Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Sveikos,leliju augintojos 4u.gif Mano dar tik pradejo pumpurai spalvintis verysad.gif Oriental turiu jau keli metai,as nekasu,uzbarstau su durpe ir ko puikiausiai zydi bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane rytietiškos nežiemoja - pernai vieną įsigijau, bet šiemet nesulaukiau dygstant verysad.gif

Na, dar žiedukų mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia mano šimtažiedė - šiemet sukrovė 93 pumpurus (sūnus skaičiavo), nors keletas ir nukrito, vistiek neblogai atrodo (albume rasite kaip žydėjo pernai vasarą)

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 06, 10:20)
Taip, tai rytų lelija - ją rudenį reikia iškasti ir vėsiai laikyti iki pavasario  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
As siandien tik prabudus prisiminiau, kad oriental ir yra rytai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 07 06, 12:47)
Dekui  4u.gif
As siandien tik prabudus prisiminiau, kad oriental ir yra rytai  doh.gif  biggrin.gif

Būna ir taip biggrin.gif Rytas už vakarą protingesnis lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jediara paziurejau tavo foto albuma, jau tiek groziu pas tave wub.gif , kur tau tiek telpa bigsmile.gif o ta daugiaziede lelija, tai isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
Dar keletas pražydusių. Labai gaila, kad praūžęs vėjas, kai kurias išlaužė verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jediara, labai gražios lelijos! Kokia įdomi pirmosios lelijos spalva, tokios dar niekur nebuvau mačiusi. Pas mane ,kai buvau sode preitą savaitę žydėjo tik dvi lelijos, o kitos net nesiruošė dar žydėti.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 07 09, 21:41)
Jediara, labai gražios lelijos! Kokia įdomi pirmosios lelijos spalva, tokios dar niekur nebuvau mačiusi. Pas mane ,kai buvau sode preitą savaitę žydėjo tik dvi lelijos, o kitos net nesiruošė dar žydėti.

Ši lelija žydi pirmą kartą - man taip pat patinka jos spalva wub.gif

Stasele, o kur foto? Jūsų lelijos tikriausiai žydės tuomet, kai mano jau ilsėsis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 09, 21:45)
Ši lelija žydi pirmą kartą - man taip pat patinka jos spalva  wub.gif

Stasele, o kur foto? Jūsų lelijos tikriausiai žydės tuomet, kai mano jau ilsėsis  lotuliukas.gif

Gaila, kad neturiu su kuom nufotografuoti savo gražuolių.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 07 09, 21:58)
Gaila, kad neturiu su kuom nufotografuoti savo gražuolių.

Kaip gaila verysad.gif - gal kokia draugė pagelbėtų - taip norisi pamatyti ir Jūsų grožius bigsmile.gif
Atsakyti
aga tikrai kokia gausybe ziedu pas mane tai tik gelton ir kelios raudonos

user posted image

user posted image

user posted image

gal kas neturi tokiu o turi kitokiu daugiau ir noretu pasimainyti ax.gif
Papildyta:
ai dar yra tikios smulkiais ruzavais ziedukais i apacia svyranciais idomi tikia bet jau beveik nuzudejo jau negrazi tai ir nedejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 09 liepos 2009 - 21:08
Ir dar žiedelių mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti