Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Labai grazios lelijos.
Mergaites as irgi daugiau baltuju jau neturiu,dar reikia issiusti bent visoms is kuriu uzsakymus gavau,ne negalvojau,kad tiek bus norinciu. ax.gif
Atsakyti
Mergaitės kas augina vamzdžiažiedes baltas lelijas kokio pas jus aukščio?Tikėjausi kad jos bus apie metrą kaip ir rašo ir peraugs šalia pasodintas rožes o pas mane tik 50 cm, t.y rožės ir kitos gėlės jas užgožė.Jau rezgu mintį rudenį jas persodinti o gal lukterti kitais metais būtų aqukštesnės ?
Atsakyti
Maniškė buvo aukšta- manau virš metro tai tikrai. thumbup.gif Gal trūko saulės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 07 27, 14:01)
Maniškė buvo aukšta- manau virš metro tai tikrai. thumbup.gif  Gal trūko saulės? g.gif

Jei trūksta saulės visi augalai pasidaro išstypę, silpnais stiebais.
Atsakyti
Parodau ir aš savo leliją, ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 07 27, 20:19)
Parodau ir aš savo leliją, ax.gif

user posted image

Labai įdomi spalva!
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 07 27, 22:13)
Labai įdomi spalva!

Tokia ir yra ryškiai geltona ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Birutė5 @ 2009 07 27, 22:16)
Tokia ir yra ryškiai geltona ax.gif

Bet svajoju apie baltas,reiks parduotuvėse pradėt žvalgytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 07 27, 12:32)
Mergaitės kas augina vamzdžiažiedes baltas lelijas kokio pas jus aukščio?Tikėjausi kad jos bus apie metrą kaip ir rašo ir peraugs šalia pasodintas rožes o pas mane tik 50 cm, t.y rožės ir kitos gėlės jas užgožė.Jau rezgu mintį rudenį jas persodinti o gal lukterti  kitais metais būtų aqukštesnės ?

Na maniskes baltosios peraugo visas kitas geles,tikrai ju ugis virs metro.Jei jos neuzaugo,kazkas nepatiko.
Atsakyti
Dabar zydincios rolleyes.gif My Webpage
My Webpage2
Atsakyti
QUOTE(a4ra @ 2009 07 28, 14:47)

Labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Jau tos paskutinės tai grožis good.gif ir tokia nematyta bigsmile.gif
Atsakyti
a4ra,nuostabios lelijos.Visdelto kokiu tik leliju nera,jau toks grozis.
Atsakyti