Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Aš irgi džiaugiuosi didėjančiais pumpurais. Vienas augaliukas po laistymo ilgai buvo šlapias,atrodo,reikia daryti išvadą ir laistyti negausiai...Gal neužmiršti,kad tai kaktusai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 10 19, 20:27)
Aš irgi džiaugiuosi didėjančiais pumpurais. Vienas augaliukas po laistymo ilgai buvo šlapias,atrodo,reikia daryti išvadą ir laistyti negausiai...Gal neužmiršti,kad tai kaktusai doh.gif  blush2.gif

o mano žiedų nėra ir nenusimato, ir tai jau treti metai verysad.gif mesčiau lauk, bet šiaip gana vešlus jis man ir nežydėdamas, gerai atrodo...kol kas panašu, kad nebus tų žiedų....et verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 19, 19:58)
o mano žiedų nėra ir nenusimato, ir tai jau treti metai verysad.gif mesčiau lauk, bet šiaip gana vešlus jis man ir nežydėdamas, gerai atrodo...kol kas panašu, kad nebus tų žiedų....et verysad.gif

kiskite ji kur nors sviesiai ir vesiai, ir pamirskite apie laistyma. trys metai be ziedu - tai jau nemazai...
Atsakyti
aš šiandien persodinau kalėduką, močiutė jį vargšą kankino (nebeturi jau sveikatos senolė), o dar taip karštai virš radiatoriaus padėtas verandoje, kur temp.dieną +27 kokie doh.gif apžiūrėjau kad žiedukų vos keli buvo tai tiek to ax.gif svarbu išgelbėčiau jį thumbup.gif pas mane bute galbūt jam geriau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 10 20, 18:23)
aš šiandien persodinau kalėduką, močiutė jį vargšą kankino (nebeturi jau sveikatos senolė), o dar taip karštai virš radiatoriaus padėtas verandoje, kur temp.dieną +27 kokie  doh.gif  apžiūrėjau kad žiedukų vos keli buvo tai tiek to  ax.gif  svarbu išgelbėčiau jį  thumbup.gif  pas mane bute galbūt jam geriau bus  4u.gif

norėčiau aš bent kelių žiedelių sulaukti...bent žinočiau su kuo turiu reikalą, viena motera patarė pabadyti su adata narelius, ką jūs apie tai manot, sako, kad šitą gėlę reikia kankinti, na nežinau, kaip bus su tuo kankinimu, aš ją jau nustojau lieti, nors sunku man taip elgtis, bet, kad labai jau žiedų noriu..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 21, 09:42)
viena motera patarė pabadyti su adata narelius, ką jūs apie tai manot, sako, kad šitą gėlę reikia kankinti

Žiauriai skamba blink.gif ta motera turi kažkokių sadistinių polinkių unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 19, 21:58)
Tas pats buvo ir su maniškiais, tada sugalvojau vasarą ištremti į balkoną ir laikiau iki kol grynai oras atvėso.Pernai jau žydėjo, šiemet irgi krauna pumpurus.
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2012 10 21, 10:25)
Tas pats buvo ir su maniškiais, tada sugalvojau vasarą ištremti į balkoną ir laikiau iki kol grynai oras atvėso.Pernai jau žydėjo, šiemet irgi krauna pumpurus.

drinks_cheers.gif maniskis zydedavo ir taip, bet kai pavasarojo balkone, prazydo tankiau.
Papildyta:
QUOTE(voras34 @ 2012 10 21, 08:42)
viena motera patarė pabadyti su adata narelius, ką jūs apie tai manot, sako, kad šitą gėlę reikia kankinti, na nežinau, kaip bus su tuo kankinimu...

ta motera tegu pabado sau i viena vieta... gal jaunesne taps...
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 10 21, 10:42)
norėčiau aš bent kelių žiedelių sulaukti...bent žinočiau su kuo turiu reikalą, viena motera patarė pabadyti su adata narelius, ką jūs apie tai manot, sako, kad šitą gėlę reikia kankinti, na nežinau, kaip bus su tuo kankinimu, aš ją jau nustojau lieti, nors sunku man taip elgtis, bet, kad labai jau žiedų noriu..... verysad.gif

Sužeisite augalą ir viskas.
Atsakyti
sveikos, noriu jusu patarimo, turiu baltuka kaleduka (ar tai velykinis nzn.), bet esme tame, kad jis dar jaunas, vos keleta meteliu, buvo sukroves 2 pumpurus didziausius bet jie taip ir nukrito nespeja issprogti - pries keleta savaiciu, db ziuriu kad vel vienas pumpuras kalasi, nelaistau as tos gelytes jau senai, bet labai niezti rankos persodinti - ar nepakenks? kaip manote...ar visdel to geriau laukti kol nebus tu pumpureliu, arba dar geriau pavasario...[attachmentid=225181]
Papildyta:
vasara laikiau balkone as ji, tai radusi buvau kirmina, ir lapukai apgrauzti buvo, tai taip ir nepersodinusi esu...dar parodau kaip atrodo visas augalelis...[attachmentid=225182]
Atsakyti
Kai krauna žiedus, laistyti reikia 4u.gif
Ši gėlė kai krauna žiedus, net sukiojimo ar perkėlimo į kitą vietą nemėgsta, numeta žiedus. Persodinsit vėliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazing: 21 spalio 2012 - 14:02
QUOTE(voras34 @ 2012 10 21, 08:42)

Pabandykite perstatyti kur nors arčiau lango savo gėliuką,gal dar sukraus pumpurų/
Dėl badymo -čia jau sadizmas,taip augalą tikrai numarinsite smile.gif
Atsakyti