Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(jediara @ 2009 07 20, 19:14)
stasele, šaunuolė  drinks_cheers.gif
Ružava lelija labai įdomi  wub.gif

Ačiū už pagyrimus, o tą ružavą tokia pažįstama senutė buvo davusi,vieną gumbelį ir dar tokių sėklyčių, bet ir tas gumbelis žydi pirmą kartą, nes anksčiau buvo per mažas, o iš sėklyčių dar nedidoki augaliukai, tikiuosi prisiauginsiu.
Atsakyti
Maniske jau nuzydejo, taip gaila, kad tik viena turejau verysad.gif

Sakalauskiene, o kur UK ta parduotuve, kur tiek groziu yra ? ax.gif
Atsakyti
stasele nuostabios gelytes wub.gif
Nedideles visai tos foto,neimk i galva mirksiukas.gif ,juk grooooozis gali budi diiiiiidelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 07 20, 23:35)
stasele nuostabios gelytes wub.gif
Nedideles visai tos foto,neimk i galva mirksiukas.gif ,juk grooooozis gali budi diiiiiidelis biggrin.gif

Ačiū už pagyrimus, nuotraukytes čia jau sumažinau, nes iš pradžių kai buvau įdėjusi, tai buvo labai labai didelės, dabar jau supratau, kaip padaryti, kad būtų mažesnės. bigsmile.gif
Atsakyti
Dar žydi lelijos ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Prisiziurejau cia pas jus bigsmile.gif lelijiniu grozybiu wub.gif ,tai noriu ir as saviskes parodyt.Joms pirmi metai,o dar ir nukentejusios kelis persodinimus,bo vis neradau joms vietos....dar zemiu atvezant ilgai laukiau,tai kokia 10 dienu sutupdytos vazone lauke .Jau maniau nematysiu siemet ziedu doh.gif ....bet mirksiukas.gif .....

user posted image

Is arciau....

user posted image

Atsakyti
Sveikos visos gražuolių lelijų augintojos 4u.gif
Mano darže irgi pražydo lelijos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos gėlyčių mylėtojos,
Ir aš turiu lelijų, žydi kasmet, bet man iki Jūsų dar toli, toli ir augti dar... Noriu perkelti savas į kitą vietą. Gal patartumėt, kokiu laiku geriausia tai daryti ir kaip? Kaip tankiau ar rečiau sodinti?
user posted image
Atsakyti
Mergytes Jusu groziai nerealus wub.gif thumbup.gif ypac kai mix vienoj vietoj thumbup.gif
Jediara dar tave patrukdysiu-gal turi geltona pilnavidure atliekama ax.gif ?
Atsakyti
O, kiek grožių čia pridėta bigsmile.gif thumbup.gif

zebrina, tu peržiūrėk mano albumėlį, ko norėtum (aišku, jei turėsiu) - tai į vieną siuntinuką viską ir sudėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 22 liepos 2009 - 15:44
QUOTE(jediara @ 2009 07 22, 15:44)
O, kiek grožių čia pridėta  bigsmile.gif  thumbup.gif

zebrina, tu peržiūrėk mano albumėlį, ko norėtum (aišku, jei turėsiu) - tai į vieną siuntinuką viską ir sudėčiau mirksiukas.gif

Nu jooooo..po tavo albumelio seiliu pilna burna lotuliukas.gif doh.gif blink.gif tiek visko noriu ax.gif rasau i a.ž mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 07 22, 17:14)
Nu jooooo..po tavo albumelio seiliu pilna burna lotuliukas.gif  doh.gif  blink.gif tiek visko noriu ax.gif rasau i a.ž mirksiukas.gif

Pažiūrėjau, kad numeriai nesurašyti doh.gif blush2.gif - pasitaisiau mirksiukas.gif
Atsakyti