Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

QUOTE(nikita123 @ 2011 11 04, 16:03)
Tai vat. Mano gaidys dar gyvas thumbup.gif  Vanduo matyt tiko thumbup.gif  džiaugiuosi. Augalai tai pat gerai. Kitos gyventojos tai pat. Labai džiaugiuosi kad po tiek metų laikymo akvos sugebu išlaikyti pusiausvyrą net kaip laiko skiriu tik žuvų pašėrimui rolleyes.gif 

smagu girdėti ir geras naujienas thumbup.gif

O kiek metų jau laikot akvą? Mes tokie naujokai, dar tik 1,5 metų... vis dar mokomės wink.gif
Atsakyti
Pirmasis mano akvas buvo prieš 7metus biggrin.gif Atsimenu, dar tėvas nupirko padėvėtą su viskuo bet tikrai gerą. Auginau jame dygles. Turėjau jų 14 biggrin.gif atsimenu net skaičių lotuliukas.gif Bet reikdavo keist kas 3dienas nes jų 14 o talpa akvos 15l. tai ten joms buvo ankšta. Bet tada buvau mažiukė ir to nesupratau... Atsimenu ne akmenukai o smėlis buvo...Augalai iš upės...Sraigę turėjau. Be proto mylėjau ją. Buvo dar vėžys. Bet jis dėl neaiškių priežasčių greit pasmirdo...
Kitas akvas buvo mažiukė mažiukė apvali vaziukė blush2.gif dar ir dabar ji yra biggrin.gif tik joje akmenukai o ne gaidukas lotuliukas.gif tada ir pirmą kartą turėjau gaiduką biggrin.gif ir joje auginau...Bet ir buvau maža... Dar nenusimaniau apie akvus. Po gal 2metų pradėjau domėtis. Tada atgaivinau 15l akvą kuriam kažkada plaukiojo dyglės. Į jį pirmąsias paleidau gupijas su barbusu. Bet po kelių mėnesių man jie numirė.
Pertrauka vėl. Po kelių mėnesių gavau dovanų diiiiidelį ancitrusą http://www.google.lt...1t:429,r:12,s:0 (panašų labai į šytą) ir lyginai tokią http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0
Papildyta:
Auginau aš juos apvaliam 25l akve. Mažai jiems vietos buvo. Galvojau apie didesnį bet atėjo laikas ir numirė mekio ciklazoma. Liko tik šamas. Po 1metų ir jis užvertė pelekus unsure.gif Žiumbiau kaip mažiukė. Nes jis buvo toks gražuolis...Po pertraukos išsivaliau apvalų akvą ir įleidau gaiduką biggrin.gif mėlyną. Įleidau barbusą. Gupijas. Nuvaževau į Vilnių žiemą ir parsivežiau skaliarį ir neonus. Skaliaris numirė nes šildytuvo nebuvo o neonai neišgyveno. Liko tik gupijos. Bet beplaudama akvą man jis rankose sutrūko verysad.gif kaip tada išsigandau.... Atgaivinau vėl 15l akvą rolleyes.gif Bet po kelių mėnesių ir tas sutrūko...Tada įsigijau 40l akvą biggrin.gif Kaip tą saugojau...Turėjau jame daug žuvų. Bet guramis visas suėdė blink.gif na ir jau po to apleidau...Teta padovanojo baltą šamą kaip šilkas. Tai tas mėgdavo naktį pasivaikščioti iššokęs iš akvos bet uždėjau šėrimui skirtą dangtuką ir nustojo. Augo augo kol sesė nesugalvojo pasiimti akvos. Tada pasiėmė ir buvau be akvos. Ilgai neištvėriau ir štai būtet šį apvalų akvą turiu jau metai. Su ta pačia krevete augalija ir sraigėmis. Ir gaidelį kuris nuo vasaros. Kada vėl apleisiu neįsivaizduoju rolleyes.gif Nes man patalpoj turi būt akvas ar kažkas panašaus rolleyes.gif taip pripratau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nikita ir istorija,jau uzkietejus akvariumiste turetum buti ;D 4u.gif biggrin.gif

Didziausia uzuojauta visom del netekciu... verysad.gif labai gaila...

o mano gaidukas guvena gerai,tik man atrodo truputy liudnas jis, nebesipucia jau negainioja nei kitu zuvu. Tik plaukioja,man atrodo jis laiko piktuma ant manes kad prileidau daugiau zuvu ir jis negali but karalius. Net kardonesiai maista pirmi nugriebia o gaidelis pasitenkina tuokas lieka, arba ne.. Tai seriu tol kol jis gauna smile.gif) nezinau kaip ji pralinksmint g.gif gal praeis jau ta depresija blush2.gif

[url= ] [/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatuske1: 04 lapkričio 2011 - 20:52
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 04, 19:48)
Pirmasis mano akvas buvo prieš

nikita123, nu taip gražiai viską nupasakojai wub.gif tiesiog gražu, su visom detalėm wub.gif

labai gražus ancitruso foto 4u.gif

sš irgi vaikystėj turėjau akvą gal kokius 4 metus, bet viskuo rūpinosi brolis, aš tik maitindavau ir gėrėdavausi lotuliukas.gif

dabartinis mano akvas apvalus, 12-os litrų, bet mano trims gaideliams pats tas. Įdomu, ką manai pati, ar ne per mažai 12-os litrų jiems? g.gif
Atsakyti
3 gaideliams 12litru,mano manymu yra mazoka smile.gif) as bent jau taip manau blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 04, 21:59)
3 gaideliams 12litru,mano manymu yra mazoka smile.gif) as bent jau taip manau  blush2.gif  thumbup.gif

O kiek reikėtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 04, 21:22)
O kiek reikėtų?  g.gif

na jau 20-25 litru tai tikrai smile.gif
Atsakyti
sveikutes kokiom smagiom istorijom jus cia smile.gif
aciu uz daina visai nebloga ji man 4u.gif
vakar su savo suneliu vaiksciojom po parka tai radau upeliuka galvoju reiktu nueiti kokiaa diena zolytes pasiziureti parsinesti g.gif kazko norisi i akva naujo bet vis nenusigaunu i klaipeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuske1 @ 2011 11 05, 15:55)
na jau 20-25 litru tai tikrai smile.gif

Gaunasi, kad vienai žuvytei reikia apie 7-9 litrus, ne per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 05, 16:22)
Gaunasi, kad vienai žuvytei reikia apie 7-9 litrus, ne per daug?  g.gif

Yra toks isskaiciavimas, vienam zuvytes centimetrui 1-2litrai vandens.
Atsakyti
QUOTE(laisha @ 2011 11 05, 18:29)
Yra toks isskaiciavimas, vienam zuvytes centimetrui 1-2litrai vandens.

įdomiai, pirmą kartą sužinojau... g.gif tai mano gaideliai tikrai nėra tokie jau milžinai, galbūt kokie 5cm, tai dar ne taip ir blogai ax.gif Vikipedijoj paminėta, kad gaideliai būna 6-7cm.
Atsakyti
dovil14- gaideliai kvėpuoja atmosferos oru rolleyes.gif ir jiems nesvarbu kiek tų litrų laisvės. Kodėl įsigyju vis žuvį į akvą? Nes jam mažiausiai vietos reik ax.gif ir jiems 12l pakanka per akis biggrin.gif
ineetta- tai skubėkit skintis! Nes tuoj viskas sušals....
Be to ačiū už pagyrimus biggrin.gif
Atsakyti