Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(merga @ 2012 09 28, 09:30)
Jei turite galimybę ,pakeiskite stovėjimo vietą. O dar vienas iš varijantų ,kad gyvena per dideliame vazone. mirksiukas.gif
P.S. gąsdinimus reikia jiems tiesiai"į akis" išsakyti padeda tikrai  biggrin.gif

stovėjimo vietos pakeisti negaliu...norėčiau, kad žydėtų salone. o vazonas ne per didelis, greičiau jau ankštokas, tik turiu bėdą, per daug mėgstu apie gėlės tupinėti, tai saku gal per geros sąlygos jam..., ai tiek to, grįšiu namo ir barsiu...gal išsigąs....
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 09 28, 12:08)
turbut todel, kad mano uzaugo is vogtu lapeliu-nareliu  blush2.gif  biggrin.gif

Na jeigu toks jau isaugo, tai tikrai apsimokejo vogti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
reikes ir man pradeti geles "vogti" smile.gif jei taip dera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 09 28, 12:09)
reikes ir man pradeti geles "vogti" smile.gif jei taip dera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mano kaledinio kaktuso motininis augalas nezydejo kelis metus. kadangi jis buvo ne mano, o nuomininku, tai as ji paslapcia persodinau ir priziurejau. po keliu menesiu grazuolis buvo apsipyles pumpurais, visi stebejosi, kas cia atsitiko biggrin.gif o as issikraustydama nugvelbiau 5 narelius... tai galima sakyti, pusiau uzsidirbau juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 09 28, 14:15)
mano kaledinio kaktuso motininis augalas nezydejo kelis metus. kadangi jis buvo ne mano, o nuomininku, tai as ji paslapcia persodinau ir priziurejau. po keliu menesiu grazuolis buvo apsipyles pumpurais, visi stebejosi, kas cia atsitiko  biggrin.gif o as issikraustydama nugvelbiau 5 narelius... tai galima sakyti, pusiau uzsidirbau juos  biggrin.gif

o kokia spalva pasidabins jusiskis?
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 09 28, 12:25)
o kokia spalva pasidabins jusiskis?

standartine avietine. nieko ypatinga, bet kai jis toks riebus (man rods, genai tokie) tai graziai atrodo.
Atsakyti
gal kuri is jusu turite violetines spalvos nareni smile.gif irgaletu pasidalinti nareliu,arba galeciau nupirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 09 28, 23:06)
gal kuri is jusu turite violetines spalvos nareni smile.gif irgaletu pasidalinti nareliu,arba galeciau nupirkti  4u.gif

Dabar sunkiai,bet pavasarį prašom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(voras34 @ 2012 09 28, 11:09)
stovėjimo vietos pakeisti negaliu...norėčiau, kad žydėtų salone.  o vazonas ne per didelis, greičiau jau ankštokas, tik turiu bėdą, per daug mėgstu apie gėlės tupinėti, tai saku gal per geros sąlygos jam..., ai tiek to, grįšiu namo ir barsiu...gal išsigąs....

Jei ankštas vazonas,tai kaip tik gerai. Vadinas reik jį truputi palykti tiesiog ramybėje ir mažiau popinti biggrin.gif ,o taip pat nustoti laistyti. smile.gif
Atsakyti
o maniškis da rlauke po stogu, jau gal parnešti gal jam per šalta?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 09 30, 11:12)
Dabar sunkiai,bet pavasarį prašom  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jei ankštas vazonas,tai kaip tik gerai. Vadinas reik jį truputi palykti tiesiog ramybėje ir mažiau popinti  biggrin.gif ,o taip pat nustoti laistyti.  smile.gif

tai, va, kad ir gražus, kad ir vešlus, bet kažkaip liūdnas jis man, na toks lyg apvytęs g.gif , anksčiau jo nareliai tokie mėsingi, blizgūs buvo, dabar lyg apvytę, tai lieju, ir trešiu. jam teko persikraustymą prieš mėnesį ištverti, tai bijau, kad tik kas nebūtų nutikęs, auginu gal jau 3-ius metus, jau lyg ir žiedų norėčiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 09 30, 15:31)
tai, va, kad ir gražus, kad ir vešlus, bet kažkaip liūdnas jis man, na toks lyg apvytęs g.gif , anksčiau jo nareliai tokie mėsingi, blizgūs buvo, dabar lyg apvytę, tai lieju, ir trešiu. jam teko persikraustymą prieš mėnesį ištverti, tai bijau, kad tik kas nebūtų nutikęs, auginu gal jau 3-ius metus, jau lyg ir žiedų norėčiau... verysad.gif

Mažiau į galvą imkit. Taip ties,truputi pastresavo,bet realaiusia ,kad nareliai pavyto nuo gausaus laistymo ir tręšimo.
Pakartosiu dar syk ,nustokite lieti ir tada stebėkite.
Atsakyti
gerai, sakau sau stop, ir dar pirštu jam pagrąsinsiu...pikta esu lotuliukas.gif , aš jį radau darbe nusususį ir apvytusį, mažą šakutę, dabar pasiekiau, kad būtų didelis ir vešlus, tikiuosi bent šiek tiek žiedų....ar per daug tikiuosi?
Atsakyti