Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 16:51)
E.v.a.  pilvo plokstumo pavydeciau as.tikrai.yra strijos,bet pilvo tempimas visiskai striju nepanaikins .

as tepiausi bio oil .nerealus dalykas,pilvas baisus liko,bet striju nauju neatsirado,o jei kur iskilo - pabaltavo visiskai ,nors laiko dar nedaug praejo.

Oi,aciu. Bet nera jis plokscias,na nera labai issiputes,bet tikrai ne tokio noreciau. Nepatinka tos strijos, visas pilvas kaip kokios senutes. Atskira maudymuka turbut reiktu pamirst visam gyvenimui. Kai stovi ir jei dar kiek itrauki pilvuka,tai visai ir kuda kartais atrodau,na bet kai pasilenki ar atsisedi,taip ir uzdrimba viskas.
Papildyta:
QUOTE(Dudute @ 2011 11 03, 16:43)
įkėliau e.v.a foto. Tavo vietoje daryčiausi op  4u.gif  Nors situacija nėra katastrofiška 4u.gif

Tai va as ir pradejau jau svajoti apie operacija. Aisku ne siemet tai butu,gal kitamet,nes dabar dar maitinu savo mazyle,o ir pataupyt dar reiketu.
Atsakyti
E.v.a. tikrai gerai atrodai ,tuoj ateis Gebene ir man pritars biggrin.gif o kiek laiko po leliuko gimimo praejo ?
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 03, 18:16)
Oi,aciu. Bet nera jis plokscias,na nera labai issiputes,bet tikrai ne tokio noreciau. Nepatinka tos strijos, visas pilvas kaip kokios senutes. Atskira maudymuka turbut reiktu pamirst visam gyvenimui. Kai stovi ir jei dar kiek itrauki pilvuka,tai visai ir kuda kartais atrodau,na bet kai pasilenki ar atsisedi,taip ir uzdrimba viskas.

Man taviskis pilvuko apvalumas patinka, vaizda gadina tik strijos. O ir bamba nors ir netobula, bet ne saga issokus. Pilvo raumenys neprasiskyre pas tave?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 16:31)
jei vyra ,tai as myliu svetimus  laugh.gif laugh.gif

Rasyk adresa atsiusiu savo laugh.gif

e.v.a vyrui tavo bash.gif gun_bandana.gif
O siaip pilvukas tavo tai ner sudribes, bet tu striju tai daug ir tokios placios jos unsure.gif operacija tik pasalintu oda iki bambos o tos strijos kur virs jos tai nusitemptu i apacia... tavo atveju eiciau su gydytoju pasitart ar pagelbes kuomnors operacija g.gif

Enita as tavo vietoj daryciaus operacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 17:21)
E.v.a. tikrai gerai atrodai ,tuoj ateis Gebene ir man pritars  biggrin.gif  o kiek laiko po leliuko gimimo praejo ?

Vasari leliukas gimes,tai 9 menesiukai bus.

QUOTE(RutaB @ 2011 11 03, 17:23)
Man taviskis pilvuko apvalumas patinka, vaizda gadina tik strijos. O ir bamba nors ir netobula, bet ne saga issokus. Pilvo raumenys neprasiskyre pas tave?

Va del tu raumenu prasiskyrimo ir nesuprantu as.Is pradziu galvojau,kad neprasiskyre. Paskui prisiskaicius,bandziau atsigulus ciupinetis biggrin.gif Na kur bamba lyg ir yra tarpukas nedidelis.Bet nezinau ar cia jau prasiskyrimas skaitosi ar taip visada buna.
Papildyta:
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 03, 17:35)
Rasyk adresa atsiusiu savo laugh.gif

e.v.a vyrui tavo  bash.gif  gun_bandana.gif
O siaip pilvukas tavo tai ner sudribes, bet tu striju tai daug ir tokios placios jos  unsure.gif  operacija tik pasalintu oda iki bambos o tos strijos kur virs jos tai nusitemptu i apacia... tavo atveju eiciau su gydytoju pasitart ar pagelbes kuomnors operacija  g.gif

Enita as tavo vietoj daryciaus operacija  4u.gif

Vyrui taip ir padarysiu vakare biggrin.gif
Siaip buvo tas pilvukas issiputes,kaip nescia atrodydavau kartais.Bet nuo rugpjucio pradejau sportuoti,4 kartus per savaite vaziuoju i sporto kluba,na tai kazkiek susitrauke jis,nera tokio issiputimo jau.
Tai as jau ir rezgu minti,kad reikia kada pasiderinti su vyro darbo grafiku ir eit i konsultacija pas gydytoja. O tada jau galvot ka cia geriau daryt,ar taupyt ar susitaikyt su tokiu pilvu.
Atsakyti
e.v.a. aš tai jūsų vietoje tikrai daryčiaus tą op... smile.gif Ten gal tik vienas pilvukas buvo, dėl kurio nesirįžčiau ir tai, kas žino, kaip jis ne nuotraukoje atrodo. O mano leliukas irgi vasario produktėlis - greit taip pat 9 mėnesiai smile.gif
Atsakyti
blyn šnd kaip stojausi nuo masažo stalo, taip įsitempė skauskmingai ten viršuj raumenys, bijau kad nebūtų trūkę, nes dabar ir skauda, bet spėju kad man čia paranoja, nes nuo tokio dalyko neturėtų kažkas rimto atsitikt g.gif . daktras šnd apžiūrėjo, kol kas tfu tfu tfu viskas gerai, nesirenka skysčiai, dabar vizitas šeštadienį, tikiu kad viskas bus gerai. bet blyn dantį taip iškėlė, negaliu nė v ienos tabletės nuo skausmo negėriau po operacijos, o dabar saujom ryju, ir niekas nepadeda, ryt iš ankstaus ryto varau pas odontologę doh.gif
draugaukim, kaip nuotaikytės, kelintą val ryt, aš šeštadienį atvarysiu 12 persirišimui, brūkštelk man savo nr į až. ateičiau ir tavęs aplankyt jei dar būsi namo neišėjus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trupinelis: 03 lapkričio 2011 - 18:27
QUOTE(Alvyda @ 2011 11 03, 18:04)
e.v.a. aš tai jūsų vietoje tikrai daryčiaus tą op... smile.gif Ten gal tik vienas pilvukas buvo, dėl kurio nesirįžčiau ir tai, kas žino, kaip jis ne nuotraukoje atrodo. O mano leliukas irgi vasario produktėlis - greit taip pat 9 mėnesiai smile.gif

Alvyda, rimtai dietiniesi? kaip svorį meti? paskutiniai kg sunkiai juda?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 11 03, 19:26)
Alvyda, rimtai dietiniesi? kaip svorį meti? paskutiniai kg sunkiai juda?

Nežinau, ar čia dietinimasis ax.gif Mano rezultatas toks nuo balandžio pradžios. Skaičiuoju kalorijas. bet valgau ko širdis geidžia ax.gif Tikėjaus, kad pilvo lašiniai išnyks, naivuolė. Paskutiniai kg tai nejuda taip greit, bet kad labai jau nesistengiu, nes motyvacija susilpnėjo. Ir dėl nenykstančio pilvo ir dėl to, kad figūra ir taip jau gera - 94 per krūtinę ir 90 per klubus. Prie svorio kritimo ne paskutinėje vietoje prisidėjo ir tai, kad namie mažas vaikas, maitinu dar, bet po truputį jau nujunkau ax.gif
Atsakyti
Bitute1977 ką darai? susigundei ir tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kada draugaukim operuojasi?

e.v.a, gal norėtum mano susilenkusios foto pamatyti? biggrin.gif Jei rimtai, turėdama tavo pilvą aš tikriausiai nesioperuočiau, nes strijų nesumažės, pilvo beveik nėra, o jei dar maitini, tai jis tikrai pasikeis po maitinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 11 03, 18:37)
Prie svorio kritimo ne paskutinėje vietoje prisidėjo ir tai, kad namie mažas vaikas, maitinu dar, bet po truputį jau nujunkau  ax.gif

pasakok, kaip nujunkai, nes pavargau miegoti budėjimo režimu doh.gif
Atsakyti