Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(speciuke @ 2009 06 30, 05:54)
Aš tai iš G. Rumės siunčiausi, tai dabar laukiu kada visi grožiai pasirodys tongue.gif . dar žadu į Vyšniauskų gėlininkystės ūkį važiuoti, gal vietoje pigiau bus? blush2.gif

Paskutinėse trijose foto iš Vyšniauskų : 'Tavel", "Manhattan", "Pirmoji meilė".
Atsakyti
Dar pora ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
jediara gelytes thumbup.gif wub.gif

O ka dabar daryti su nuzydejusiomis lelijomis?Ir kada jas geriau persodinti?
Atsakyti
labai grazus ziedai tokia ivairove thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 02, 11:56)
labai grazus ziedai tokia ivairove thumbup.gif

o po kiek laiko pradeda dygti lelijos is gumbu?nusipirkau is senuku nupigintu.ten raso sodinti anksti pavasari, bet tie bumbeliai buvo jau su saknelem keliom, tai ir pasodinau i vazonus. kaip manot ar prigis?O is kur Jus uzsisakinejat geles?gal kokiu neblogu tinklalapiu zinot?
Atsakyti
Ačiū ax.gif
samanaa, sodink lelijas tiesiai į dirvą - iki rudens spės įsišaknyti. Mano lelijos yra iš daugelio vietovių, nes iš užsienio pati parsiveždavau, kai kurias siunčiausi iš Čekijos, o yra ir Lietuvoje pirktų.

Štai dar keletas:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gaila, kad foto nerodo tikros spalvos - ji tamsi ir tarsi aksominė - "viešnia" iš Olandijos.

user posted image
Atsakyti
Jediara, labai gražios lelijos. Man pati gražiausia trečia nuo viršaus.
Atsakyti
Pirmąsias ir aš turiu -geltona su spalvotu viduriuku, rausvą ir grynai geltoną ir jau prasiskleidė žiedeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai noriu baltos lyg ir pirkau, bet neatrodo , kad žydės baltai g.gif
Atsakyti
Jadiara kiek daug groziu augini wub.gif

Noriu ir as savo grazuole parodyti wub.gif
user posted image
Atsakyti
kutuke, labai graži thumbup.gif Ar čia rytų lelija? g.gif

Merginos, o kur jūsų lelijos - pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 04 liepos 2009 - 18:06
QUOTE(jediara @ 2009 07 04, 18:05)
kutuke, labai graži  thumbup.gif  Ar čia rytų lelija? g.gif

Merginos, o kur jūsų lelijos - pasirodykit  mirksiukas.gif

Net nezinau ar cia rytu ar kokia, nes tik pirmi metai nusprendziau pabandyt augint lelija, rezultatais labai patenkinta, kitais metais tikrai turesiu daugiau thumbup.gif

Kai pirkau, ant pokelio buvo parasyta "Oriental Lily, Love story" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 07 06, 01:48)
Net nezinau ar cia rytu ar kokia, nes tik pirmi metai nusprendziau pabandyt augint lelija, rezultatais labai patenkinta, kitais metais tikrai turesiu daugiau  thumbup.gif

Kai pirkau, ant pokelio buvo parasyta "Oriental Lily, Love story"  mirksiukas.gif

Taip, tai rytų lelija - ją rudenį reikia iškasti ir vėsiai laikyti iki pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti