Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(jediara @ 2009 07 13, 16:38)
Ir dar žiedelių  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

1-2 nuotraukytes nerealios wub.gif gal atliekamu augaliuku turetum? ax.gif
Mano grazuoles ruzavas lelijas kazkokie parsai nulauze verysad.gif kazi ar as galeciau dabar tuos likusius augaliukus su likusiais kotu likuciais persodint i kita vieta? g.gif
Atsakyti
čia maniškės:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pabirže, gražu thumbup.gif

Zebrina, ar tTavo lelijas vėjas išvertė su visais svogūnais? Jei ne, tai dar siūlyčiau apie mėnesį paauginti toje pačioje vietoje, o jei jau ir svogūnai virš žemės, tai sodink kur nori. Visas lelijas, kurias perku nuo pavasario iki rudens, visuomet sodinu į dirvą ir stengiuosi neįsigyti tokių, kurios nežiemoja lauke.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 14, 20:11)
Pabirže, gražu  thumbup.gif
Zebrina, ar tTavo lelijas vėjas išvertė su visais svogūnais? Jei ne, tai dar siūlyčiau apie mėnesį paauginti toje pačioje vietoje, o jei jau ir svogūnai virš žemės, tai sodink kur nori. Visas lelijas, kurias perku nuo pavasario iki rudens, visuomet sodinu į dirvą ir stengiuosi neįsigyti tokių, kurios nežiemoja lauke.

Mano lelijas ne vejas isverte,o kazkokie niekadejai nulauze doh.gif (matai pas mus dabar kaip tik buvo isleistuviu metas,tai turbut kazkam nuskyne padovanot,nes tikrai laabai grazios buvo)svogunai liko zemej su gal kokiu 5cm.koteliais.Tai tada palaikysiu zemej dar ,o tada perkelsiu i nuolatine vieta.Aciu 4u.gif
Pabirže labai grazu wub.gif
Atsakyti
na ir groziu jus cia prikaupe ohmy.gif mega_shok.gif
na ir as tada siek tiek foto temos pagrazinimui,,Pas mane dabar sios zydi blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vaje na ir groziai smile.gif otas lelijas baltas ziemai iskasti reikia ????
Atsakyti
Sveika, Sakalauskiene drinks_cheers.gif ! Kur buvai dingusi? Pas Tave, kaip ir visuomet, grožis nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 18, 22:23)

Dekui dekui..
Sveika, Sakalauskiene  drinks_cheers.gif ! Kur buvai dingusi? Pas Tave, kaip ir visuomet, grožis nerealus  thumbup.gif

Aha buvau dingus -atostogavau LT biggrin.gif ,,bet deja deja viskas kas gera turi pabaiga taigi as vel cia lotuliukas.gif

zylute 81,,,o as savas bet ne tas baltas dar ju neturejau buvau akrta ziemai iskasus tai mane visos kad sukritikavo biggrin.gif ,,,ir man jos po to tokios skystos isaugo,prastai zydejo tai dabar neiskasineju,galvoju |LT per ziema neissala,tai cia tikrai neissals,,Pas mama,ziuriu ir priauge ziedas ant ziedo-visas miskas prisiveises.Ji ir niekad neiskasa.
Tik ziuriu maniskes nelabai nori daugintis,kiek pasodinu tiek turiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 07 19, 01:10)
Aha buvau dingus -atostogavau LT biggrin.gif ,,bet deja deja  viskas kas gera turi pabaiga taigi as vel cia lotuliukas.gif

zylute 81,,,o as savas bet ne tas baltas dar ju neturejau buvau akrta ziemai iskasus tai mane visos kad sukritikavo biggrin.gif ,,,ir man jos po to tokios skystos isaugo,prastai zydejo tai dabar neiskasineju,galvoju |LT per ziema neissala,tai cia tikrai neissals,,Pas mama,ziuriu ir priauge ziedas ant ziedo-visas miskas prisiveises.Ji ir niekad neiskasa.
Tik ziuriu maniskes nelabai nori daugintis,kiek pasodinu tiek turiu doh.gif

gal taip ir geriau nes as buvau pora grazuoliu nusipirkus tai ziemai iskasiau ir sudziuvo numire jos per ziema reikes bandyti nusipirkti ir palikti ziemoti bigsmile.gif
Atsakyti
As dabar visas palieku ziemoti tik akzin kodel jos pas men nesiveisia g.gif gal del pastoviu pertvarku darzely lotuliukas.gif
Atsakyti
NA BUNA RUSIU KURIOS NENORI VEISTIS KAZKODEL smile.gif

PRAZYDO PAS MANE DAR KELIOS NET NPRISIMINIAU KOD TOKIU TURIU IR PER TUOS PERTVARKYMUS DARZELIO ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
zylute81, gražios lelijos thumbup.gif

O čia dar žydinčios maniškės ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image