fantastiški visų žiedai
labai man šios gėlės..tik va senovinis pas mane gerai auga,ir jokių ligų o su kitais tai vargelis būna...
Merginos tai bent groziu turite, Laukiu ir saviskiu kada ziedukai prasiskeleis dar tik pumpuriukai. Speju bus ruzavi ir bordo 
Tik kazko ilgai tie pumpuriukai auga , jau kokia antra savaite ziuriu neskuba letai letai... O gal kazkas nepatinka?
Tik kazko ilgai tie pumpuriukai auga , jau kokia antra savaite ziuriu neskuba letai letai... O gal kazkas nepatinka?
gal saulytės mažokai gauna?
Saulytes gauna tik vakarines , bet sviesos tai pakankamai ,nes per visas sienas langai.per kiek laiko susidaro pumpuriukas ir issiskleidzia? Gal silumos maza, nes nakti ten krenta temperatura iki +13 O diena buna +20
na žinok jie ilgai krauna,aš čia pažiūrėjau kaip rašiau kad ant dienų turi žydėt, ir tik po savaitės ar daugiau pražydo, kai atrodė dideli pumpūrai
Dekoju, bandysim pasikaustyti kantrybe o taip jau norisi ziedeliu
o ką man toliau su juo daryti, kaip elgtis, gal kokių trąšų ar vandenuko daugiau duoti?
Sveikos,
Wilmaw ir merga labai gražūs kakatusai..Žadu
rasti vietą dar vienam augalėliui, tik gaila parduotuvėse nėra tokio pasirinkimo kaip pas mergą..
Mudu su Lulu norai vienodi..
(p.s. Vilnietes jei kartais kur uzmatysit kaleduka violetina arba oranzini pirkti, parasykit kur, nes jau puse Vilniaus parduotuviu ir pc baigiu aplakstyti ir nerandu to ko ieskau smile.gif aciu lb)
LAUKSIU KALĖDŲ GAL VISGI UŽVEŠ..DOVANŲ...
rasti vietą dar vienam augalėliui, tik gaila parduotuvėse nėra tokio pasirinkimo kaip pas mergą..
zydim dar vis nors ir negausiai
QUOTE(nijole0619 @ 2012 11 15, 10:50)
Sveikos,
(p.s. Vilnietes jei kartais kur uzmatysit kaleduka violetina arba oranzini pirkti, parasykit kur, nes jau puse Vilniaus parduotuviu ir pc baigiu aplakstyti ir nerandu to ko ieskau smile.gif aciu lb)
Nijole as ir viliuosi sulaukti dar uzvezimo menesio pabaigoje, nes geliu parduotuvese domejausi kada buna ju, tai minejo po poros sav...pries keleta metu labai dideli pasirinkima maciau Ermitaze, tai dabar ir tykau kada gi ten uzves tu gelyciu
reiketu dar iki senuku uzbegti kada paziureti.....
p.s. sestaieni buvau verkiu parke, tam geliu turgeli ,tai net 4 kaktusiukus ysigijau is nukainuoto skyriaus po 4 lt...viena mamai atidaviau kitus pasilikau sau...
QUOTE(nijole0619 @ 2012 11 15, 08:50)
Vilnietes jei kartais kur uzmatysit kaleduka violetina arba oranzini pirkti, parasykit kur, nes jau puse Vilniaus parduotuviu ir pc baigiu aplakstyti ir nerandu to ko ieskau smile.gif aciu lb)
Turbūt menka paguoda vilnietėms, tačiau įvairių spalvų kalėdukų yra Bauhof pc
QUOTE(voras34 @ 2012 11 15, 08:48)
o ką man toliau su juo daryti, kaip elgtis, gal kokių trąšų ar vandenuko daugiau duoti?
Laistykit įprastai,o tręšti minimaliai. Jei žydėjimas labai gausus bus tada patręšti per mėn.reiktų 2 kartus žydinčioms gėlėms skirtomis trašomis.
Nes dažnai nuo labai gausaus žydėjimo augalas nusilpsta apvysta plokštelės.
Pumpuro nuo susiformavimo iki žydėjimo laikotrapis būna nuo 1 mėn.