QUOTE(liomi @ 2011 12 02, 15:06)
kauliukai klubu

.... ar yra geresnis jausmas nei ryte jausti styrancius kauliukus ?

..nu nebent atsibusti salia milijardieriaus
Papildyta:
dar pagalvojau -prisidarem jaunos auskaru,tatoo ir dabar turim nesamones

va kaip tavo auskaro takelis liko,tep mano panteros galva teliks

nu bet jei apacia labai uzkels tai issitatiuruosiu rankena duru ir atrodys ,kad katinas islindes pro duris dairos ar niekas neateina
Pas mane jau yra kauliukai, bet kas iš to
Turiu ir aš panterą, bet ant kojos

Atsimenu, kad galvojau prieš darydama ir nors norėjau žemai ant pilvo, pasidariau ant kojos, niekas nepakito ten.
Šiandien buvau konsultacijoje pas anesteziologę (su vaiku, bet nepraleidau progos pasicekavyti

).. Primenu, kad rugsėjo pabaigoj turėjau dvi narkozes, po antrosios sunkiai atsipaipaliojau.. Tai klausiau, kiek laiko turi praeiti, kad būtų saugu vėl operuotis. Tai man jinai pasakė, kad tik po senos kartos vaistų (kurių atsargų galbūt ligoninės nebeturi) reikėtų pusmetį palaukti. Pasakiau apie siaubingus skausmus po mentimis. O tai priklauso nuo gulėjimo padėties operacijos metu ir pačios operacijos trukmės ir pobūdžio (ale man operacijos metu buvo prileista kokių tai dujų į pilvą, kad jį išpūstų). Tai sakė pasipasakot prieš darantis operaciją, tada skirs kitus nuskausminamuosius (morfijaus) ir dar nuo pykinimo reikėtų nusipirkti atskirai.
Skysčiai, sakė, kaupiasi dėl organų veiklos sutrikimo... Tai va. Draugė prigąsdino baisiausiai, kad per metus ir cezaris, ir dvi narkozės, kad maža pusmetį laukti, kad neatsikelsiu.. Bet vistiek aš jau kokį kovo mėnesį noriu darytis. Gal atsikelsiu