o man su baltais tai įdomiai, jau gal 6 metai maniškis baltais žiedais apsipila, o va kolegei pridaiginau, tai rausvai pražydo
Auginu jau gal 8 metus baltą ir jis spalvos nekeičia
QUOTE(pavilonyte @ 2011 12 12, 17:38)
o man su baltais tai įdomiai, jau gal 6 metai maniškis baltais žiedais apsipila, o va kolegei pridaiginau, tai rausvai pražydo 
Tai va maniškiai ir buvo balti ir iš skirtingų vietų parvešti,o šiemet -bac ir rausvai pražydo
QUOTE(merga @ 2011 12 13, 00:22)
Tai va maniškiai ir buvo balti ir iš skirtingų vietų parvešti,o šiemet -bac ir rausvai pražydo 
Visi?
man balto nepavyko prisidaiginti po dviejų bandymų, tai nieko negaliu pasakyti ta tema... Vieninteliai tokie užsispyrę pasitaikė, nors viską dariau kaip visiems kitiem... Supuvo
QUOTE(merga @ 2011 12 13, 01:22)
Visi balti pražydo rausvai?
Sveikos, pastebėjau kad kelėdinukai linkę į vieną pusę augti.. Čia visoms taip?
QUOTE(Reeeeee @ 2011 12 16, 02:12)
augalai auga į šviesą. Dauguma nesukioja. Tai taip ir nuaauga į šviesos pusę...
QUOTE(jediara @ 2011 12 13, 07:54)
Praktiškai taip
QUOTE(rusma @ 2011 12 16, 06:50)
augalai auga į šviesą. Dauguma nesukioja. Tai taip ir nuaauga į šviesos pusę...
100/ tiiesa .Per visą vegetaciją reiktų juos kas pora savaitikių sukinėti,tada visas augaliukas žydės.
QUOTE(Reeeeee @ 2011 12 16, 02:12)
Sveikutės, mano tai gražiai į visas puses keroja, nesukioju aš jų, nebent kai į dušą dulkių nusiplaut keliauja, tai gal netyčia pasukioju, ar kai nuo pianino dulkes valau, vieta jiems pakankamai šviesi, pietų pusė, tik tiesioginiai saulės spinduliai nepasiekia.
QUOTE(pavilonyte @ 2011 12 16, 17:30)
Sveikutės, mano tai gražiai į visas puses keroja, nesukioju aš jų, nebent kai į dušą dulkių nusiplaut keliauja, tai gal netyčia pasukioju, ar kai nuo pianino dulkes valau, vieta jiems pakankamai šviesi, pietų pusė, tik tiesioginiai saulės spinduliai nepasiekia.
Mano didčkiai auga pakabinti - tai variantai pasukt yra tik du - į kairę kablys arba į dešinę. Jeigu šviesi vieta - auga į visas puses, o jeigu tik kraštinis - viskas, tik apšviestoji pusė. Tai ir aš manau, kad reikia sukiot, priklausomai nuo to, kiek jie apšviesti. aišku, kai pumpurus augina jokiu būdu nesukiojam
Mano durniukas tuoj nuo svorio nusvirs. Gal apskabyti... Bet jam laikas jau ir i nauja vazona, jis pas mus pavasari zydi nuolat...
QUOTE(Reeeeee @ 2011 12 17, 09:44)
Mano durniukas tuoj nuo svorio nusvirs. Gal apskabyti... Bet jam laikas jau ir i nauja vazona, jis pas mus pavasari zydi nuolat...
Pavasrį po žydėjimo gegižę geriausia persodintki į 1,5 didėsnio dydžio vazoną.