Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Rasab @ 2011 11 30, 00:25)
Labas visoms
Apsišviečiau..sad.gif dabar nooooriu cray.gif
o registracijai kokios salygos ? (rusų kalba ne problema )

Na,va dar viena virusą pasigavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 01, 09:41)
Na,va dar viena virusą pasigavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pala pala as cia kazka praleidau matai kai ismauni i mokslus pensininke tai ir praleidziu, tai is ten jus siunciates augaliukus graziuosius tai ir as noriu su jumis, ar as cia kazka sumaisiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 12 01, 13:43)
Pala pala as cia kazka praleidau matai kai ismauni i mokslus pensininke tai ir praleidziu, tai is ten jus siunciates augaliukus graziuosius tai ir as noriu su jumis, ar as cia kazka sumaisiau g.gif

Žiemą nesisiunčiam smile.gif
Pavasarį/vasarą siunčiausi iš Olandijos ir Vokietijos, siūliau ir čia kartu siųstis ir pašto išlaidas dalintis, nes jos nuo svorio nepriklauso, bet šiaip didelės, tačiau niekas nenorėjo. Ar kitą sezoną siųsiuosi kol kas nežinau. Lyg ir būtų noro, bet neaišku, ar bus vietos blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 12 01, 15:08)
Žiemą nesisiunčiam smile.gif
Pavasarį/vasarą siunčiausi iš Olandijos ir Vokietijos, siūliau ir čia kartu siųstis ir pašto išlaidas dalintis, nes jos nuo svorio nepriklauso, bet šiaip didelės, tačiau niekas nenorėjo. Ar kitą sezoną siųsiuosi kol kas nežinau. Lyg ir būtų noro, bet neaišku, ar bus vietos  blush2.gif .

Biški pasipaus esami ir dar vieną kitą gali siūstis ,prisidėčiau ir aš( nes laabai nooriu Aspen, Enigma ) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 01 gruodžio 2011 - 16:54
ir aš mielai prisidėčiau (pasidalinčiau ir vargeliais ir džiaugsmeliais) tongue.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 12 01, 17:51)
Biški pasipaus esami ir dar vieną kitą gali siūstis ,prisidėčiau ir aš( nes laabai nooriu Aspen, Enigmawub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš ir labai noriu Enigma. Aspen tai manau gali būti neįveikiamai užgaidus (juk net rašo, kad kaprizinga veislė), kai siunčiausi norėjau griebt ir jį, bet neišdrįsau. Ir dar keleto noriu tongue.gif . Viskas būtų labai lengvai paspaudžiama, jeigu šitie lapiniai kaktusėliai būtų mano vienintelė meilė. Bet aš dar dideliais kiekiais gesnerijinius auginu ir stapelijas biggrin.gif ... Gerai, kad orchėms visai abejinga...
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 12 01, 19:21)
ir aš mielai prisidėčiau (pasidalinčiau ir vargeliais ir džiaugsmeliais)  tongue.gif

Iš www.schlumbergera.org atkeliauja labai maži augaliukai arba iš viso neįšaknydinti fragmentai iš 3-4 narelių. Už nurodytus 3-4 eurus gausit pardavėjo pasirinkimu vazonėlyje įšaknydintą arba neįšaknydintą fragmentą. Iš praktikos - pirmą kartą laukiau mėnesį po užsakymo, tada parašė, kad jau turim visus įšaknydintus, galim siųsti. Antrą kartą išsiuntė iš karto, pigesni atkeliavo kaip augaliukai su vazoniukais, matyt turėjo atsargų, o visos brangesnės veislės - fragmentai be šaknų po 2-3-4 narelius... Smagu gauti pvz. už 15 eurų 3 narelius be šaknų ax.gif . Tai pas ką patirties ne per daugiausiai tikrai nepatariu prisipirkti daug brangių "leliukų", nes paskui bus daug ašarų ir nusivylimų.

http://www.epric.org/ nepirkau, bet kai pirkau iš www.schlumbergera.org, siuntinyje buvo epric reklama, tai manau kad arba susiję tie asmenys arba iš viso tas pats čia reikalas... Tai greičiausiai irgi atsiųs mažus, be šaknų... Nėra tai blogai (tiksliau tai net ir gerai, kai pats užsiaugini nuo mažiuko), tik pasipraktikuoti prieš tai reikia ant pigesnių medžiagų biggrin.gif

Žodžiu, dar nežinau, pirksiu dar kartelį, bet jeigu pirksiu - parašysiu čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 02 gruodžio 2011 - 05:07
QUOTE(rusma @ 2011 12 02, 05:05)
Iš www.schlumbergera.org atkeliauja labai maži augaliukai arba iš viso neįšaknydinti fragmentai iš 3-4 narelių. Už nurodytus 3-4 eurus gausit pardavėjo pasirinkimu vazonėlyje įšaknydintą arba neįšaknydintą fragmentą. Iš praktikos - pirmą kartą laukiau mėnesį po užsakymo, tada parašė, kad jau turim visus įšaknydintus, galim siųsti. Antrą kartą išsiuntė iš karto, pigesni atkeliavo kaip augaliukai su vazoniukais, matyt turėjo atsargų, o visos brangesnės veislės - fragmentai be šaknų po 2-3-4 narelius... Smagu gauti pvz. už 15 eurų 3 narelius be šaknų  ax.gif . Tai pas ką patirties ne per daugiausiai tikrai nepatariu prisipirkti daug brangių "leliukų", nes paskui bus daug ašarų ir nusivylimų.

http://www.epric.org/ nepirkau, bet kai pirkau iš  www.schlumbergera.org, siuntinyje buvo epric reklama, tai manau kad arba susiję tie asmenys arba iš viso tas pats čia reikalas... Tai greičiausiai irgi atsiųs mažus, be šaknų... Nėra tai blogai (tiksliau tai net ir gerai, kai pats užsiaugini nuo mažiuko), tik pasipraktikuoti prieš tai reikia ant pigesnių medžiagų  biggrin.gif

Žodžiu, dar nežinau, pirksiu dar kartelį, bet jeigu pirksiu - parašysiu čia...

100/ šventa tiesa.Tu teisi tai yra dukteriniai filialai ir maskviečiai ant jų labai pyksta,aš ir biški,nes praėjusiais metais užsisakiau rugpjūtį ,o gavau žiemą sušalusius verysad.gif . Taip pritariu,kad nemokančiam bus ašarų ir nusivilymo,nes bent jau aš esu konteineriukuose gavus vos 2, visi kiti yra siunčiami segemntais smile.gif. Ir dar kai kurie pardavėjai į LT nesiunčia reikia per tarpininkus,o tai papildomai kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 02 gruodžio 2011 - 08:43
QUOTE(merga @ 2011 12 02, 09:42)

http://stores.ebay.d...sid=p4340.l2563
man labai patiko iš šitos parduotuvėlės - augalai nemaži, kad ir brangesni, bet aišku, kad gyvens. Jeigu bus pavasarį veislių pasirinkimas neblogas, tai iš čia gal susigundysiu. Bet pašto paslaugų kaina tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 02 gruodžio 2011 - 15:46
Tai lauksim merginos pasiulymu pavasari, nes as tai visiskai nenutuokiu apie tai, nesu siuntusi ir aplamai naujoke tokiose dalykuose,as tik cia is vietiniu merginu, aisku labai didelis aciu mergai uz gelyte mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,as ir noriu pasidziaugti su jumis siais groziais blush2.gif ar priimsit mane cia ax.gif ir noriu patarimo,kad mano kaledukas subludo,ant vieno naraleio pradejo krauti po 4-3 ziedelius,ka man daryti? user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti