Jei gausiai žydėjo, tai sutaupei
Aš visas gėles tręšiu.

Jei lelijos auga netoli viena nuo kitos ar jos nesusikryžmina? turiu omenyje ar nepasikeičia jų spalva? turėjau nemažai lelijų bet pernai vien raudonos žydėjo, ar kitos išnyko ar pakeitė spalva?

QUOTE(Donatuke @ 2009 04 17, 22:31)
as irgi leliju didziausia gerbeja, bet kadangi sodybiete esu dar labai sviezia tai turiu tik tris rusis leliju.. nieko graziau nesu maciusi uz leliju ziedus.. mane ju vaizdas uzburia... labai svajoju tureti visa leliju kolekcija...

dar nusipirkau 2 spalvu leliju gumbu

Papildyta:
QUOTE(saulute301 @ 2009 04 18, 16:12)
Jei lelijos auga netoli viena nuo kitos ar jos nesusikryžmina? turiu omenyje ar nepasikeičia jų spalva? turėjau nemažai lelijų bet pernai vien raudonos žydėjo, ar kitos išnyko ar pakeitė spalva? 

as tai tokia puszale leliju auginime gal kokia profesionele atsakys

QUOTE(saulute301 @ 2009 04 18, 16:12)

Pas mane šalia auga kelių spalvų, bet pakolkas jau keli metai auga, visos tebėra tokių spalvų, kokių buvo. Tik galbūt jūs pjovėte lelijas kelių spalvų su tuo pačiu peiliu, tai gal per sultis jos ir paliko vienos spalvos, nes susikryžmino.

QUOTE(Dalytė xxx @ 2009 04 18, 19:16)
Pas mane šalia auga kelių spalvų, bet pakolkas jau keli metai auga, visos tebėra tokių spalvų, kokių buvo. Tik galbūt jūs pjovėte lelijas kelių spalvų su tuo pačiu peiliu, tai gal per sultis jos ir paliko vienos spalvos, nes susikryžmino. 

na kaip idomiai, nesu girdejus kad taip susikryzmintu, reikes atsiminti

Labas,gal kas auginat liatrį?Nusipirkau svogunėlių ir nerandu jokios informacijos kaip su jais elgtis.Nors gal čia ne į temą,bet šiaip man atrodo jis arčiausiai lelijų

QUOTE(Regila @ 2009 04 19, 12:00)
Ačiū,tik gal dar atsakytumėt kaip juos man dabar sodinti ,yra įdėti 7 gumbeliai,ar juos atskirai sodinti ar visus vienam plotelį,gal iš vieno gumbelio po vieną stiebelį išleidžia,nors pažiūrėjus atrodo kad daugiu daigelių lenda.
Sodinkit su tarpeliais, kas sprindis, kad turėtų kur plėstis. Jie dauginasi. Sodinkit kaip Jums gražiau: eilute, šachmatiškai ar rateliu..
kokiame gylyje reikia sodinti leliju gumbus? 
Papildyta:
radau 15 cm

Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2009 04 19, 12:39)
radau 15 cm
QUOTE(Regila @ 2009 04 19, 12:20)
Sodinkit su tarpeliais, kas sprindis, kad turėtų kur plėstis. Jie dauginasi. Sodinkit kaip Jums gražiau: eilute, šachmatiškai ar rateliu..
Ačiū,taip ir pasodinau ratukais po 3 svogunėlius,lauksiu žiedų.
pasodinau savo lelijas
lauksiu ziedu