Pirmasis mano akvas buvo prieš 7metus

Atsimenu, dar tėvas nupirko padėvėtą su viskuo bet tikrai gerą. Auginau jame dygles. Turėjau jų 14

atsimenu net skaičių

Bet reikdavo keist kas 3dienas nes jų 14 o talpa akvos 15l. tai ten joms buvo ankšta. Bet tada buvau mažiukė ir to nesupratau... Atsimenu ne akmenukai o smėlis buvo...Augalai iš upės...Sraigę turėjau. Be proto mylėjau ją. Buvo dar vėžys. Bet jis dėl neaiškių priežasčių greit pasmirdo...
Kitas akvas buvo mažiukė mažiukė apvali vaziukė

dar ir dabar ji yra

tik joje akmenukai o ne gaidukas

tada ir pirmą kartą turėjau gaiduką

ir joje auginau...Bet ir buvau maža... Dar nenusimaniau apie akvus. Po gal 2metų pradėjau domėtis. Tada atgaivinau 15l akvą kuriam kažkada plaukiojo dyglės. Į jį pirmąsias paleidau gupijas su barbusu. Bet po kelių mėnesių man jie numirė.
Pertrauka vėl. Po kelių mėnesių gavau dovanų diiiiidelį ancitrusą
http://www.google.lt...1t:429,r:12,s:0 (panašų labai į šytą) ir lyginai tokią
http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0Papildyta:Auginau aš juos apvaliam 25l akve. Mažai jiems vietos buvo. Galvojau apie didesnį bet atėjo laikas ir numirė mekio ciklazoma. Liko tik šamas. Po 1metų ir jis užvertė pelekus

Žiumbiau kaip mažiukė. Nes jis buvo toks gražuolis...Po pertraukos išsivaliau apvalų akvą ir įleidau gaiduką

mėlyną. Įleidau barbusą. Gupijas. Nuvaževau į Vilnių žiemą ir parsivežiau skaliarį ir neonus. Skaliaris numirė nes šildytuvo nebuvo o neonai neišgyveno. Liko tik gupijos. Bet beplaudama akvą man jis rankose sutrūko

kaip tada išsigandau.... Atgaivinau vėl 15l akvą

Bet po kelių mėnesių ir tas sutrūko...Tada įsigijau 40l akvą

Kaip tą saugojau...Turėjau jame daug žuvų. Bet guramis visas suėdė

na ir jau po to apleidau...Teta padovanojo baltą šamą kaip šilkas. Tai tas mėgdavo naktį pasivaikščioti iššokęs iš akvos bet uždėjau šėrimui skirtą dangtuką ir nustojo. Augo augo kol sesė nesugalvojo pasiimti akvos. Tada pasiėmė ir buvau be akvos. Ilgai neištvėriau ir štai būtet šį apvalų akvą turiu jau metai. Su ta pačia krevete augalija ir sraigėmis. Ir gaidelį kuris nuo vasaros. Kada vėl apleisiu neįsivaizduoju

Nes man patalpoj turi būt akvas ar kažkas panašaus

taip pripratau