Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(Comma @ 2013 03 05, 13:14)
Supratau. Siusiu MB i vaistine pirkti vitaminu D ir E bei seleno  mirksiukas.gif

Kazin nebus cia is pamisimo serijos? Pati nusprendziau, kad truksta cinko ir pasiskyriau oro miltukus su cinku  g.gif  blush2.gif
O kokius D vitaminus perkat? kurie geresni? doh.gif

Geriausi vit D aliejiniame tirpale, taip organizmas geriausiai isisavina. Is ju patarciau vit D su drakoniuku.(vaistininkes zinos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2013 03 05, 11:17)
Geriausi vit D aliejiniame tirpale, taip organizmas geriausiai isisavina. Is ju patarciau vit D su drakoniuku.(vaistininkes zinos)  smile.gif

Dekui uz atsakyma. Reikalausiu drakoniuko ! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 05, 12:14)
Supratau. Siusiu MB i vaistine pirkti vitaminu D ir E bei seleno  mirksiukas.gif

Kazin nebus cia is pamisimo serijos? Pati nusprendziau, kad truksta cinko ir pasiskyriau oro miltukus su cinku  g.gif  blush2.gif

Man rekomendavo mano daktare B.O.N. D3 vitamina, jo ampole galima suvartoti (isgerti) tik 1 karta per 6 men., bei papildomai gerti D-Pearls Vitamin D3 4u.gif 2 kartus per diena 4u.gif Sake, jog siti vieni geresniu g.gif
Atsakyti
[/quote]

bent jau vaikams tai rekomenduojama aliejiniu pagrindu, nes geriau pasisavina organizmas. tai ir suaugusiems gal taip opat?
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 05, 12:58)
Labai slinko plaukai (plonyciai buvo pasidare), oda pleiskanojo tiesiog gabalais, nagai buvo tokie silpni, kad apie jokį jų užsiauginimą ir kalbos negalėjo būti. Labai sluoksniuodavosi ir net lankstydavosi į antrą pusę. Problema pasirodo buvo mažas Hb. Jį atstačius viskas į vėžės sugrįžo.
Hm... o man endo niekada nėra net užsiminus apie vitaminą D  g.gif Pačiai pamėginti gerti?  blush2.gif

Hb - hemoglobinas?.. blush2.gif Su šituo pas mane irgi ne prūdai g.gif
Vitaminas D nepakenks, tik neperdozuoti, ir vasarą jau nebūtina gerti - gauni iš saulės.

QUOTE(Pifiene @ 2013 03 05, 13:21)
bent jau vaikams tai rekomenduojama aliejiniu pagrindu, nes geriau pasisavina organizmas. tai ir suaugusiems gal taip opat?

Man skyrė Oilixedixin, vaikiškas su žaliu dinozauriuku. Tik ne po 1 lašiuką, o po 4.
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 03 05, 12:36)
O koks pas Jus rezultatas buvo ir kokio pasiekete  g.gif  smalsu man. Ir as gersiu su vit D, nes jau girdejau, kad jis yra gerai geriant kartu su tiroksinu  smile.gif

Mano TTH iš pradžių buvo 2.34, nukrito iki 1.34. Vėliau tikrindavo FT4 (TTH - hormono kiekį, o FT4 - kaip dirba pati skydliaukė). Iš pradžių FT4 buvo 12,9, kai pakėlė iki 18 , sakė kad jau gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 05 kovo 2013 - 13:37
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 05, 12:43)
Hb - hemoglobinas?..  blush2.gif Su šituo pas mane irgi ne prūdai  g.gif
Vitaminas D nepakenks, tik neperdozuoti, ir vasarą jau nebūtina gerti - gauni iš saulės.
Man skyrė Oilixedixin, vaikiškas su žaliu dinozauriuku. Tik ne po 1 lašiuką, o po 4.

Stiprink hemoglobina - vis gi tai labai svarbu.
Del vitamino D - saules as ir vasara nemegstu. Idegu tiek kiek imanoma idegti pavesiukais vaiksciojant lotuliukas.gif Nemegstu degintis - i pliaza eiciau tik tada jei reiktu rinkis tarp pliazo ir kalejimo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,
turiu tokia problema.I pabaiga Thubonas,o siuo metu esu uzsieni,tai nuejau i vaistine su plokstele,bet ten nesimato aprasymo,nors sake kad turi sios firmos vaistu.Paskambinau gyd.tai pasake,kad kitaip galima vadinti Liothyronine.Gal jus didesni aprasyma turit?Tiesa,sis vaistas skirtas skydliaukes veiklai?Nes man israse ginekologe su kitais vaistais.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 05, 14:50)
Stiprink hemoglobina - vis gi tai labai svarbu.

Stiprinu jau pusantrų metų irnesakyk.gif 10 metų kūdinausi, dabar srebiu ką pridirbau fool.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 03 05, 13:10)
Merginos,
turiu tokia problema.I pabaiga Thubonas,o siuo metu esu uzsieni,tai nuejau i vaistine su plokstele,bet ten nesimato aprasymo,nors sake kad turi sios firmos vaistu.Paskambinau gyd.tai pasake,kad kitaip galima vadinti Liothyronine.Gal jus didesni aprasyma turit?Tiesa,sis vaistas skirtas skydliaukes veiklai?Nes man israse ginekologe su kitais vaistais.

Pamegink kreiptis i visagali google 4u.gif Manau jo atsakymas sulygintas su pacios turima info bus pats tiksliausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 05, 15:39)
Pamegink kreiptis i visagali google  4u.gif Manau jo atsakymas sulygintas su pacios turima info bus pats tiksliausias  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Jau bandziau,randu tik vokiskai,nebet galvoju pasiskambinti i Lt vaistine ir paklausti,nes cia IT,sake kad turi sios firmos vaistus,bet truksta gramu ir pan. g.gif
Galvojau merginos turi pokeli,tai nors gamintoja parasys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgaxxx: 05 kovo 2013 - 16:20
QUOTE(virgaxxx @ 2013 03 05, 15:17)
Aciu 4u.gif Jau bandziau,randu tik vokiskai,nebet galvoju pasiskambinti i Lt vaistine ir paklausti,nes cia IT,sake kad turi sios firmos vaistus,bet truksta gramu ir pan. g.gif
Galvojau merginos turi pokeli,tai nors gamintoja parasys g.gif

Gal pagelbes
http://www.visivaist.../Visi/Thybon_/0
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 05, 16:26)

aciu 4u.gif
nusirasiau duomenys,keliausiu i vaistine ax.gif
Atsakyti