Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 28, 20:41)
Kad nerimas,galvos skausmai,man atvirksciai zemas spaudimas.Bet gali buti ir nuo kitu vaistu man tokie pozymiai,nes as Thubona vartoju su kitais vaistais,bet man liepe paziureti,kad vartojant turetu susitvarkyti menstruacijos ax.gif O tau israse ginekologas?ar geri ir kitus vaistus?

man išrašė endokrinologas po kraujo tyrimų,echoskopijos bei punkcijos ir tikrinuosi reguliariai 4u.gif
aš kai pradėjau gerti, man menstruacijos iškart išsiderino, bet po kelių mėnesių susitvarkė, ir dar keli šalutiniai požymiai likę, ko anksčiau nepastebėdavau. smile.gif
geriu tik tuos du vaistus - thybon ir tyrox
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2013 02 28, 19:13)
Thybona skiriant reikia labai atsizvelgti ne tik i skydliaukes hormonus, bet  ir i SBHG tyrimo atsakyma. Jei jis ne i mazesne puse, gali tureti neigiamu pasekmiu vaisingume.

Šitas tyrimas man nebuvo atliktas. Mėnesinės man reguliarios, policistiniu lyg irgi nėra

Radvile, nežinau kodėl taip įdomiai paskyrė, bet labai nepatogus laikas, po poros savaičių eisiu pas daktarą, prašysiu, gal leis gerti ryte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asmin: 28 vasario 2013 - 21:43
QUOTE(Radvilė @ 2013 02 28, 20:46)
man išrašė endokrinologas po kraujo tyrimų,echoskopijos bei punkcijos ir tikrinuosi reguliariai  4u.gif
aš kai pradėjau gerti, man menstruacijos iškart išsiderino, bet po kelių mėnesių susitvarkė, ir dar keli šalutiniai požymiai likę, ko anksčiau nepastebėdavau.  smile.gif
geriu tik tuos du vaistus - thybon ir tyrox

Aisku.Musu skirtingi daktarai,tai galbut skirtingi ir tikslai smile.gif Tikiuosi abiem i gera puse smile.gif
Atsakyti
mergaites 4u.gif , jus cia daugiau sitoj srityje zinancios ir visus skydliaukes niuansus ismanancios, uzmeskit aki i mano skydliaukes rezultatus, visi rodmenys normoj, bet ....keli is ju i maximalia puse. Kaip tai gali itakoti pastojima ir jo eiga?
daryti po persileidimo praejus gal savaitei.

TSH, TTH 2,20 (norma 0.4 - 4) nėščioms 0.2 - 3.5
FT3 3,11 (norma 1.8 - 4.2)
FT4 1,20 (norma 0.89 - 1.76)
MA, ATPO 13,3 IU/ml (norma< 35)
4u.gif
Atsakyti
[quote=Ingbri,2013 02 28, 20:26]
ATPO neturetu virsyti normos, prie >1300 (o gali buti ir daugiau, tiesiog aparatas nebeisskaiciuoja) reiskia, kad imunine sistema "pazeista". Liaudiskai tariant, organizmas naikina pats save, t.y skydliaukes audini. Kas del pastojimo, tai prie tokiu dideliu skaiciu nerekomenduociau IVF, nes yra tikimybe, kad imunine sistema gali sunaikinti embrionuka, sutrikdyti implantacijai ir t.t.nes skaiciai tikrai dideli, o ir IVF nemazai kainuoja.Tad geriau reiketu palaukti kol imunine sistema susitvarkys.
Papildyta:
Dekoju uz informacija 4u.gif Tuomet man reikia eiti pas kita endokrinologa, kadangi manasis teigia, jog tai neturi reiksmes doh.gif O pati nezinau kaip sutvarkyti tuos ATPO schmoll.gif Reiks dar su savo ginekologu pasitarti g.gif O taip buvau jau apsidziaugusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 02 28, 20:02)
Sveikos merginos,

