Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Dziaugtis busimais ziedais....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 12 02, 20:23)
Dziaugtis busimais ziedais....

Dziaugiuosi,bet ar nebus,kad augalas pavargs nuo tokiu zydejimo,pas mane pirma karta jis suzidejo smile.gif ir lapeliai minkstuciai paliko g.gif tai ir galvoju,kad nuo zydejimo gal.
Atsakyti
QUOTE(@rune... @ 2011 12 02, 20:36)
Dziaugiuosi,bet ar nebus,kad augalas pavargs nuo tokiu zydejimo,pas mane pirma karta jis suzidejo smile.gif  ir lapeliai minkstuciai paliko g.gif  tai ir galvoju,kad nuo zydejimo gal.

žydintį augalą reikia tręšti, geriau nedidele koncentracija, bet žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis.
Taip, pavargs, būna taip nuo žydėjimo. Jeigu sveikas - pailsės, atgaus jėgas ir ankstesnę išvaizdą.
Atsakyti
QUOTE(@rune... @ 2011 12 02, 18:40)
Sveikutes,as ir noriu pasidziaugti su jumis siais groziais blush2.gif ar priimsit mane cia ax.gif  ir noriu patarimo,kad mano kaledukas subludo,ant vieno naraleio pradejo krauti po 4-3 ziedelius,ka man daryti?

būna ant vieno segmento ir iki 10 pumpurų mirksiukas.gif ir nieko -žydi biggrin.gif
Atsakyti
o mano visi jau perzydejo ir net nesiruosia zydet doh.gif pas mane kaledos jau pasibaige...
Atsakyti
Aciu uz atsakymus,po 10 ziedu blink.gif pirma karta girdziu,tai vadinas rekordo nepamusem lotuliukas.gif begsiu pirkti trasas,o kiek kartu laistot i savaite jas zydincias?
Atsakyti
QUOTE(@rune... @ 2011 12 03, 19:07)
o kiek kartu laistot i savaite jas zydincias?

nebus čia vieningo atsakymo, priklauso nuo sąlygų - ar šilta, ar labai oras sausas, ar augalas didelis, ar vazonėlis pagal augalą didelis ar ne smile.gif. Aš pvz. tuos kur ant palangės ir radiatorius arti laistau maždaug kas 4 dienas (žydėjimo ir intensyvaus augimo metu), tuos, kurie pakabinti (radiatorius toliau) - kartą per savaitę...
Atsakyti
"NAOMI"
user posted image
Ir išsvajotas "SAMBA BRAZIL"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 gruodžio 2011 - 14:12
QUOTE(merga @ 2011 12 07, 14:10)
"NAOMI"
user posted image
Ir išsvajotas "SAMBA BRAZIL"
user posted image

na sakes kaip grazu o liek ziedu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nerealus žydėjimas thumbup.gif . Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 12 08, 06:20)
Nerealus žydėjimas  thumbup.gif . Šaunuolė  4u.gif

blush2.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na nuostabūs mergos kalėdukų žiedai smile.gif Norėjau paklaust,ką reiškia,jei kalėdukas prileidžia daug orinių šaknųl.Turiu 3,du normaliai atrodo,o vienas pilnas orinių šaknelių ?
Atsakyti