Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

man atrodo kad draugaukim ryt ta didžioji diena 4u.gif
Atsakyti
trupineli, o ne per anksti dar i masazus vaiksciot? Tau pilva masazuoja? as dar net pati ji liest bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 11 03, 18:04)
e.v.a. aš tai jūsų vietoje tikrai daryčiaus tą op... smile.gif Ten gal tik vienas pilvukas buvo, dėl kurio nesirįžčiau ir tai, kas žino, kaip jis ne nuotraukoje atrodo. O mano leliukas irgi vasario produktėlis - greit taip pat 9 mėnesiai smile.gif

O mano leliukas pasirodo ir gimes ta pacia diena kaip ir jusu smile.gif

QUOTE(ingutia @ 2011 11 03, 18:43)
O tai kada draugaukim operuojasi?

e.v.a, gal norėtum mano susilenkusios foto pamatyti? biggrin.gif Jei rimtai, turėdama tavo pilvą aš tikriausiai nesioperuočiau, nes strijų nesumažės, pilvo beveik nėra, o jei dar maitini, tai jis tikrai pasikeis po maitinimo ax.gif

Aciu uz vilties suteikima.Na as bent tikiuos,kad baigus maitinti,numesiu svorio dar,nors nelabai daug ir reikia jo nukratyti,bet dabar kazkaip nelabai krenta.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 03, 19:39)
Bitute1977 ką darai? susigundei ir tu? mirksiukas.gif

aha,laukiau,kol pagausi lotuliukas.gif ,nu paskaitineju vis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 11 03, 19:44)
pasakok, kaip nujunkai, nes pavargau miegoti budėjimo režimu  doh.gif

kol kas tai tik dieninius maitinimus retinu, nes jau normaliai košes valgo, tai vis kokių sulčių paduodu... Taip pat stengiuos nebemigdyt prie papo... Vat bandysiu kurią naktį pasiruošt mišinuko, susukt šiltai, kad nereiktų keltis daryt (taip vyresnį maitinau, nes MP nebuvo) ir prakišt vietoj vieno maitinimo. Tik va nežinau, ar pavyks. Kol kas neprisikaupiau schmoll.gif

QUOTE(e.v.a @ 2011 11 03, 19:57)
O mano leliukas pasirodo ir gimes ta pacia diena kaip ir jusu smile.gif

O bigsmile.gif dar vienas meilės vaikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 03, 20:46)
trupineli, o ne per anksti dar i masazus vaiksciot? Tau pilva masazuoja? as dar net pati ji liest bijau  blink.gif

Nu aš tą patį pagalvojau unsure.gif Kai lankiau limfodrenažinį masažą, man aiškiai pasakė, kad galima darytis ne anksčiau, kaip praėjus pusmečiui po CP, ir ne anksčiau, kaip praėjus 3 mėnesiams po bet kokios kitos operacijos.. Šitą operaciją aš CP prilyginčiau unsure.gif Ar nebus taip, kad skysčiai kaupiasi būtent dėl to? Trupinėli, ar pasisakėte gydytojui apie masažus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 03, 15:35)
Rasyk adresa atsiusiu savo laugh.gif

taves nepaleis tokios grazios laugh.gif as vakar atsiguliau ir pamasciau-dabar tavo figura jeeezau ,kaip is Victoria secret ,kad man tokia ,net nesijaudinciau del bambos .tiesa pasakius galetu jos net nedet - man tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 11 03, 19:22)
Nu aš tą patį pagalvojau unsure.gif Kai lankiau limfodrenažinį masažą, man aiškiai pasakė, kad galima darytis ne anksčiau, kaip praėjus pusmečiui po CP, ir ne anksčiau, kaip praėjus 3 mėnesiams po bet kokios kitos operacijos.. Šitą operaciją aš CP prilyginčiau unsure.gif Ar nebus taip, kad skysčiai kaupiasi būtent dėl to? Trupinėli, ar pasisakėte gydytojui apie masažus? unsure.gif

trupineliui masažus ten vietoj Grožio chirurgijoj ir daro 4u.gif Gydytojas tikrai žino
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 21:53)
taves nepaleis tokios grazios laugh.gif as vakar atsiguliau ir pamasciau-dabar tavo figura jeeezau ,kaip is Victoria secret ,kad man tokia ,net nesijaudinciau del bambos .tiesa pasakius galetu jos net nedet - man tiktu  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Dudute @ 2011 11 03, 22:00)
trupineliui masažus ten vietoj Grožio chirurgijoj ir daro 4u.gif Gydytojas tikrai žino

Tai gal tada viskas ok.. blush2.gif
Atsakyti
aha man masažus ten rankom daro masažistas, ne su aparatu, tiesiog limfmazgius pamaigo viso kūno, ir dar parodo kaip namie juos paspaudinėt, taip suaktyvina limfos nutekėjimą, noriu tikėt kad jis padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 20:53)
taves nepaleis tokios grazios laugh.gif as vakar atsiguliau ir pamasciau-dabar tavo figura jeeezau ,kaip is Victoria secret ,kad man tokia ,net nesijaudinciau del bambos .tiesa pasakius galetu jos net nedet - man tiktu  biggrin.gif

Baik tu, gal mano veidas kaip krokodiles juk user posted image laugh.gif
O siaip tai aciu uz komplimenta labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 03, 19:40)
Baik tu, gal mano veidas kaip krokodiles juk user posted image laugh.gif

g.gif

issiunciau adresa AZ

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti