Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(trupinelis @ 2011 10 28, 10:31)
supratau, o klausyk, kaip tu maudeis blush2.gif i? nusiemei tuos tavrstuomuosius pleistrus? nes as tai neturiu ju pasikeitimui, tikiuosi kad vakare naujus uzklijuos
bet gal nieko neatsitiks jei be ju pabusiu keleta valandu? g.gif na ale ot dilema, praustis ar nesipraust

Aš tai pirkdavausi pleistrus.. Brangokos vienos maudynės gaudavosi. Apie 7 Lt. Net nzn kaip čia tau daryt g.gif Gal aišku nieko neatsitiks, per dvi valandas, nes nei nesimaudyt, nei tuos pleistriukus klijuotis, kad juos po valandos nuimtų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 10 28, 11:59)
Aš tai pirkdavausi pleistrus.. Brangokos vienos maudynės gaudavosi. Apie 7 Lt. Net nzn kaip čia tau daryt g.gif  Gal aišku nieko neatsitiks, per dvi valandas, nes nei nesimaudyt, nei tuos pleistriukus klijuotis, kad juos po valandos nuimtų.. g.gif

tai dzin as juo uzsiklijuociau, bet tumdra nepagalvojau is karto, o dabar jokiu pleistru neturiu, snd nusipirksiu, bet gal tada reiks atsargiai nusiimt, nusimaudyt ir vel uzsidet, nu nehigieniska, bet gal vis geriau nei nieko g.gif
einu nusiimsiu savo nerinukus pasifotkinsiu biksiuka, nes paskui vaikai namie bus, tai nelabai iseis 4u.gif
Atsakyti
Trupineli, man gydytojas siule maudytis su pleistrais, jie suslampa, tada labai lengvai nusiima.
Atsakyti
nu pasimečiau iš viso, š ir galvojau kad reiks su pleistrais nusimaudyt, nebent jie lengavi nusiimtu. kažkas man su galva pasidarė negerai, nu blyn, galvojju reikėjo ir kojas pasisiurbt, bet gal su masažasi ir sportu susitvarkysiu jas g.gif blyn apetitas auga bevalgant blush2.gif keliu jau nuotruakytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 10 28, 13:02)
nu pasimečiau iš viso, š ir galvojau kad reiks su pleistrais nusimaudyt, nebent jie lengavi nusiimtu. kažkas man su galva pasidarė negerai, nu blyn, galvojju reikėjo ir kojas pasisiurbt, bet gal su masažasi ir sportu susitvarkysiu jas g.gif blyn apetitas auga bevalgant blush2.gif keliu jau nuotruakytes 4u.gif

Nu tu džiūsna konkreti... kojas jai dar pasiubt bigsmile.gif Gražu viskas, dar po dušo pafotkink bambą ir randą smile.gif šiaip tai matosi, kad viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
aha man paciai bamba labai idomi, kai perrisinejo tai atrode ideali,kad dabar nepradeciau ieskot slieku, idesiu ir fotkiu po maudyniu 4u.gif
Atsakyti
Trupineli, viskas kuo puikiausiai. 4u.gif Dziaugiuosi uz tave, kad viskas pasibaige, manes dar laukia... brrr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaukim: 28 spalio 2011 - 12:19
draugaukim, kuo mažiau nervuokis, o kuo daugiau galvok apie tą rezultatą kuris bus po. aš kai važiavau jau į kliniką operoutis, gavau iš sesers sms, ji parašė ten gražiai ir tt, bet labiausiai įstrigo "narkozė-tai kaifas, taip kad mėgaukis ja". aišku juodas humoras, bet juk pamiegosi, nieko nejausi ir dar graži atsikelsi. nosį aukštyn, papus pirmyn ir lauk kitos savaitės 4u.gif
Atsakyti
Trupineli thumbup.gif thumbup.gif eik tu sau kaip nerealiai biggrin.gif kad ir koks randas ,as buciau labai laiminga taip atrodydama kelios dienos po op ax.gif
Atsakyti
ačiū moteriškos, bijau per anksti džiaugtis 4u.gif o ir randas berods nebus aukštai, na bet reik pirmaiusia sugyt ir ant kojų normaliai atsistot, nes dabar kaip kokia primatine beždžionėlė slankioju po namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Trupineli sauniai atrodai, pas mane lygiai taip pat pilvas atrodo kai pleistrai yra, o va po tuo kur ale bamba dengia baisumas slepias. O koju tau tikrai nereikejo siurbt 4u.gif Man siek tiek pasiurbe po uzpakaliuku, bet zinok rezultatas nulinis kolkas atrodo ir dar melyniu daug doh.gif O koks tavo ugis ir svoris? blush2.gif
Liomi as irgi po 5 dienu jau normaliai jauciaus ir vazinejom su mb po miesta kad namie nesedet biggrin.gif

O as dabar 4 iseigines turesiu, tada vel i perisimus, atsibodo jau siek tiek i kita miesto puse kasdien trankytis, kartais net du kart per diena doh.gif Gydytojas siandien sake, kad labai daug striju pas mane ant uzpakalio sonu, na ant klubu, ech zinau ir pati, kad nestumas sudarke visa mano kuna verysad.gif
Atsakyti
trupinėli, fantastika wub.gif
Atsakyti