Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 11 02, 21:39)
Sveikuciai is kart uzuojautu del netekciu... verysad.gif  verysad.gif Bet nereikia nukabinti nories, taigi gyvenimas dar nesibaige ir as manau tu zuviuku dar bus iki soties... 4u.gif  Taigi neliudime. smile.gif
O as su klausimu. Zadame pirkti sildytuva 17l akvai, bet gal siusimes is kikos. rolleyes.gif  Tai ir noriu jusu patarimo ar sis sildytuvas tiktu?
Sildytuvas

Pas mane toks pat sildytuvas, vienintelis minusas, temperatura nesireguliuoja. O siaip tai man patinka jis, temperatura akvoj zemiau 25 laipsniu nenukrinta.
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 03, 00:03)
Pas mane toks pat sildytuvas, vienintelis minusas, temperatura nesireguliuoja. O siaip tai man patinka jis, temperatura akvoj zemiau 25 laipsniu nenukrinta.

Cia kaip supratau neina nustatyti kad butu kokia nori temperatura ir palaikytu ja?
Atsakyti
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 11 02, 22:07)
Cia kaip supratau neina nustatyti kad butu kokia nori temperatura ir palaikytu ja?

Taip neina. iki tam tikros ribos prisildo, tarkim jei pas tave akve vanduo kokiu 15 laipsnius jis pakels iki kokiu 25 drasiai, jei kambary bus silta temperatura kils automatiskai. neina nustatyt, kad visda butu 25 laipsniai ar 23... jei vanduo per daug syla tiesiog isjungiu ji, viena diena temperatura uzkilo iki 31 laipsnio, nes saule kambari labai prikaitino.
Atsakyti
Mes tai toki nusipirkom, tai dziaugiuosi, kad nereikia sukti galvos del temperaturos svyravimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 11 03, 00:15)
Mes tai toki nusipirkom, tai dziaugiuosi, kad nereikia sukti galvos del temperaturos svyravimu blush2.gif

Aha tikrai geras dalykas, tik man per brangu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 11 02, 22:56)
*nemanau, nes valgyti davem viena karta dienoj, ir to ko nesuvalge iszvejojom ax.gif Jei gerai oamenu, tai pastarasias dienas merginos is viso nevalge unsure.gif Tokios letos buvo palikusios, o pirma diena tai plaukiojo, zaide tarpusavyje rolleyes.gif O vyras iki pat dabar guvus cool.gif
*matyt nuo vyriskio priklauso biggrin.gif
*"Kikoj" rolleyes.gif
*gupinai - vyriskiai? 4u.gif

o gaidelis irgi iš Kikos? Įtariu, kad vištelės plaukiojo bendruose akvariumuose su kitom žuvytėm, o gaideliai - stiklinėse po vieną... Bent jau prieš kelis metus sklido kalbos, kad Kikoj sergančias žuvis pardavinėja ir tik kam ne kam pasiseka... Tikriausiai iki šiol tvarka nepasikeitė. Kai anksčiau eidavau į kiką tai vis akvose matydavau ar tai baltus taškelius (liaudiškai manų kruopų liga), ar tai kokią žuvytę kampe žiopčiojančią, netgi negyvų žuvyčių, kurias ėsdavo kitos žuvytės. verysad.gif
gupinai , vadinasi vyriškiai wink.gif tik jie tokie nlb ryškių spalvų - gelsvi su juodais taškiukais (tokius draugas išrinko), tai gal nlb krinta gaideliui į akis. rolleyes.gif

QUOTE(laisha @ 2011 11 02, 23:03)

o kiek litrų taviškis akvariumas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 11 02, 22:25)
Aha tikrai geras dalykas, tik man per brangu... ax.gif

tavo 17 litru to bus per akis pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 03, 00:34)
tavo 17 litru to bus per akis pamatysi smile.gif

Pasitarem su seima, kad i Taurage vaziuosim.... Ten turetume rast. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 11 02, 23:03)
Pasitarem su seima, kad i Taurage vaziuosim.... Ten turetume rast. ax.gif

