Labas rytas, gaidelių augintojos
Norim ir mes prisijungti. Tiesa sakant niekada nemaniau, kad kadanors auginsiu žuvytes, o juolab, kad taip užsirausiu ant to...

Tai va, o istorija prasidėjo nuo to, kad dirbau kikoj ir teko ten prižiūrėti akvariumus. Iš pradžių net šlykštėjausi, niekada jų nemėgau. Visada domėjausi ir svaigau tik dėl šunų

Tai nekėlė man džiaugsmo tas reikalas. Kol vieną dieną pasiunčiau valdžią na.. ir išėjau iš darbo. Turėjau žiauriai fainą bendradarbę, tai dovanų man įkišo gaidelį. Na, net kišt nereikėjo. Man jų ten labai gaila, kokiom salygom laiko. Tai va, apsigyveno mano gaidžiukas trilitreke virtuvėj ant stalo kaip dekoracija. Ir viskas prasidėjo. Nusipirkom iš pradžių 7l akvą, akmenukų, paskui vištelę, paskui antrą, paskui burbuliatorių, paskui 45l akvą ir šildytuvą ir dar 4 danijas....

Ir tikrai ne pabaiga. Niūriai atrodo tas didokas akvas su keliom žuvytėm. Tiesa, viena danija iškilo pilvu į viršų. Tikiuosi kitos neserga. Dabar galvojam kaip įsirengti tą akvariumą. Visokių žolių, dar dumblių kamuoliukų labai noriu

Žooodžiu... ir tas 45l akvas jau atrodo mažas... sakėm taupysim ant didesnio, nes aš dar noriu ciklidų, patinka man aršios ir didesnės žuvelės. O šitą akvą paliksim smulkiom ir bus augalinis. Dar planuojam daugiau danijų ir kažkokių ten kur valo akvą. Ir apšvietimą darysimės ledinį į savadarbį dangtį. Mėlynoj šviesoj danijų spalva išryškėja kaip
Kas apie gaidžiukus. Tai man labai patinka jis. Tikras akvos karalius, išdidžiai plaukioja. O vištelių mano mielumas! Įkiši ranką į akvą, o jos priplaukia ir visai nebijo, gali švelniai perbraukt per šonus jų
p.s su šventėm