Pas mane tie kaktusai noes tu ka nezydi. Tik lapais eina ir viskas
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 23, 15:11)
O bandėt laikytis auginimo rekomendacijų (kada tręšti, kada vėsiau palaikyti, kada nebelaistyti?).
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 23, 15:11)
QUOTE(rusma @ 2011 11 24, 06:40)
O bandėt laikytis auginimo rekomendacijų (kada tręšti, kada vėsiau palaikyti, kada nebelaistyti?).
Labas, merginos
Žinau, kad gausiu pylos nuo profesionalių už "dezinformaciją", tačiau pasakysiu, kad niekaip nelepinu savo nei kalėdukų, nei velykiukų, nuo pat pavasario juos tiesiog ištrenkiu laukan, pastatau ten kur dienomis turėtų ir saulės, ir pavėsio, po kokiu medžiu ir psio - visa mano priežiūra iki pat rudens
Kalėdukai kasmet ir gausiai žydi, velykinis senas krūmas kartais net du kartus per metus pasipuošia žiedais - per velykas ir per Kalėdas...
QUOTE(Ex @ 2011 11 24, 08:21)
Labas, merginos
Žinau, kad gausiu pylos nuo profesionalių už "dezinformaciją", tačiau pasakysiu, kad niekaip nelepinu savo nei kalėdukų, nei velykiukų, nuo pat pavasario juos tiesiog ištrenkiu laukan, pastatau ten kur dienomis turėtų ir saulės, ir pavėsio, po kokiu medžiu ir psio - visa mano priežiūra iki pat rudens
Lietus palaisto kiek reikia... Būna, kad ir padžiūsta arba pamirksta..
Kalėdukai kasmet ir gausiai žydi, velykinis senas krūmas kartais net du kartus per metus pasipuošia žiedais - per velykas ir per Kalėdas...
Viskas tiesiog
QUOTE(Ex @ 2011 11 24, 09:21)
Labas, merginos
Lietus palaisto kiek reikia... Būna, kad ir padžiūsta arba pamirksta..
Nei dezinformacija, nei ką. Viską, ką galima ištrenkti laukan, tai reikia taip ir padaryti - dienos/nakties temperatūrų kaita labai stimuoliuoja augimą. Tik kai kurie augalai nepakenčia saulės (nudega), nepakenčia drėgmės (supūsta). Jeigu pavyksta tų blogių išvengti, reiškia, savo augalui suteikėt puikias sąlygas (t.y. daug geresnes, nei vasarą laikyti ant palangės)... Viską, ką galima įkurdinti balkone, būtinai taip ir padarau ir laikau tol, kol įmanoma, kol šalnų nebūna...
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 23, 14:11)
Labas rytas. Pabandykite pakeisti gėlytės vietą .Persodinkit. Kai prisiminsit palaistykite,Trąšų naudokite minimaliai ir turėtų užsispyrelė būti sutramdyta
Nes gan džanai pasitaiko ,kad viena iš nežydėjimo prižasčių -gėlytei nepatinka vieta.
QUOTE(merga @ 2011 11 24, 09:28)
QUOTE(rusma @ 2011 11 24, 09:31)
Še tau... nieks nesibarė..
Taip, merga, juos tikrai stengiuosi "ištrenkti" taip, kad nenukentėtų nuo saulės, ir dar kad šunims nekiltų pagunda koją pakelt..
paklausiau jūsų patarimų, persodinau savo velykinį kaktusiuką, įdėjau į "šiltnamį" - jau matosi, kad taisosi. tik norėjau pasitikslinti, kiek laiko jį ten laikyti? ar dažnai reikia duoti pakvėpuoti? ir kokia vieta namuose jam geriausia - pastebėjau, kad ant palangės virš radiatoriaus jam kažkaip nepatinka
QUOTE(institution @ 2011 11 24, 11:18)
paklausiau jūsų patarimų, persodinau savo velykinį kaktusiuką, įdėjau į "šiltnamį" - jau matosi, kad taisosi. tik norėjau pasitikslinti, kiek laiko jį ten laikyti? ar dažnai reikia duoti pakvėpuoti? ir kokia vieta namuose jam geriausia - pastebėjau, kad ant palangės virš radiatoriaus jam kažkaip nepatinka
Man geriausiai jie auga pakabinti, prie lango, bet toliau nuo radiatoriaus gaunasi.
Kiek laikyti maišely - kiek galit, jis nepyks, jeigu ir visam šildymo sezonui ten liks
QUOTE(rusma @ 2011 11 24, 11:46)
Man geriausiai jie auga pakabinti, prie lango, bet toliau nuo radiatoriaus gaunasi.
Kiek laikyti maišely - kiek galit, jis nepyks, jeigu ir visam šildymo sezonui ten liks
. Kol susitaisys, kol niekas neburbės, kad neestetiškai atrodo, kol užteks kantrybės. Jeigu nėra lašelių susidarę ant maišiuko - galima rečiau vėdinti, jeigu kondensatas susikaupęs, reikėtų dažniau. Nieko neatsitiks jeigu kartą per mėnesį ištrauksit (kai pirmą kartą paskaičiau tą rekomendaciją, tiesa, ji buvo skirta sanpaulijoms, mane pačią vos ne šokas ištiko - kaip galima pastatyt mėnesiui ir pamiršt?). Paskui pabandžiau - ir ką? Ir nieko. Jiems maišely patinka labiau nei be maišelio, nes drėgnumas oro padidėja, tik aišku vaizdas nuo maišelių kenčia...
atsakymas
Rusmiukai
Šis vyriokas ,mano stabukas
http://www.youtube.c...feature=related
Super džiaugsmas akims
Campina Brasil"

"Purple Dancer" žiedai:

Kiekvienais metais vis kitokie žiedai

"Purple Dancer" žiedai:

Kiekvienais metais vis kitokie žiedai