Koks turi buti TTH norit pastoti? Kazkur forume buvau radus, kad turi buti apie 1 (kazkuri is mamyciu rase). Maniske endokrinologe sake su TTH visas OK, nors jis yra apie 2  g.gif
Kaip yra istikruju? Pasimeciau doh.gif

Normaliam žmogui 2 yra gerai, normos ribose, o pastojimui geriau apie 1.
Nors merginos rašė, kad pasisekė ir kitaip.
Tikriausiai, patikrinus moteris, sėkmingai susilaukiančias vaikų, tiek nukrypimų nuo normos rastume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 01, 13:16)
Tikriausiai, patikrinus moteris, sėkmingai susilaukiančias vaikų, tiek nukrypimų nuo normos rastume  g.gif

Aciu tau uz atsakyma 4u.gif Maniske endokrinologe sake, kad tth apie 2 nera blogai, t.y. tai nera kliutis pastojimui, bet va, kad vis nera nestuke.gif
Prisiskaitau inete belenko paskui stresuoju.
Merginos o kur placiau pasiskaityti apie imunologus. Gal kuri daresi tyrimus Klaipedoje? Nebezinau kur slieku ieskoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 01, 17:20)
Aciu tau uz atsakyma 4u.gif Maniske endokrinologe sake, kad tth apie 2 nera blogai, t.y. tai nera kliutis pastojimui, bet va, kad vis nera  nestuke.gif
Prisiskaitau inete belenko paskui stresuoju.
Merginos o kur placiau pasiskaityti apie imunologus. Gal kuri daresi tyrimus Klaipedoje? Nebezinau kur slieku ieskoti  doh.gif

sveika imuninius galima sorpe pasidaryt tyrimu atsakymus gausi per 10d. bet ar verta net nzn... gal ... as dariaus., kad butu ramiau . 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 01, 15:16)
Tikriausiai, patikrinus moteris, sėkmingai susilaukiančias vaikų, tiek nukrypimų nuo normos rastume  g.gif

o tu pelargonija lanakaisi vilniuj pas endokrinologe Z? ji ziuri skydliauke o ziuri i vit pvz D , feritina?
Atsakyti
Merginos gal kuri turejote reikalu su aukstu ATPO? smile.gif gal kuri turite patirties ir zinote kaip juos sumazinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnest: 03 kovo 2013 - 14:04
QUOTE(meskute102 @ 2013 03 02, 13:47)
sveika imuninius galima sorpe pasidaryt tyrimu atsakymus gausi per 10d. bet ar verta net nzn... gal ... as dariaus., kad butu ramiau .  4u.gif

Taigi nebezinau uz ko griebtis. Inete praleidziu jau vos ne didesne dienos dali ieskodama galimos priezasties. Aisku kiti sako atsipalaiduok ir viskas bus gerai. Bet, kad jau nebeatsipalaiduoja.... O nieko nedaryti jau irgi sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 03 02, 15:47)
sveika imuninius galima sorpe pasidaryt tyrimu atsakymus gausi per 10d. bet ar verta net nzn... gal ... as dariaus., kad butu ramiau .  4u.gif
Papildyta:
o tu pelargonija lanakaisi vilniuj pas endokrinologe Z? ji ziuri skydliauke o ziuri i vit pvz D , feritina?

Tu irgi pas ją? ax.gif
Z reguliariai tikrina Feritiną, prolaktiną ir skydliaukės hormonus.
Vitaminą D skiria netikrindama, bet vieną kartą tikrino Bykova. Nors vit D geriu daugiau negu metus, jis normose, bet į mažesnę pusę.
Kol negėriau vit D, skydliaukė nelabai reagavo į vaistus. Su vit D pasitaisė.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, nesenai kalbėjot apie thyboną, tai jis išderino ciklą ar kaip tik viskas susitvarkė?
Atsakyti