Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

Sveikos,

QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 17:21)
E.v.a. tikrai gerai atrodai ,tuoj ateis Gebene ir man pritars  biggrin.gif  o kiek laiko po leliuko gimimo praejo ?

drinks_cheers.gif Maziukui dar tik 9 men., odos pertekliaus baisaus nera, dar luktelkciau E.v.a. tavo vietoj, situacija dar tikrai taisysis 4u.gif

QUOTE(liomi @ 2011 11 03, 23:06)
maniskis jums netiks- pilva labai sugadina laugh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif maniskis irgi doh.gif tai niekam ir nesiulysiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 04, 01:06)
maniskis jums netiks- pilva labai sugadina laugh.gif

Šiaip tai visi čia "geri" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2011 11 04, 00:37)
Labai gražus rezultatas, nepaisant kai kurių nepasisekusių niuansų mirksiukas.gif Mano akimis žiūrint pilvukas prieš tai šiek tiek panašus į mano dabartinį, nes kūno sudėjimas panašus, nors čia gal tik man taip atrodo. Tai dabar mane domina, ar tau riebaliukų kiek siurbė nuo šonų, kad taip gražiai liemuo išryškėjo, ar ten foto prieš operaciją darytos anksčiau, kai šiek tiek stambesnė buvai ax.gif Čia aš tokią viziją kuriu kaip atrodysiu jau po viskam g.gif

Liemuo isryskeja jau vien nuo susiutu raumenu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(gebene @ 2011 11 04, 20:48)
Sveikos,
drinks_cheers.gif Maziukui dar tik 9 men., odos pertekliaus baisaus nera, dar luktelkciau E.v.a. tavo vietoj, situacija dar tikrai taisysis  4u.gif
thumbup.gif  lotuliukas.gif maniskis irgi  doh.gif tai niekam ir nesiulysiu laugh.gif

Na noreciau tuo tiketi,jei pilvas kiek susitrauktu dar,tai bent jau su drabuziais buciau grazi.Nes ir dabar sedziu va,o pilvas ir isdribes virs kelniu.Nedaug,bet vistiek toks teslius.
Atsakyti
Leila ziuriu jau manes pasigedo 4u.gif
Na reiks pafotkinti savo pilva po korekcijos, pasakysit ar matos rezultatai g.gif per savaitgali ikelsiu i albuma bigsmile.gif
Atsakyti
ne, nu kas su tuo kompu, rašiau karoč puse lapo ir viskas dingo doh.gif
tai va , grįžau iš perrišimo, vėl traukė skysčius su ŠVIRKTŠU ir ištraukė 50ml, sakė kad nedaug, bet buvo labai baisu, o kai pamačiau adatą iš viso galvojau į kelnes pridėsiu, bet tik atrodė baisu,m iš tikro rimto skausmo nebuvo ir jei tą procedūrą priimi užmerktomis akimis, viskas būna gerai, aišku jei labai cekaviniesi psichologiškai nukenti mirksiukas.gif
ką gi,m pagaliau ir aš turiu išsvajotąjį gorsetą, jaučiu kaip kokia burleskos šokėja, ką tu, jei judesiai nebūtų riboti tai ir diedui jau galėčiau kokį vyniotinį susirangyt, bet kadangi dar piruetų ir špagatų dar negaliu daryt, tai susilaikysiu šį kartą lotuliukas.gif tik tiek kad man tikrai kaip tam šokėjui, pirmai kelius spaudė aptemptukas, dabar vėl bėda blush2.gif kadangi šie nėrinukai tik su vienoj pusėj užtrauktukų, tai toj pusėj kur jis yra, jis man labiau įsir blush2.gif ežią taip išryškindamas mano vapsvos liemenį, o kitoj pusėj to nėra, bijau kad taip neliktų g.gif ir dar vienas dalykas, jau prieš op pas mane buvo asimetrija, o dabar is viso labai matosi (įmesiu foto į albumą) kad viena liemens pusė kaip pas vapsvą, o kitą lygi kaip pas laukų kirstuką, naiviai tikiuosi akd esu patinus ir jos šiek tiek atsistatyts, bet daktaras sakė jei ką, po kelių mėn gal ten pasiurbs jei reiks, tik va neužklausiau ar už dyką ar vėl reiks taupyt g.gif
ai dar klausykit, kada maždaug atslugo jums tinimai, nes šiaip vizualiai aš jų nė nematau ant savčs, bet kai bandau kelnes apsimaut, tai atrodo ir užpakalis ir klubai ištinę blush2.gif o apie pilvą au nekalbu, tai kada aš jau galėsiu madas normaliai demonstruot.daktariukas sakė kad pas mane tinimo tikrai mažai, ale aš noriu akd kuo greičiau jis pradingtų, kad savo plokščiuoju galėčiau džiaugtis mirksiukas.gif
vsio einu pasipyškint ir foto įkelt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 05, 14:48)
tai va , grįžau iš perrišimo

tai kas čia per atavaras dabar?? burleška minimum kokią dėkis su tokiu pilvu ir tokiom mintim lotuliukas.gif
Dėl korseto tai liuks smile.gif dėl skysčių irgi, nes mažai, tai tikėkimės ir nebesikaups smile.gif tai prašei, kad su švirkstų trauktų ar net prašyti nereikėjo? g.gif Kada siūlus trauksit? Draugaukim nesutikai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 05 lapkričio 2011 - 15:02
siūlus trauks pirmadienį, kad per savaitgalį jausčiau šiokią tokią kontorlę pasak daktaro biggrin.gif nesakiau nieko dėl švirkšto, pats pasirinko patį didžiausią doh.gif o draugaukim nesutikau, bet kaip tik vienai į palatą nešė skaniuosius pietus, tai pagalvojau kad tikriausiai draugaukim skaniai juo s kirs su gražiu liemeniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 05, 15:48)
ne, nu kas su tuo kompu, rašiau karoč puse lapo ir viskas dingo doh.gif
tai va , grįžau iš perrišimo, vėl traukė skysčius su ŠVIRKTŠU ir ištraukė 50ml, sakė kad nedaug, bet buvo labai baisu, o kai pamačiau adatą iš viso galvojau į kelnes pridėsiu

Tikrai nedaug thumbup.gif Siaip uztenka 3-4 kartu nupunktuot ir viskas 4u.gif
Atsakyti
ką valgyt duoda? parūpo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 11 05, 18:49)
Tikrai nedaug thumbup.gif Siaip uztenka 3-4 kartu nupunktuot ir viskas 4u.gif

3-4 blink.gif aš jau labai tikiuosi ad daugiau nebreiks 4u.gif nu prašau komentarų apie vapsvosa liemenį mirksiukas.gif
o duoda picos jazz meniu ir gali rinktis ką nori ir už kiek nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 05, 17:03)
3-4 blink.gif aš jau labai tikiuosi ad daugiau nebreiks 4u.gif nu prašau komentarų apie vapsvosa liemenį mirksiukas.gif
o duoda picos jazz meniu ir gali rinktis ką nori ir už kiek nori thumbup.gif

nu jo, matosi skirtumas, bet kas kaip keisis tai gi tik spėlioti gali.. Ką M sakė šiuo klausimu? g.gif
Atsakyti