QUOTE(rusma @ 2011 12 02, 05:05)
Iš www.schlumbergera.org atkeliauja labai maži augaliukai arba iš viso neįšaknydinti fragmentai iš 3-4 narelių. Už nurodytus 3-4 eurus gausit pardavėjo pasirinkimu vazonėlyje įšaknydintą arba neįšaknydintą fragmentą. Iš praktikos - pirmą kartą laukiau mėnesį po užsakymo, tada parašė, kad jau turim visus įšaknydintus, galim siųsti. Antrą kartą išsiuntė iš karto, pigesni atkeliavo kaip augaliukai su vazoniukais, matyt turėjo atsargų, o visos brangesnės veislės - fragmentai be šaknų po 2-3-4 narelius... Smagu gauti pvz. už 15 eurų 3 narelius be šaknų

. Tai pas ką patirties ne per daugiausiai tikrai nepatariu prisipirkti daug brangių "leliukų", nes paskui bus daug ašarų ir nusivylimų.
Iš
http://www.epric.org/ nepirkau, bet kai pirkau iš www.schlumbergera.org, siuntinyje buvo epric reklama, tai manau kad arba susiję tie asmenys arba iš viso tas pats čia reikalas... Tai greičiausiai irgi atsiųs mažus, be šaknų... Nėra tai blogai (tiksliau tai net ir gerai, kai pats užsiaugini nuo mažiuko), tik pasipraktikuoti prieš tai reikia ant pigesnių medžiagų
Žodžiu, dar nežinau, pirksiu dar kartelį, bet jeigu pirksiu - parašysiu čia...
100/ šventa tiesa.Tu teisi tai yra dukteriniai filialai ir maskviečiai ant jų labai pyksta,aš ir biški,nes praėjusiais metais užsisakiau rugpjūtį ,o gavau žiemą sušalusius

. Taip pritariu,kad nemokančiam bus ašarų ir nusivilymo,nes bent jau aš esu konteineriukuose gavus vos 2, visi kiti yra siunčiami segemntais

. Ir dar kai kurie pardavėjai į LT nesiunčia reikia per tarpininkus,o tai papildomai kainuoja.