Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 12 01, 12:14)
rimtai taip rašei? laugh.gif

taip blush2.gif biggrin.gif tiksliau parasiau-pasirinksiu Jus del asmeniniu mediko savybiu ir del to kad graziausias biggrin.gif nu o ka,negi kuriam nors zmogui nepatinka kai pagiria isvaizda biggrin.gif ypac nesumeluojant biggrin.gif as gi begede ,gedos pas mane tik trupiniai belike laugh.gif
Atsakyti
Liomi thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pliam sedziu siandien visa diena uzpakali prie kompo padejus doh.gif

Beja kiek nemazai buvau sutinus po tu op pasirodo g.gif pries op sveriau 50, grizus jau 53, po poros sav 52 ir dabar jau 51 (nesilaikai dietu ar dar ko), pilvas akyse mazeja , nors matos dar patinimas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na, jus pykit nepykit, bet man vistiek skaitant atrodo, kad kazkaip pas B daug komplikaciju, vos ne kiekvienai kas pas ji buvo kazkas vis negerai. As nekalbu apie galutini rezultata, bet apie komplikacijas. Nors pas kitus gal maziau mergaiciu buvo, del to nepasistebi taip.

Man irgi svoris +- pora kg svyruoja. Bet vistiek as sau grazi smile.gif
Atsakyti
Ausryte,ir dar kris.liksi 48 kokie,nes pirmom sav skysciai uzsilaiko.kokia tu mazute ,grazute wub.gif

as ruosiu gardesius,nes rytoj vaziuojam i kita uk puse senu draugu aplankyti ,oi prisiesiu ,prisigersiu,prisijuoksiu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 01 gruodžio 2011 - 15:23
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 12 01, 14:45)
O kiek kainavo?
svarstau kita rudeni (.)(.) pasigrazint[/color]

Nieko nekainavo 4u.gif (pati savo iniciatyva daviau siek tiek)

Del (.)(.) manau padarys nuolaida.
Atsakyti
labukas, žiūrėkit dabar man toks klausimas iškilo iki kiek jums laikėsi patinimas, nu man atrodo kad dabar po gero mėn didesnis nei tik kad buvo, ir toks drebalas ant pilvo g.gif nu kaip sako kad vaizdas keičiasi ir realus plius minus tik po kelių mėn, bet man va dabar kažkaip ir vienas šonas patinęs atrodo, nu nesuprantu
Papildyta:
blyn parsisiunciau dermatixa is uk, o varna žiopla nepastebėjau kad užsakinėju ne ultra, o paprastą, tai kažkaip man raudonas randas, sakiau tepsiu juo kai daugiau apgydysiu 4u.gif gal žinot kur galima pigiau įsigyti pigiau Lt to ultra. ir gal kam reikia jau kur apgijęs randas dermatix regular 15ml, nes užsisakiau dvi tūteles, bet nusipirksiu šviežiam randui ultra, o paskui pabaigsiu ta regular. tarp jų skirtumas tas, kad ultra dar plius turi vitamino c, o regular neturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 12 02, 00:26)
labukas, žiūrėkit dabar man toks klausimas iškilo iki kiek jums laikėsi patinimas, nu man atrodo kad dabar po gero mėn didesnis nei tik kad buvo, ir toks drebalas ant pilvo g.gif nu kaip sako kad vaizdas keičiasi ir realus plius minus tik po kelių mėn, bet man va dabar kažkaip ir vienas šonas patinęs atrodo, nu nesuprantu

Įdėkit foto pasižiūrėti, kaip dabar atrodo pilvukas. Gal nėra taip blogai, kaip pasakojat.. Kiekviena tikriausiai tikimės tobulo rezultato ir visad rasim priekabių.. Bet kai šiandien pasižiūrėjau į savo pilvą be korseto atsigulus šonu... Nudrimba ir jis šalia manęs ant paklodės doh.gif Nu velnias, gal geriau bus nelabai tobulas, bet ne šitoks, kad jį kur doh.gif
Atsakyti
įkeliu keletą, aišku vaizdas šiek tiek realybėj gražesnis, nes fotkinau tik išsinėrus iš gorseto ir viena ranka vaikus ganydama, kita fotiką laikydama doh.gif šiaip kai pasižiūriu nu nėra taip blogai, vazdelis ne koks nes iš labai arti fotkinu, bet realiai matosi kur reiks korekcijso del auskaro skylės, daktaras siūlo po metų, bet sakiau kad nenene, po naujų ir darysim, ten su vietine nejautra tik kažkiek patvarkys ir vsio, nes dabar metasi tokai negraži raukšlė. reiks paprašyt kad vyras normaliau pafotkintų.
Papildyta:
mergaitės, įkelkit ir jūs savo pasirodyt, matau dažnai draugaukim užsuka, bet nei pasipasoja nei pasirodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 12 02, 12:36)

Man tai jis atrodo visai gražiai, ypač paskutinėje foto. Tarp šonų irgi nepastebiu ryškaus skirtumo. Dar patinę tikriausiai, laiko mažai praėjo. Kai auskaro skylę sutvarkys, bus labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 12 01, 16:14)
Na, jus pykit nepykit, bet man vistiek skaitant atrodo, kad kazkaip pas B daug komplikaciju, vos ne kiekvienai kas pas ji buvo kazkas vis negerai. As nekalbu apie galutini rezultata, bet apie komplikacijas. Nors pas kitus gal maziau mergaiciu buvo, del to nepasistebi taip.

Aš irgi tai pastebėjau, šiandien inagrinėjau nuotraukas, tai tik pas raimutą ir donačiuką lyg tai iš karto gerai gavosi, ir tai donačiukas komentaruose paraše, kad deja ne toks jau pilvas g.gif
Trupineli, man visiškai nesimato jokio patinimo g.gif O kas ten prie bambos? Čia nuo korseto gal, ar ten randas kažkoks? g.gif Šiaip labai gražiai atrodo thumbup.gif Tik randas gal kiek aukštai g.gif
Atsakyti
Aga, trupinelio randas ir man aukštokai atrodo, apskritai visų LT operuotų randai kažkaip aukštai atrodo bent jau palyginus su nuotraukom iš užsienio plastinių op. saitų. unsure.gif O koks ten defektas prie bambos tai aš išvis neižiūriu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2011 12 02, 12:36)
O koks ten defektas prie bambos tai aš išvis neižiūriu. schmoll.gif

Aš nesakau, kad defektas blush2.gif Tiesiog nesuprantu, kas ten per linija nuo bambos žemyn eina? Gal sakau nuo korseto atsispaudė taip ?
O dėl rando, gal kai nėra didelio odos pertekliaus, ir neįmanoma jo žemai padaryti? Juk pas trupinėlį nebuvo labai didelio pilvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 02 gruodžio 2011 - 11:49