Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(Dudute @ 2011 11 05, 19:05)
nu jo, matosi skirtumas, bet kas kaip keisis tai gi tik spėlioti gali.. Ką M sakė šiuo klausimu? g.gif

na sakė kad suslūgs viskas dar, bet leido suprast, kad vistiek tas ksirtumas matytsis, nes stuburas kreivas ir tt, sakau jau prieš op buvo šiokia tokai asimetrija, bet ne tokia, tai sakė dar bus galima bandyt siurbt, nu bus matyts, nes dar norėsiu bambos ausakro vietą užsiųt, tai sakė kažkur po metų ar panašiai tą bus galim apadaryt, išimant dar šiek tiek odos, tai gal tada ir susitvarkys viskas. nu nžn, bus matyt visaks manau po kelių mėn aišku, bet jei liks ta asimetrija tai tada reiks prieš vasarą nusisiurbt, gi kaip aš bikinį demonstruosiu paplūdimy su netobulu liemeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 05, 18:03)
o duoda picos jazz meniu ir gali rinktis ką nori ir už kiek nori thumbup.gif

Tik po tokios operacijos tikriausiai niekas nesirenka steiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 11 05, 17:08)
Tik po tokios operacijos tikriausiai niekas nesirenka steiko? biggrin.gif

Steiką kodėl gi ne, bet va pica ar makaronų ar lazaniją... Jaučiu lužtų visas personalas - riebalus siurbia, o ant rytojaus picules tvarko biggrin.gif
Atsakyti
Mamyte Ausryte,Tavo vyras tikrai laimingas- gavo protinga ir grazia zmona 4u.gif

Trupineli,as kaip koks senbernis-visos bobos man grazios laugh.gif ,bet nu tikrai pilvas man saunus,nei to guzo matosi,nei liemens.beje,visas zmogaus kunas atsimetriskas mirksiukas.gif

del picos meniu g.gif cia jauciu taktika tokia,kad sugriztu laugh.gif

as bijau vieno - padarius viena taisyma ,noresiu tobulintis ir tobulintis arba susirgsiu kokia anoreksija ar bulimija,mat bijosiu grama priaugti.daug galvojau kaip jausiuos su pilvu nauju.atrodo nieko neprarysiu,kad nepagadinti,o paskui bijau,kad saldainius rysiu ,nes gi busiu plona doh.gif

merginos ,o kur ta "geraji" korseta pirkti? ar yra internetu koks linkas?

ai ,dar- ar siurbimas yra dalis operacijos?

labas vakaras 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dudute @ 2011 11 05, 15:12)
Steiką kodėl gi ne, bet va pica ar makaronų ar lazaniją... Jaučiu lužtų visas personalas - riebalus siurbia, o ant rytojaus picules tvarko biggrin.gif

Dudute,o kodel picos negalima? arba makaronu,negi tu dabar nebevalgysi niekada picos? juk ,jei nesuvartoji per daug riebalu ir baltymu ir nevirsiji 1500kcal/diena tai puiku.aisku,makaronai butu tinkamesni del virskinimo.

as,kai sversiu 55kg ,t.y. ta diena kai pamatysiu svarstykles rodant -55,999 kg biggrin.gif , esiu nuo pacio ryto iki kitos ausros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 05, 00:00)
Na noreciau tuo tiketi,jei pilvas kiek susitrauktu dar,tai bent jau su drabuziais buciau grazi.Nes ir dabar sedziu va,o pilvas ir isdribes virs kelniu.Nedaug,bet vistiek toks teslius.