Kai nuvaziuosite i Taurage tai grysit ne tik su sildytuvu, bet ir su didesniu akvariumu lotuliukas.gif oj geras butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Skiriu visoms visoms be isimties gossip.gif JUMS assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisha: 02 lapkričio 2011 - 23:39
QUOTE(laisha @ 2011 11 03, 01:17)
Kai nuvaziuosite i Taurage tai grysit ne tik su sildytuvu, bet ir su didesniu akvariumu  lotuliukas.gif  oj geras butu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Skiriu visoms visoms be isimties gossip.gif JUMS  assa.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai prajuokinai. Na gal dar zuvioku noriu kokiu ar gaideines. rolleyes.gif tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Neturėjau kada nė perskaityt tuo labiau pakomentuot ką nors. Nes nelaimės pas manie po nelaimių....
Ojė...Kiek daug prabendravot biggrin.gif
Klodas tai tikras gražuolis wub.gif Ir paskutinė foto laaaaabai graži ax.gif thumbup.gif
Tai vat. Mano gaidys dar gyvas thumbup.gif Vanduo matyt tiko thumbup.gif džiaugiuosi. Augalai tai pat gerai. Kitos gyventojos tai pat. Labai džiaugiuosi kad po tiek metų laikymo akvos sugebu išlaikyti pusiausvyrą net kaip laiko skiriu tik žuvų pašėrimui rolleyes.gif Danija dabar karaliauja su gaidžiu vieni lotuliukas.gif Bet net Agatas ramesnis nei ta danija blink.gif Jis tai toks gerietis o ta pabaisa puola mano krevetes! Bet matyt toks jų bendravimas rolleyes.gif nes dar nė viena nenukentėjo... Bet jei sugalvosiu laikyt dar žuvų, reikės daniją išimt. Ne gaidį o daniją lotuliukas.gif lotuliukas.gif Truputį įdomiai skamba lotuliukas.gif
laisha- nepykit bet daina nepatiko verysad.gif rolleyes.gif matyt tikrai senų pažiūrų aš lotuliukas.gif
mano stiliaus daina...na ją daugiau klausau kaip man nėra gerai. Arba kaip nėra nuotaikos.... http://www.youtube.c...h?v=jV-R5B9OisA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 04 lapkričio 2011 - 15:09
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 04, 15:03)
Neturėjau kada nė perskaityt tuo labiau pakomentuot ką nors. Nes nelaimės pas manie po nelaimių....
Tai vat. Mano gaidys dar gyvas thumbup.gif  Vanduo matyt tiko thumbup.gif  džiaugiuosi. Augalai tai pat gerai. Kitos gyventojos tai pat. Labai džiaugiuosi kad po tiek metų laikymo akvos sugebu išlaikyti pusiausvyrą net kaip laiko skiriu tik žuvų pašėrimui rolleyes.gif  Danija dabar karaliauja su gaidžiu vieni lotuliukas.gif  Bet net Agatas ramesnis nei ta danija blink.gif  Jis tai toks gerietis o ta pabaisa puola mano krevetes! Bet matyt toks jų bendravimas rolleyes.gif  nes dar nė viena nenukentėjo... Bet jei sugalvosiu laikyt dar žuvų, reikės daniją išimt. Ne gaidį o daniją lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Truputį įdomiai skamba lotuliukas.gif
laisha- nepykit bet daina nepatiko verysad.gif  rolleyes.gif  matyt tikrai senų pažiūrų aš  lotuliukas.gif
mano stiliaus daina...na ją daugiau klausau kaip man nėra gerai. Arba kaip nėra nuotaikos.... http://www.youtube.c...h?v=jV-R5B9OisA

Eeeeeeee.. tai pas mane net 4 danijos lotuliukas.gif blink.gif kas bus kai ileisiu kreveciu blink.gif na tikiuosi nieko labai baisaus nebus doh.gif na pas mane danijos nera tokios labai jau raganos, kaip pas jus blink.gif
O del dainos, tai kiekvienas turime savo skoni, ta vakara ji mane pakerejo, tai sakau visoms reikia dedikuoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti