Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(daivasen @ 2012 11 25, 23:33)
Mane tai pradeda nervinti kad jie igauna rausva atspalvi ir balti ir geltoni....
mano ziedai

Nuostabi kolekcija, wub.gif toks gausus žydėjimas, o ir rausvėjimas žiedų labai žavus. wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras, tikrai nuostabi gele....
Kaip su tais pasidalinimais tai nezinau, nelabai turiu kada uzsiimti tokiais dalykais, be to salciai artėja, bet maciau siandien maximoj yra 4 rusiu kaleduku (baltas , ruzavas , raudonas ir alyvinsi jei nesumaisiuau ka) po 7 litus....siuo metu reikia manau tik pasivaiksciot po parduotuves ir rasit visokiausiu...
O man tas paraudimas nepatinka, as noriu kad baltas ir butu baltas o dabar jis tapo rausvu...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2012 11 26, 19:16)
Aciu uz pagyras, tikrai nuostabi gele....
Kaip su tais pasidalinimais tai nezinau, nelabai turiu kada uzsiimti tokiais dalykais, be to salciai artėja,  bet maciau siandien maximoj yra 4 rusiu kaleduku (baltas , ruzavas , raudonas ir alyvinsi jei nesumaisiuau ka) po 7 litus....siuo metu reikia manau tik pasivaiksciot po parduotuves ir rasit visokiausiu...
O man tas paraudimas nepatinka, as noriu kad baltas ir butu baltas o dabar jis tapo rausvu...

Visiskšai baltą gaima parsiūsti tik veislionį. Pramoniai gi specialiai balinimami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 11 27, 11:37)
Visiskšai baltą gaima parsiūsti tik veislionį. Pramoniai gi specialiai balinimami smile.gif

As pries kokius 8 metus parsiveziau pora nareliu is vokietijos nusiskyniau nuo balto ir pas mane jis keleta metu zydejo baltai, o va dabar jau gal 2 metai jis rausveja, jis gal uzsikrete rausva spalva nuo kitu....kazin jeigu as ji palaikyciau atskirai gal jis vel isbaltu...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 27 lapkričio 2012 - 10:58
Merga,viska darau pagal jusu nurodymus-nustojau tupineti aplink gele, perlaistineti ir t.t. Laistau saikingai ir palieku ramybeje. Randu nukritusiu nateliu. Ko jie krenta?
Gal laikas manajam i siukslyna?? Pagasdinau ir taip
Atsakyti
nusipirkau as taip past balta maximoje thumbup.gif thumbup.gif su ziedais ,bet jau toks zazonelis jam oer mazas tai siaubas ,saknys pro skyles lenda verysad.gif doh.gif
sakykit kada persodinti ,kai prazydes ar laukti pavasario g.gif
Atsakyti
Mano taipogi krenta nareliai, bet gal taip reikia? O kokia temperatūra jam geriausia? g.gif Pastebejau, kad žiedus krauti pradeda, kai pamirštu aplamai jo priežiūrą... blush2.gif

Manyčiau, kad nieko nereikia laukti, bet atsargiai perkelti į kitą vazoną, juk žinome tuos maksiminius vazonelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo japoniuke1: 28 lapkričio 2012 - 11:32
mano beda,kaip pastebejau,persodinimas į per didelius vazonelius,grunto daug,po laistymo ilgai nepradžiūsta,nu nemegsta jie but drėgnai,apmiršta šaknys,sustoja maitinimasis. Visa tai atsitinka ,kai pradedam popinti pumpurų ir žiedų fazej,kai pamirstam ,kad tai kaktusai doh.gif Paskui raukšlejasi,krinta nareliai,gelsta,kai persodini,atrandi,kad šaknų nedaug doh.gif
Nusipirkau ir aš baltą šiandien maksimoj,bet tikrai nepersodinesiu dabar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2012 11 27, 10:57)
As pries kokius 8 metus parsiveziau pora nareliu is vokietijos nusiskyniau nuo balto ir pas mane jis keleta metu zydejo baltai, o va dabar jau gal 2 metai jis rausveja, jis gal uzsikrete rausva spalva nuo kitu....kazin jeigu as ji palaikyciau atskirai gal jis vel isbaltu...?

mano pirmais metai sbuvo baltas o va antri metai turi rausvumo, bet žinok nieko nepakeisi jeigu atskirsi nes maniškis stovi kitam kambari šalia balto velykiuko biggrin.gif
Atsakyti
Pasinaudojau maximos nuolaidelia ir nusipirkau kaktuseli, pumpurai tokie perlamutriniai su rausvais krasteliais wub.gif , veliau idesiu nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
Na manau turetu matytis spalva 4u.gif labai stengiausi perteikti blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 11 28, 21:20)
Na manau turetu matytis spalva 4u.gif labai stengiausi perteikti blush2.gif

Kazin negali cia buti persikinis...
Atsakyti