Mano vaikui ir 9 menesiai, bet matau kad pilvas tikrai daugiau nesusitrauks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 11 05, 19:42)

as,kai sversiu 55kg ,t.y. ta diena kai pamatysiu svarstykles rodant -55,999 kg  biggrin.gif , esiu nuo pacio ryto iki kitos ausros  biggrin.gif

lotuliukas.gif oi,kaip noreciau ta vaizda pamatyti lotuliukas.gif

As tai kaip tik vis tikiuosi,kad visgi ateis ta diena kai as maziau valgysiu,nebebus jokiu picu,sausainiuku,pyragiuku ir pan. Nes dabar tai tik prisizadu sau,kad nuo pirmadienio,tai jau keli men praejo,o tas pirmadienis vis neatejo.Vis save teisinu,kad as maitinu ir man reikia valgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 06, 00:13)
lotuliukas.gif  oi,kaip noreciau ta vaizda pamatyti lotuliukas.gif

As tai kaip tik vis tikiuosi,kad visgi ateis ta diena kai as maziau valgysiu,nebebus jokiu picu,sausainiuku,pyragiuku ir pan. Nes dabar tai tik prisizadu sau,kad nuo pirmadienio,tai jau keli men praejo,o tas pirmadienis vis neatejo.Vis save teisinu,kad as maitinu ir man reikia valgyti smile.gif

tu cia gerai laikaisi dietos thumbup.gif
Atsakyti
kažin ko čia taip ramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 06, 18:21)
kažin ko čia taip ramu g.gif

vienintelė poilsio diena, matyt prie pc neprieina.
kaip jautiesi?
kaip sekasi su mažiuku būti, nekelti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 06 lapkričio 2011 - 19:10
jau ryt lieku viena tai noriu nenoriu turesiu vistiek kelti, bet jaučiuosi gerai, nieko neskauda (tfu tfu tfu), bus matyt kaip bus, tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 11 06, 21:49)
jau ryt lieku viena tai noriu nenoriu turesiu vistiek kelti, bet jaučiuosi gerai, nieko neskauda (tfu tfu tfu), bus matyt kaip bus, tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif

O kodėl operavaisi būtent dabar? O ne palaukei bent jau kol mažasis pradės vaikščiot? g.gif Būtų bent jau kažkiek lengviau tuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 11 07, 00:24)
O kodėl operavaisi būtent dabar? O ne palaukei bent jau kol mažasis pradės vaikščiot? g.gif Būtų bent jau kažkiek lengviau tuo klausimu.

na norėjau dabar labai lotuliukas.gif šiaip manau kol mažiukas mažesnis tikrai lengviau, nei kad vaikščios, nes pvz dabar jis dar miega tris kartus per dieną, nevaikšto (tik šliaužioja) tai dažniau vienoj vietoj pabūna ir tt, manau kad daugiau pliusų nei minusų, o laukti dar minimum metus jau nebenorėjau, čia mano svajonė, kurios laukiau 6metus blush2.gif tas dvi savaites tikrai nei karto nekilnojau ir nieko draudžiamo nedariau, o jau kai praėjo dvi sav manau ir kitos grįžta tiek į darbą tiek į dienos rutiną, o jo nekilnoti jau išmokau, kėdutę nusileidau iki minimumo, tai pasiimu už pažastyčių ir abu nueinam iki jos ir jis atsisėda, pervystysiu anr žemes, na manau susitvarkysiu tikrai, svarbiausia optimizmas thumbup.gif
nu šnd lekiu jau siūlus išsiimti, skysčių jau vos vos prisikaupę, tai nžn net ar trauks, tik va labai man skauda gulint ten po šonkauliais kur raumuo prasideda ir ten taip lyg pasipūtę ar ištinę, nu žodžiu kaip diena taip naujieną aš susigalvoju doh.gif labai bijau kad tik nereiktų dar kartą gultis ant op stalo, nes ir tas šonas kur labai ryškiai matosi ir jei čia reiks pasiurbt, na nžn bus matyt, nors be visų šių mano priekabių vistiek esu labai patenkinta, ir vis dar nesuvokiu kaip išgerus ir pavalgius normalius pietus pilvas lieka toks pats, o neišsipūtęs bigsmile.gif
Atsakyti