Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

Nu einu ir as i albuma "pasicekavyti" smile.gif
Papildyta:
Trupineli, man viskas normaliai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 02 gruodžio 2011 - 12:03
Trupineli,man irgi normaliai atrodo.figura man labai grazi,pakalis riestas biggrin.gif pilvas ir liemuo grazus.nesimato joks sonas schmoll.gif tik ten po bamba kazkoks ibrezimas ar man kompas taip rodo? taip randas ryskus,bet gi kitaip nebus,reikia laiko.
Papildyta:
aa supratau - ten ta auskaro skilute istempta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 gruodžio 2011 - 12:19
taip brangiosios, jūsų akys nemeluoja, ten įbrėžimas, įskilimas ar kaip pavadinsi taip nepagadinsi, kažkaip susiraukšlėjo nuo tos skylės bambos. tai va kai padarys korekciją manau būsiu ledinė lotuliukas.gif o randukas jau dakatras sakė žemai kaip tik įmamona darė, bet...jis man aukštokai, ir dar sakau nu taip ištempta gakta, kad ojojoi. ar ir jums apželtukė įštyso???ir dar jau jaučiu kauliukus ant klubų, nu žinot kur tokie išssišokę būna, tai va randas eina grynai per vidury jų, o man taip gražu kada jie ryškiai matosi. ech teks man juos slėpti, ale gerai kad bent pati žinau akd tokie yra lotuliukas.gif
Atsakyti
kauliukai klubu wub.gif .... ar yra geresnis jausmas nei ryte jausti styrancius kauliukus ? g.gif ..nu nebent atsibusti salia milijardieriaus laugh.gif

Papildyta:
dar pagalvojau -prisidarem jaunos auskaru,tatoo ir dabar turim nesamones biggrin.gif va kaip tavo auskaro takelis liko,tep mano panteros galva teliks doh.gif nu bet jei apacia labai uzkels tai issitatiuruosiu rankena duru ir atrodys ,kad katinas islindes pro duris dairos ar niekas neateina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 12 02, 13:51)
taip brangiosios, jūsų akys nemeluoja, ten įbrėžimas, įskilimas ar kaip pavadinsi taip nepagadinsi, kažkaip susiraukšlėjo nuo tos skylės bambos. tai va kai padarys korekciją manau būsiu ledinė lotuliukas.gif o randukas jau dakatras sakė žemai kaip tik įmamona darė, bet...jis man aukštokai, ir dar sakau nu taip ištempta gakta, kad ojojoi. ar ir jums apželtukė įštyso???ir dar jau jaučiu kauliukus ant klubų, nu žinot kur tokie išssišokę būna, tai va randas eina grynai per vidury jų, o man taip gražu kada jie ryškiai matosi. ech teks man juos slėpti, ale gerai kad bent pati žinau akd tokie yra lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man tik truputi pasikele i virsu tikrai nedaug 4u.gif
Randas tikrai aukstai g.gif Ir ta rauksle kaip isryskejo, manau kuo labaiu slugs patinimas tuo ryskesne ji bus, tavo vietoj tikrai nelaukciau iki rudens 4u.gif

Eisiu tuoj po dusu ir savo foto ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar supratau kad ta raukšlė ne nuo korseto susispaudus, o nuo bambaskario skylės likus doh.gif Man kaip žirafai kol "dašunta" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 12 02, 14:20)

Eisiu tuoj po dusu ir savo foto ikelsiu  4u.gif

ilgai prausiesi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 12 02, 17:57)
ilgai prausiesi laugh.gif

Nesulauki foto? biggrin.gif
Katik islindau, megstu as su zurnalu ir arbatos puodeliu, visokiu kaukiu prisitepus vonioj gulet blush2.gif

Jau idejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte_Ausryte: 02 gruodžio 2011 - 17:27
Na va, pas Ausryte randas daug žemiau.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 12 02, 15:06)
kauliukai klubu  wub.gif .... ar yra geresnis jausmas nei ryte jausti styrancius kauliukus ?  g.gif ..nu nebent atsibusti salia milijardieriaus  laugh.gif 
Papildyta:
dar pagalvojau -prisidarem jaunos auskaru,tatoo ir dabar turim nesamones  biggrin.gif  va kaip tavo auskaro takelis liko,tep mano panteros galva teliks  doh.gif nu bet jei apacia labai uzkels tai issitatiuruosiu rankena duru ir atrodys ,kad katinas islindes pro duris dairos ar niekas neateina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mane jau yra kauliukai, bet kas iš to biggrin.gif
Turiu ir aš panterą, bet ant kojos smile.gif Atsimenu, kad galvojau prieš darydama ir nors norėjau žemai ant pilvo, pasidariau ant kojos, niekas nepakito ten.

Šiandien buvau konsultacijoje pas anesteziologę (su vaiku, bet nepraleidau progos pasicekavyti biggrin.gif ).. Primenu, kad rugsėjo pabaigoj turėjau dvi narkozes, po antrosios sunkiai atsipaipaliojau.. Tai klausiau, kiek laiko turi praeiti, kad būtų saugu vėl operuotis. Tai man jinai pasakė, kad tik po senos kartos vaistų (kurių atsargų galbūt ligoninės nebeturi) reikėtų pusmetį palaukti. Pasakiau apie siaubingus skausmus po mentimis. O tai priklauso nuo gulėjimo padėties operacijos metu ir pačios operacijos trukmės ir pobūdžio (ale man operacijos metu buvo prileista kokių tai dujų į pilvą, kad jį išpūstų). Tai sakė pasipasakot prieš darantis operaciją, tada skirs kitus nuskausminamuosius (morfijaus) ir dar nuo pykinimo reikėtų nusipirkti atskirai.
Skysčiai, sakė, kaupiasi dėl organų veiklos sutrikimo... Tai va. Draugė prigąsdino baisiausiai, kad per metus ir cezaris, ir dvi narkozės, kad maža pusmetį laukti, kad neatsikelsiu.. Bet vistiek aš jau kokį kovo mėnesį noriu darytis. Gal atsikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Mamyte Ausryte, thumbup.gif Man ir bamba gerai atrodo, randas zemai thumbup.gif , liemuo koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 12 02, 19:33)
Mamyte Ausryte,  thumbup.gif Man ir bamba gerai atrodo, randas zemai  thumbup.gif , liemuo koks  wub.gif

Aciu 4u.gif bet ta bamba giliau atrodo foto nei is tikruju, manau cia del to kad oda tokia ryskiai rausva aplink ja, kai tas ruzavumas praies, nebelabai matysis, kad bamba turiu laugh.gif
O del liemens taip pati kasdien dziaugiuos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti