Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Turiu ryškiai oranžinį velykį ir jis man visiškai baigia suvysti, susiraukšlėti. Pirmam psl. neradau jokios info, o prižiūriu jį, kaip kad parašyta. umn.gif
Atsakyti
Nijole- mano toks pats auksinis vadinasi ,,Gold Charm''-,,Auksinis žavuolis''. Gražus pirkinukas thumbup.gif

Sėkmės auginant. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 11 22, 14:29)
Gražuolis wub.gif  Jei norėsite, balto šakelių galėčiau atsiųsti  mirksiukas.gif

Ačiū, dar Vilniuje paieškosiu iki Kalėdų turėčiau rasti, aš siuntimų ,,bijau" 4u.gif

evora vadinasi ,,Gold Charm''-,,Auksinis žavuolis''. Gražus pirkinukas thumbup.gif
Sėkmės auginant. wub.gif
Ačiū...man širdis iš laimės taip spurda..laiminga.. vis lakstau pasižiūrėt.. lotuliukas.gif šiandien perverčiau katalogus tai kandidatų ne tik Gold Charm, bet ir Limelight, Limelight Dancer, Outono Brasil, bet jie visi tokie panašūs..
Dabar pradėjau galvą sukt kur gražų vazoną gaut, pamenu kažkurioje temoje toks gražus kaktusas augo vazone su veidu, tai taip puikiai atrodė, kad dar kažką panašaus gaut pakabinamo.Žodžiu malonūs rūpesčiai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 22 lapkričio 2012 - 21:09
QUOTE(Isdykelle @ 2012 11 22, 20:25)
Turiu ryškiai oranžinį velykį ir jis man visiškai baigia suvysti, susiraukšlėti. Pirmam psl. neradau jokios info, o prižiūriu jį, kaip kad parašyta. umn.gif

Gali būti ,kad Jūsų narenį Erwinija užpuolė,tam reikalui pradžiai gerai apžiūrėktie savo augaliuką . Jei nareliai yra pilnai klostėmis susirkaušlėję,padarykite ūkiško muilo tirpaliuką ir juo nupurkškite savo augaliuką (idealu jei gyvenate name ir turite krosnį -pelenai efektyviausias vaistas). Po kelių savaičių pažiūrėkite kaip atrodo jūsų narenis,jei nesimatys jokių pokyčių į gerą ,tada jau imsitės chemijos.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 11 23, 09:53)
Gali būti ,kad Jūsų narenį Erwinija užpuolė,tam reikalui pradžiai gerai apžiūrėktie savo augaliuką . Jei nareliai yra pilnai klostėmis susirkaušlėję,padarykite ūkiško muilo tirpaliuką ir juo nupurkškite savo augaliuką (idealu jei gyvenate name ir turite krosnį -pelenai efektyviausias vaistas). Po kelių savaičių pažiūrėkite kaip atrodo jūsų narenis,jei nesimatys jokių pokyčių į gerą ,tada jau imsitės chemijos.

Labai labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 11 23, 10:53)

Erwinija tai čia kenkėjai kokie? Nes mano irgi susiraukšlėjusių yra velykiukų
Atsakyti
Atsiprasau, nelabai supratau smile.gif
Pelenus su vandeniu maisyti, nes pastebejau si ryta irgi susiraukslejes vienas geliukas verysad.gif
Atsakyti
gal kas galit geltonu kaledinuku pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
Mano lašišiukasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2012 11 24, 14:28)
gal kas galit geltonu kaledinuku pasidalinti?  blush2.gif

Nežinau iš kokio Jūs miesto, bet saviškį kažkur prieš savaitę pirkau Vilniaus Šiaurės miestelio gėlių turguje, jų buvo daug-bent jau tą kurį paėmė, paletei gal dar 30liko. (5-6 narelių ilgio)Tik problema dauguma nužydėję.Saviškį kol suradau apsippumpuravusį... doh.gif giliai užgrūstą tamsioj lentynoj. Bet gal bus koks užsilikęs geltonas. Ir kaina labai gera..vos po 6Lt.
MamaDanute kaip džiugu, kai už lango niuru, o namie augaliukai džiugina tookiais žiedeliais, gražuoliukas.
amir 000 ilgai reiks laukt , jei neaišku kokiame mieste gyvenat..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 24 lapkričio 2012 - 15:49
QUOTE(nijole0619 @ 2012 11 24, 15:23)
Nežinau iš kokio Jūs miesto, bet saviškį kažkur prieš savaitę pirkau Vilniaus Šiaurės miestelio gėlių turguje, jų buvo daug-bent jau tą kurį paėmė, paletei gal dar 30liko. (5-6 narelių ilgio)Tik problema dauguma nužydėję.Saviškį kol suradau apsippumpuravusį... doh.gif giliai užgrūstą tamsioj lentynoj. Bet gal bus koks užsilikęs geltonas. Ir kaina labai gera..vos po 6Lt.

neee schmoll.gif as ne vilniete verysad.gif
Atsakyti
Kažkaip geltonų neteko matyti. unsure.gif
Atsakyti