ne, nu kas su tuo kompu, rašiau karoč puse lapo ir viskas dingo
tai va , grįžau iš perrišimo, vėl traukė skysčius su ŠVIRKTŠU ir ištraukė 50ml, sakė kad nedaug, bet buvo labai baisu, o kai pamačiau adatą iš viso galvojau į kelnes pridėsiu, bet tik atrodė baisu,m iš tikro rimto skausmo nebuvo ir jei tą procedūrą priimi užmerktomis akimis, viskas būna gerai, aišku jei labai cekaviniesi psichologiškai nukenti
ką gi,m pagaliau ir aš turiu išsvajotąjį gorsetą, jaučiu kaip kokia burleskos šokėja, ką tu, jei judesiai nebūtų riboti tai ir diedui jau galėčiau kokį vyniotinį susirangyt, bet kadangi dar piruetų ir špagatų dar negaliu daryt, tai susilaikysiu šį kartą

tik tiek kad man tikrai kaip tam šokėjui, pirmai kelius spaudė aptemptukas, dabar vėl bėda

kadangi šie nėrinukai tik su vienoj pusėj užtrauktukų, tai toj pusėj kur jis yra, jis man labiau įsir

ežią taip išryškindamas mano vapsvos liemenį, o kitoj pusėj to nėra, bijau kad taip neliktų

ir dar vienas dalykas, jau prieš op pas mane buvo asimetrija, o dabar is viso labai matosi (įmesiu foto į albumą) kad viena liemens pusė kaip pas vapsvą, o kitą lygi kaip pas laukų kirstuką, naiviai tikiuosi akd esu patinus ir jos šiek tiek atsistatyts, bet daktaras sakė jei ką, po kelių mėn gal ten pasiurbs jei reiks, tik va neužklausiau ar už dyką ar vėl reiks taupyt
ai dar klausykit, kada maždaug atslugo jums tinimai, nes šiaip vizualiai aš jų nė nematau ant savčs, bet kai bandau kelnes apsimaut, tai atrodo ir užpakalis ir klubai ištinę

o apie pilvą au nekalbu, tai kada aš jau galėsiu madas normaliai demonstruot.daktariukas sakė kad pas mane tinimo tikrai mažai, ale aš noriu akd kuo greičiau jis pradingtų, kad savo plokščiuoju galėčiau džiaugtis
vsio einu pasipyškint ir foto įkelt