Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

aciu aciu uz pagyrimus Sakalauskiene ax.gif va dar keletas pati pirmoji man pati graziausia wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterixa: 23 liepos 2009 - 19:20
QUOTE(AveM @ 2009 07 23, 00:23)
Tokiu baltu g.gif user posted image
Papildyta:
user posted image

aha aveM tokios labai grazios kaip supratau turite atliekamu svoguneliu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 07 23, 17:00)
Kai kurių turiu ( ne tango grupės)  ax.gif

jiedara ten pas jus begale gelyciu tai gal galetumet pasakyt numeriukus ir kainytes kuriu turetumet bigsmile.gif
ir dar ne i tem agal turetumet to balto labai pilnavidurio bijuno kereli jau toks grazus mano svajione bet niekur nerandu ax.gif
Atsakyti
Zylute81, bijūno tikrai galėsiu iškasti, o dėl lelijų parašiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,kuri turite parduoti baltų lelijų ,nusipirkčiau,o gal Regila turi g.gif
Atsakyti
Mergaites jei kuriai reikia galiu parduoti savu baltu,bet kaip man jas jums pristatyti.Ne nezinau norincios gal rasykit adresa i AZ meginsiu pastu issiuntineti,nes jos dabar jau nuzydejo,galiu iskasti.
Atsakyti
Visų lelijos nuostabios!!! 4u.gif
O mano lelijas pamačiau tokie oranžiniai vabalai bekramtantys, tai purškiau kardelius su actara, liko, tai aš ir tas lelijas nupurškiau, tikiuosi nepakenks mano lelijoms?
Atsakyti
As dar nenufotkinus savuju doh.gif ,neprisiruosiu doh.gif

Mergaites garzios lelijos wub.gif
Atsakyti
Pas mane prazydo geltona su juodais taskiukais,irgi reikia kaip tai prisiruosti nufotkinti.
Atsakyti
Kurioms žadėjau lelijų - tikrai atsiųsiu, tik dar kokią savaitėlę reikia luktelėti, nes "Red Dutch" dar žydi, tai kažkaip gaila žiedus nupjauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 26, 14:57)
Kurioms žadėjau lelijų - tikrai atsiųsiu, tik dar kokią savaitėlę reikia luktelėti, nes  "Red Dutch" dar žydi, tai kažkaip gaila žiedus nupjauti  ax.gif

O kada geriausia sodinti lelijas? blush2.gif
Papildyta:
Pirkčiau ir aš lelijų įvairių,o labiausiai baltos domina ax.gif jos man tokios gražios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 07 26, 15:32)
O kada geriausia sodinti lelijas? blush2.gif
Papildyta:
Pirkčiau ir aš lelijų įvairių,o labiausiai baltos domina ax.gif jos man tokios gražios doh.gif

Geriausiai sodinti rugpjūčio-rugsėjo mėn.
Baltų jau neturiu blush2.gif , kreipkis į AveM, gal dar ji baltų turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites noriu patarino mirksiukas.gif Nezinau ar jums taip buna,,,bet pavyzdziuj mano lelijos pirmais metais buna pacios graziausios,,,labai daug ziedu ant kotu o va antrais metais tai vienas -du,geriausiu atveju trys ant koto...Ar tresiat kuo nors savo lelijas?
Papildyta:
O cia mano zadetos nesenai prazydusios,tos kur matyt tik su vienu ziedu ,nuo pernai ar net nuo uzpernai ,,o paskutines pirmi metai pas mane...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti