Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 05, 19:42)
Maniškis raudonas, žiemą persodintas, nusprendė žydėt taip pat vėlykoms :] Kai kur po 3-4 žiedus. Jau kai duos tai uoj duos :] https://lh6.googleus...40/DSCF0753.JPG

A jau gražumas augalėlio bigsmile.gif Maniškis pagal lapelius toksai, tik va žiedelių spalvos nežinau, anyta kelis narelius atvežė, vakar tik pasodinau ax.gif
Atsakyti
Šitas tai tradicinis raudonas, turiu per daug paaugintų baltų su rožiniais viduriukais, gal kam reikia? :] Nes pasirodo turiu jų 3 biggrin.gif
Atsakyti
evers, gražuolis wub.gif , puikios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Evers, žiedai wub.gif

QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 05, 21:04)
Šitas tai tradicinis raudonas, turiu per daug paaugintų baltų su rožiniais viduriukais, gal kam reikia? :] Nes pasirodo turiu jų 3 biggrin.gif

Mielai paimčiau 4u.gif
Atsakyti
Na va, ir išdalinau biggrin.gif
Atsakyti
Nu tik nebūk pusdienį, ir šaukštai popiet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 05, 22:49)
Nu tik nebūk pusdienį, ir šaukštai popiet unsure.gif

Sveikos. Kaip priklauso velykoms velykiniai kaktusiai papuošė namus ir darbo vietas.
O maniškiai kalėdiniai tai dar ir gimtadienio proga po 4 kartą kiti žydėti ėmė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 04 08, 15:29)
Sveikos. Kaip priklauso velykoms velykiniai kaktusiai papuošė namus ir darbo vietas.
O maniškiai  kalėdiniai tai dar ir gimtadienio proga po 4 kartą kiti žydėti ėmė  blush2.gif  biggrin.gif

Kaip smagu thumbup.gif , mano kalėdinukai tik kartą per metus žydi g.gif
Atsakyti
mano vienas pavasariais zydedavo,bet siemet persodinau,tai ir uzmigo,tikiuosi,kad bent kaledom nubus biggrin.gif
Atsakyti
Su sv. Velykom...
Mano beveik visi kalediniai zydi irgi turbut jau po ketvirta karta nuo rugsejo , velykiniai irgi jau skleistis ruosiasi...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 09 balandžio 2012 - 11:06
Pasilabinu su šventinių kaktusų mylėtojomis. Ką darau ne taip - maniškis jau keletą metų bujoja bujoja, o žiedelio nematyt?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2012 04 09, 11:47)
Su sv. Velykom...
Mano beveik visi kalediniai zydi irgi turbut jau po ketvirta karta nuo rugsejo , velykiniai irgi jau skleistis ruosiasi...

bigsmile.gif thumbup.gif wau kokie taviškiai...šaunuolė..kai matau tokius gražuolius vis užsinoriu doh.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti