Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

Na kadangi as perfekcioniste, tai daryciausi op e.v.a vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 22:56)
g.gif

issiunciau adresa AZ
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ok, einu pakuot jo laugh.gif
Atsakyti
Ei, jei vyrus dalinat,tai as irgi paimciau lotuliukas.gif

Ir dekui visoms,pakomentavusioms mano pilva.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 03, 20:51)
Ei, jei vyrus dalinat,tai as irgi paimciau lotuliukas.gif

maniskis jums netiks- pilva labai sugadina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 02, 19:12)
Na kas norit pasigasdint? mars i fotki laugh.gif

Labai gražus rezultatas, nepaisant kai kurių nepasisekusių niuansų mirksiukas.gif Mano akimis žiūrint pilvukas prieš tai šiek tiek panašus į mano dabartinį, nes kūno sudėjimas panašus, nors čia gal tik man taip atrodo. Tai dabar mane domina, ar tau riebaliukų kiek siurbė nuo šonų, kad taip gražiai liemuo išryškėjo, ar ten foto prieš operaciją darytos anksčiau, kai šiek tiek stambesnė buvai ax.gif Čia aš tokią viziją kuriu kaip atrodysiu jau po viskam g.gif
Atsakyti
Mano B tai jau apristas raudonu kaspinu laukia kol pastas atsidarys, kad galetu pas Liomi keliaut biggrin.gif
QUOTE(MONĖLĖ @ 2011 11 04, 00:37)
Labai gražus rezultatas, nepaisant kai kurių nepasisekusių niuansų mirksiukas.gif Mano akimis žiūrint pilvukas prieš tai šiek tiek panašus į mano dabartinį, nes kūno sudėjimas panašus, nors čia gal tik man taip atrodo. Tai dabar mane domina, ar tau riebaliukų kiek siurbė nuo šonų, kad taip gražiai liemuo išryškėjo, ar ten foto prieš operaciją darytos anksčiau, kai šiek tiek stambesnė buvai ax.gif Čia aš tokią viziją kuriu kaip atrodysiu jau po viskam g.gif

Nebuvau stambesne tose foto, iki nestumo mano liemuo buvo 60cm, po to apie 80, po op 62, bet patines dar pilvas, nuo sonu siurbe kazkiek. Pas tave irgi isryskes liemuo pamatysi, as pati jau nebesitikejau kadanors liauna liemeni turet bigsmile.gif
Tai va tikiu, kad tau bamba grazi iskart gausis, tai vadinas atrodysi super 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 23:06)
maniskis jums netiks- pilva labai sugadina laugh.gif

oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Liomi, kaip visad cia prajuokina mane thumbup.gif
Tai siandien draugaukim operavosi?
Monėle, kada jau op paskirta? ax.gif Pas G.P.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 04 lapkričio 2011 - 18:37
QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 04, 18:36)

Taip, šiandien 11 val. Jau guli sau visa graži rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu kaip pasiseke smile.gif Dar viena ploksciu pilvu turim savo burelyje smile.gif
Atsakyti
Katrix, kaip ten ta sirdele sustreikavo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 11 04, 01:27)
Nebuvau stambesne tose foto, iki nestumo mano liemuo buvo 60cm, po to apie 80, po op 62, bet patines dar pilvas, nuo sonu siurbe kazkiek. Pas tave irgi isryskes liemuo pamatysi, as pati jau nebesitikejau kadanors liauna liemeni turet  bigsmile.gif
Tai va tikiu, kad tau bamba grazi iskart gausis, tai vadinas atrodysi super  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 04, 19:36)
Liomi, kaip visad cia prajuokina mane  thumbup.gif
Monėle, kada jau op paskirta? ax.gif Pas G.P.?

Taip pas P., planuoju sausio pradžioje cool.gif
Atsakyti