Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 30, 15:46)
o kalediniai ir velykiniai kaktusai tai tie patys kur zydi per kaledas,o poto per velykas,ar kitos rusys? 4u.gif

Kalėdinis kaktusas – plokštenis (kairėje), o Velykinis kaktusas – narenis (dešinėje). Jie panašūs, tik žydi skirtingu metu, vienas per Kalėdas, kitas per Velykas maždaug, bet būna ir staigmenų kitu metu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasosVoratinklis: 30 kovo 2012 - 15:21
Pas mane siuo metu zydi kalediniai, nuo rudenio jau gal ir 4 karta kai kurie, ir velykiukai krauna pumpuriukus.
Atsakyti
QUOTE(RasosVoratinklis @ 2012 03 30, 15:17)
Kalėdinis kaktusas – plokštenis (kairėje), o Velykinis kaktusas – narenis (dešinėje). Jie panašūs, tik žydi skirtingu metu, vienas per Kalėdas, kitas per Velykas maždaug, bet būna ir staigmenų kitu metu smile.gif
user posted image

aciu uz atsakyma:4u: dabar zinosiu,tai pas mane Kalediniai,per kaledas zydejo,o dabar miega
Atsakyti
Labas. Ir man kilo klausimas, koks mano kaktusas.. kaledinis ar velykinis.. pagal nendreles19 pavyzdzius tai mano velykinis, bet jis zydejo per kaledas.. g.gif turbut cia bus staigmena kitu metu ar kaip.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RasosVoratinklis @ 2012 03 30, 15:17)

Labai ačiū, tikrai labai aiškiai parodyta thumbup.gif , gal verta būtų ateičiai į pirmą pusl. perkelti.
ir mergai ačiū už ta katalogą...
Atsakyti
Sveikos, gal kas Šiauliuose nori kalėdinį kaktusiuką (rausvai žydintis) jau paaugintą? Atiduodu už saldainį vaikui arba keičiu į kokią kitą gėlikę. Į až.
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2012 03 31, 20:11)
Labas. Ir man kilo klausimas, koks mano kaktusas.. kaledinis ar velykinis.. pagal nendreles19 pavyzdzius tai mano velykinis, bet jis zydejo per kaledas.. g.gif  turbut cia bus staigmena kitu metu ar kaip.. unsure.gif

Laba, jei panašus į velykinį tai matyt ir bus. O žydėti anksčiau pradėjo, nes šilčiau pasidarė nuo radijatorių, gausiau buvo palaistytas, o gal ir kiti veiksniai įtakojo g.gif
Atsakyti
Idomiai čia su tuo mano kaktusu.. jis visada per kalėdas žydi man, o jau be to senokai turiu jį..o pasirodo jis velykinis bigsmile.gif kai bus laiko ikelsiu nuotraukyte, nes gal kazka netaip suprantu unsure.gif
Atsakyti
Gal kam pravers apie plokštenį, bet tinka ir nareniui bei lapeniui 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
migliena, na super grožis, kur tokių būna?
Atsakyti
QUOTE(migliena @ 2012 04 04, 21:00)

wub.gif
Atsakyti