrai lips po to į antrą aukštą, o pirmasis naktį i tualetą užsimanys, iškris dar lipdamas doh.gif
Atsakyti
As manau imsiu mazesnes loveles, ta prasme ne 1.8 ar 2 metru, kol kas kol dar maziukai bus, ir susitalpins normaliai, ir saugu, o paskui jau pasikeisim - ant paauglystes ka nors sumastysim, jau ir palaipiot gales blogiausiu atveju ax.gif
Atsakyti
pas mus trys vaikai telpa 12 kv.m kambaryje. dvyniai loveles turi kur atlosas lankstosi bet jiems dar nereikia ju istiesti nes telpa puikiai. miegamoji dalis 160 cm. yra. dickis miega kusetej jau didelej. kad butu daugiau vietos rasomasis stalas svetainej stovi. kambaryje zaisti vietos pakanka pilnai. sutalpinom spinta ir komoda dar. kai dvyniai paaugs gal jau irengsim dickiui kambari. taciau dar 2-3 m. tikrai tures taip gyvent. dviaukste musu atveju sutaupytu vietos bet manieji aktyvus labai. megsta ant lovos kedziu priststyti kai mama nemato ir sokinet. kas butu jei antram lovos aukste sitaip...
Atsakyti