Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(zylute81 @ 2009 07 19, 16:23)
NA BUNA RUSIU KURIOS NENORI VEISTIS KAZKODEL smile.gif

PRAZYDO PAS MANE DAR KELIOS NET NPRISIMINIAU KOD TOKIU TURIU IR PER TUOS PERTVARKYMUS DARZELIO ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Avem stai tikiu turiu smile.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
ir tokiu tai gal kuriu neturi ir patiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 28 liepos 2009 - 15:04
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks grozis
Atsakyti
Nuvažiavau į sodą ir radau dar naujų žiedų smile.gif
Atsakyti
stasele grazus ziedeliai i ta pirma tokia idomi nesuprasi balta ar kiek ruzava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 07 28, 18:52)
Nuvažiavau į sodą ir radau dar naujų žiedų smile.gif

Labai grazios,kada as tokia ivairove galesiu dziaugtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 28, 19:28)
stasele grazus ziedeliai i ta pirma tokia idomi nesuprasi balta ar kiek ruzava smile.gif

Ačiū už pagyrimus! Pirmoji lelija, tai gelsvos spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Birutė5 @ 2009 07 28, 19:42)
Labai grazios,kada as tokia ivairove galesiu dziaugtis doh.gif

Ačiū už pagyrimus. Aš tai 5 skirtingas lelijas, visų po vieną teturiu. Aišku, paskui kai jos vaikiukų priaugins bus daugiau. biggrin.gif
Atsakyti
Stasele,tikrai labai grazios jusu gelytes.
O cia keletas maniskiu:
Atsakyti
Dacor, labai gražių turit lelijų!
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2009 07 28, 20:55)
Stasele,tikrai labai grazios jusu gelytes.
O cia keletas maniskiu:

Labai gražios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif , o maniškės jau baigia nužydėti, liko tik kelios vėlyvos dar neišsiskleidusios verysad.gif
Atsakyti
Zylute81,jei turi,tai galim apsikeisti tamsiai raudonomis.Nes geltonos ir pas mane yra,dar tik zydes.
Jau merginos kokiu graziu leliju prdejote. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti ar galima būtų iškasti svogūnėlius ir persodinti į kitą vietą na šitu laiku ar laukti rudenio ? Aš nupjoviau ziedus ir palikau tokius styroti kotus, kažkur skaičiau kad reikia palikti nors 1/3 koto, nes kitais metais lelija gali ir nepražysti. Na kai sodinau atrodė kad retokai o po 2 metų kai jos man pasidaugino tankumynas gavosi. Ir dar yra keletas rūšių tai vienos pasirodo aukštaūgės o kitos nelabai.
Norėčiau paklausti JADIAROS po kiek laiko daugiažiedė parodė savo grožy?Esu ją nusipirkusi , bet ji pas mane kažkodėl parodė 5 žiedus. Pirmus metus 3 gal palaipsniui , o gal kad per tanku? Na ir dar vienas klausimėlis kada patrešti? Iš rudens ar pavasary?Tai tiek rolleyes.gif Lauksiu atsakymo smile.gif LA grupės lelijos ar žiemoja lauke? pavasary rimi mačiau buvo pasirodę prekyboje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita123: 29 liepos 2009 - 07:34