Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.10., tęsiam

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 12 02, 19:37)
Aciu  4u.gif  bet ta bamba giliau atrodo foto nei is tikruju, manau cia del to kad oda tokia ryskiai rausva aplink ja, kai tas ruzavumas praies, nebelabai matysis, kad bamba turiu laugh.gif
O del liemens taip pati kasdien dziaugiuos wub.gif  thumbup.gif

Mane taip pilvas uzkniso, kad, kaip liomi sake, sueis ir be bambos biggrin.gif
Islepusi tu jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kuri dabar greičiausiai po peiliu gulsis? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Alvyda turetu, jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 12 02, 19:02)
Alvyda turetu, jei neklystu  g.gif

ir man taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 12 02, 21:02)
Alvyda turetu, jei neklystu  g.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 12 02, 21:05)
ir man taip atrodo

Tarp Kalėdų ir Naujų lyg?
Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif

Ziuriu tema labai aktuali vis dar. O kiek naujokiu smile.gif , smagu.

Deja as jau tokia esu, neturiu laiko, dirbu, begu, skubu. Kartais paskaitau tema, bet rasyti nepradedu, nes nesu tikra ar turesiu laiko per sekancias dienas sekti temos.

Jau metai po OP. biggrin.gif
Nebuvo ne vienos dienos, kad gaileciausi.
Aisku, pas mane bamba siek tiek galetu buti zemiau, bet ai... neimu i galva. Nors kazkas fotkese rase, kad pries buvo geriau nei po. biggrin.gif
Bet cia juk tik nuotraukos. Realiai pries tai buvo tesla, drebutis, lasinys.

Na Sekmes visoms. Drasos laukiancioms OP. Ryzto toms kurios negali apsispresti 4u.gif

Beja, ikeliau naujas foto, metai po OP.
Atsakyti
nu blyn Ausryte kaip atrodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif susinervijau juodai, pas mane toli gražu toks rezultatas doh.gif ale manau ir figūrų bei svorio skirtumas pa smus nemažas lotuliukas.gif na randas pas mane aukštokai, bet kažkaip nelabai įmu į galva, ko nepascekavinu į gražuoles laibuoles, tokias kaip Ausrytė blush2.gif na bet ką padarysi, manau kad kai tą raukšlę sutvarkys bus čiki, nes jei būtų dabar tvarkęs tai randas dar aukščiau būt buvęs. manau kad viskas priklauso nuo kiekvieno žmogaus individualiai odos eleastingumo, organų išsidėstymo ir tt(čia taip raminu save) biggrin.gif
o kas dėl tatoo, tai pas mane buvo bitutė pačios apačioj pilvo ištaturuota, tai dabar liko tik bitutės uodegydė. daktaras juokavo, kad galvą va nupjovė, bet savrbiausias dalykas geluonis liko biggrin.gif
aš apskritai kadangi esu labai savikritiška, tai kol kas nesu patenkinta 100% op, bet kaip sakoma kada gi tam žmogui gerai g.gif
Atsakyti
Aha Ausrele super.nu ko dar noret ? biggrin.gif bamba normaliai irgi,galvojau visai blogai.tai jei dar koreguos tai visai bus.randas isbals ir tadaaaa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Apziurejau ir as, sauniai atrodot Trupineli ir Mamyte_Ausryte thumbup.gif Visa kita - sugis, sutvarkys 4u.gif
Dabar man cia toks klausimas iskilo, o ka daro su apgamais? Tuos, kurie pjaunasi su oda, ir nupjauna ane? O idomu siaip, kokia rizika viso to reikalo? g.gif Siaip gi apgamu geriau neliest?
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 12 05, 14:04)
Apziurejau ir as, sauniai atrodot Trupineli ir Mamyte_Ausryte thumbup.gif Visa kita - sugis, sutvarkys  4u.gif
Dabar man cia toks klausimas iskilo, o ka daro su apgamais? Tuos, kurie pjaunasi su oda, ir nupjauna ane? O idomu siaip, kokia rizika viso to reikalo?  g.gif Siaip gi apgamu geriau neliest?

o kas gali nutikti nupjautam apgamui siuksliu dezeje? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 12 05, 17:04)
Apziurejau ir as, sauniai atrodot Trupineli ir Mamyte_Ausryte thumbup.gif Visa kita - sugis, sutvarkys  4u.gif
Dabar man cia toks klausimas iskilo, o ka daro su apgamais? Tuos, kurie pjaunasi su oda, ir nupjauna ane? O idomu siaip, kokia rizika viso to reikalo?  g.gif Siaip gi apgamu geriau neliest?

Man pasalino apgama, nors jis nebutu issipjoves. nezinau kodel taip padare, manes nepaklause...Truputi streso buvo, bet viskas gerai.
QUOTE(liomi @ 2011 12 05, 17:45)
o kas gali nutikti nupjautam apgamui siuksliu dezeje? laugh.gif

Kaikuriu apgamu negalima liesti, arba ju salinimas skiriasi nuo iprasto ir tai daro onkologai 4u.gif
Atsakyti
pala ,Gebene rase apie apgama,kuri nupjauna su oda.as zinau,kad negalima liesti apgamo t.y. JO PAZAEISTI (idreksti,spausti,deginti sauleje ar kituose uv spinduliuose),bet apgamas nesujungtas su vidaus organais ,jis yra tik odos pavirsiuje.juk specialiai ispjauna juos.tiesiog apgamas gali supiktybeti (melanoma),todel ir nereikia jo "erzinti"

nors gal reiktu apeiti penkis ratus aplink nama,per pilnati ,su riesutu ,panasiu i apgama ,rankose laugh.gif laugh.gif arba isiuti apgama atgal ,kaip bamba laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 07 gruodžio 2011 - 15:31