O dar man klausimas iškilo dėl pilvo raumenų susiuvimo - tie siūlai, kuriais juos susiuva, taip ir lieka ten visam laikui? Nes logiškai galvojant tai jei siūtų su kokiais ištirpstančiais, tai jiems ištirpus raumenys vėl prasiskirtų, nes gi nesuauga jie ten

Laba dienele, tyluma cia
Eniuta man regis su tirpstanciais siulais siuna
Liomi nugi aciu Tau uz komplimetus
O apie vyra mano geriau net nekalbet, neesu as jam nei grazi nei protinga
Trupineli oj kaip suprantu tave, kad bijai vel ant to stalio gult, brrr ir as kaip nenoriu

Eniuta man regis su tirpstanciais siulais siuna

Liomi nugi aciu Tau uz komplimetus

Trupineli oj kaip suprantu tave, kad bijai vel ant to stalio gult, brrr ir as kaip nenoriu

Aš tai lyg ir susimėčiau dėl tos operacijos.. Pradėjau galvoti apie trečią vaiką, bet nesuprantu, ar čia realus noras, ar jis atsirado tik dėl baimės, kad po operacijos kaip ir nebegalėsiu daugiau planuoti...
laba diena su vistiena !"su vistiena" tikraja prasme ..uzedziau (cia atitikmuo uzgerimo
,tik sausas,riebus,saldus ir visoks kitoks variantas
) kaip viena mergina rase-praradau apetita dziuti,bo pilvas vistiek liks ,tai ko jo neistempus namu salygom

Mamyte Ausryte ,nu jolkipalki tararaiki tegu atnesa man pasta greiciau - sudraskysiu i gabalus ji ir raudona banta uz nesuvokima
vienoj rankoj ledai,po pazastim sumustiniai ,ant ausu makaronai,bo tokioj busenoj as dristu skinny jeansu ieskoti ir dar raudonu arba baltu
dar maudymkiu paziuriu ir zvilgsni atmetimo praktikuoju,kai gatvej ,i mane spoksantiems -niolikiniams turtuoliu suneliams ,turesiu atsakyti :no,thanks ,im married

Mamyte Ausryte ,nu jolkipalki tararaiki tegu atnesa man pasta greiciau - sudraskysiu i gabalus ji ir raudona banta uz nesuvokima

vienoj rankoj ledai,po pazastim sumustiniai ,ant ausu makaronai,bo tokioj busenoj as dristu skinny jeansu ieskoti ir dar raudonu arba baltu

QUOTE(liomi @ 2011 11 07, 22:28)
laba diena su vistiena !"su vistiena" tikraja prasme ..uzedziau (cia atitikmuo uzgerimo
,tik sausas,riebus,saldus ir visoks kitoks variantas
) kaip viena mergina rase-praradau apetita dziuti,bo pilvas vistiek liks ,tai ko jo neistempus namu salygom

dar maudymkiu paziuriu ir zvilgsni atmetimo praktikuoju,kai gatvej ,i mane spoksantiems -niolikiniams turtuoliu suneliams ,turesiu atsakyti :no,thanks ,im married

Ir aš maudymkių pasižiūriu. Atskirų

Gerai aš čia

Ingutia
as tai del savo nesvajoju,jis sau pavydi nuo dienos kai susipazinom
as apie kitu zvilgsnius galvoju
masinas,dviracius,vyrus,moteris,baltus,juodus

QUOTE(liomi @ 2011 11 07, 22:45)
Ingutia
as apie kitu zvilgsnius galvoju
masinas,dviracius,vyrus,moteris,baltus,juodus

Mane labai tos korekcijos galimos baugina..

QUOTE(ingutia @ 2011 11 07, 21:51)

Mane labai tos korekcijos galimos baugina..

Korekcijos cia turbut maziausia reikia bijot. Na bet is viso nereikia nieko baimintis, viskas eis ir praeis, o grozis liks

Blyn, pradejau galvoti, kad gal reiktu vis del to pas B operuot, bet privazinet tokia tolybe turbut nerealu. Kiek ten tu perririsimu reikia? Pradziai kaip suprantu kasdien reikia? Na jei viskas gerai ir nera jokiu nesamoniu, kiek dienu reikia buti netolies?
QUOTE(RutaB @ 2011 11 07, 21:58)
Korekcijos cia turbut maziausia reikia bijot. Na bet is viso nereikia nieko baimintis, viskas eis ir praeis, o grozis liks
Man atrodo, kad tu neturejus jokio chirurginio isikisimo, kad atsiranda pamastymu visokiu?
Blyn, pradejau galvoti, kad gal reiktu vis del to pas B operuot, bet privazinet tokia tolybe turbut nerealu. Kiek ten tu perririsimu reikia? Pradziai kaip suprantu kasdien reikia? Na jei viskas gerai ir nera jokiu nesamoniu, kiek dienu reikia buti netolies?

O as galvoju arba pas B arba pas G.P., bet pas G.P.kainos dideles, o pas B irgi del to vazinejimo

tai gal B pasako, pas ką Vilniuj persirišt?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 11 08, 08:11)
tai gal B pasako, pas ką Vilniuj persirišt?
Manau, kad turi jis kolegų ir Vilniuj ir Kaune, nes aš kai sprendžiau pas ką darytis, tai jis sakė, kad perrišimus ir jei kokie skysčiai kauptųsi, nukreiptų pas kolegas iš Kauno su kuriais bendradarbiauja

QUOTE(RutaB @ 2011 11 07, 22:58)
Persirisi pati, o jei komplikacijos tai irgi vazinet nereiks jis viska puikiai sutvarko. As is Vilniaus.