Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

labai grazus ronaldas 4u.gif
o man tai grazus ir tie ir tie akvariumukai is pradziu kazko nepatiko staciakampis norejosi apvalaus bet va nusipirkau ir dziaugiuosi ir ne apvaliu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Čia vardą sugalvojom tą patį vakarą kai man jį padovanojo smile.gif O istorija tokia, aišku jei kam id0mu lotuliukas.gif 4u.gif Mano seses draugas žaidžia futbolą, na ir aš visai juo domiuos kartais biggrin.gif tai va, sakom kaip čia pavadinus, tai sakom Ronaldo, nes spalvos panašios į Portugalijos rinktinės aprangą, o ir šiaip kai kam Ronaldo (tas futolininkas) gaidys lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir pakrikštijom ta proga drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 12 16, 17:41)
Mes čia jau kažkada diskutavom, jog apvalus stiklas iškreipia vaizdą ir kenkia žuvų psichikai... Bet šiaip sutinku, kad buto puošmena drinks_cheers.gif Tik ir kvadratiniai tikrai labai gražiai atrodo, man net lengviau įkomponuoti ax.gif

Apie tai ir aš esu skaičiusi, tik gal ten visai mažus turi omeny? g.gif Manišksi apvalus, bet nemažas apie 12litrų.
O dėl buto puošmenos, žinoma, jei išradingai įkomponuotas, tai gali bet koks akvariumas skoningai žiūrėtis mirksiukas.gif

Beje, labai graži Ronaldo vardo istorija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 17, 00:40)
Apie tai ir aš esu skaičiusi, tik gal ten visai mažus turi omeny?  g.gif

jokio skirtumo tūris, nes apvalus visada kreipia vaizdą, aš tiek esu skaičiusi g.gif Mano irgi pirmasis akvariumas buvo 12 litrų apvalus ax.gif
Atsakyti
Vakar suleidau pateles gaideliui, kokios ten kovos ir ritualai buvo blink.gif dabar patelės pasislėpusios ir jeigu tik išlenda, tai gaidelis vaiko, žiūrėsiu kaip toliau bus, gal trečią patelę reikės pirkti ax.gif Bet šiaip gaidelis visu grožiu pasirodė, pelekus taip išskleidė, toks įpykęs, bet gražu žiūrėti kai demonstruojasi wub.gif dar niekad tokio nebuvau mačiusi ax.gif
Atsakyti
O Mano Brangusis vakar padare akvai dangti smile.gif 4u.gif is organinio stiklo smile.gif Labai liuks!
Atsakyti
na va pagaliau ir as parsiveziau ta kamuoliuka i akvariuma thumbup.gif tik reiks palaukti kol pas mus parsives vistyciu noreciau bet nezinau kaip cia butu ar nebus maza vietos ir labai nenusigainios g.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 12 19, 10:36)
Vakar suleidau pateles gaideliui, kokios ten kovos ir ritualai buvo blink.gif dabar patelės pasislėpusios ir jeigu tik išlenda, tai gaidelis vaiko, žiūrėsiu kaip toliau bus, gal trečią patelę reikės pirkti ax.gif Bet šiaip gaidelis visu grožiu pasirodė, pelekus taip išskleidė, toks įpykęs, bet gražu žiūrėti kai demonstruojasi wub.gif dar niekad tokio nebuvau mačiusi ax.gif

Maniškis taip besidemonstruodamas ir daaaaug mailių pridarė doh.gif Bet nespėjau apsidairyt, ir patys visus suėdė doh.gif Žiaurūs tie gaideliai, bet jų meilės šokis labai įspūdingas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 22, 23:33)
Maniškis taip besidemonstruodamas ir daaaaug mailių pridarė  doh.gif Bet nespėjau apsidairyt, ir patys visus suėdė  doh.gif Žiaurūs tie gaideliai, bet jų meilės šokis labai įspūdingas  bigsmile.gif

Aš turbūt po švenčių pirksiu dar patelę, nes dviejų neužtenka ax.gif Žinok skaičiau, kad atsiradus mailiams reikia pateles išimti, nes jos būtent valgo juos, o patinėlis kaip tik prižiūri ir tik kai jau mailiukai didesni ir patys išlenda, tada ir patinėlį reikia iškelti, kiek pamenu lyg ir po 2 mėnesių smile.gif Žodžiu jie sudėtingai veisiami... Aš dabar maitindama nuimu dangtį ir kiekvienam į burną įdedu, nes kitaip patelės lieka nevalgiusios doh.gif
Atsakyti
Su šventėmis!
user posted image
Visoms linkiu,
sveikatėlės, kantrybės, PINIGŲ biggrin.gif ,džiugių akimirkų ir nepamirštamų ateinančių Drakono metų!

Papildyta:
Na o aš su liūdnom naujienom...
Mano Agatas prieš savaitę nesulaukė švenčių ir iškeliavo toli toli.... Dėl to labai liūdžiu unsure.gif Nes negalėsiu būt jūsų būrelį...Nes gaidžio greitu laiku nežadu įsigyti...Mano akvas per didelis. Nemoku taip greit atitaikyti vandens parametrų, kad galėčiau laikyt tokias žuvis. Įsigysiu gal tik tada kaip jau turėsiu filtrą smile.gif Bet negarantuota. Manau kartais užsuksiu pas jus pasisvečiaut ir kitoms padėt jei tik reiks smile.gif Manau nesupyksit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 25 gruodžio 2011 - 17:51
Labas rytas, gaidelių augintojos 4u.gif

Norim ir mes prisijungti. Tiesa sakant niekada nemaniau, kad kadanors auginsiu žuvytes, o juolab, kad taip užsirausiu ant to... biggrin.gif Tai va, o istorija prasidėjo nuo to, kad dirbau kikoj ir teko ten prižiūrėti akvariumus. Iš pradžių net šlykštėjausi, niekada jų nemėgau. Visada domėjausi ir svaigau tik dėl šunų schmoll.gif Tai nekėlė man džiaugsmo tas reikalas. Kol vieną dieną pasiunčiau valdžią na.. ir išėjau iš darbo. Turėjau žiauriai fainą bendradarbę, tai dovanų man įkišo gaidelį. Na, net kišt nereikėjo. Man jų ten labai gaila, kokiom salygom laiko. Tai va, apsigyveno mano gaidžiukas trilitreke virtuvėj ant stalo kaip dekoracija. Ir viskas prasidėjo. Nusipirkom iš pradžių 7l akvą, akmenukų, paskui vištelę, paskui antrą, paskui burbuliatorių, paskui 45l akvą ir šildytuvą ir dar 4 danijas.... doh.gif Ir tikrai ne pabaiga. Niūriai atrodo tas didokas akvas su keliom žuvytėm. Tiesa, viena danija iškilo pilvu į viršų. Tikiuosi kitos neserga. Dabar galvojam kaip įsirengti tą akvariumą. Visokių žolių, dar dumblių kamuoliukų labai noriu biggrin.gif Žooodžiu... ir tas 45l akvas jau atrodo mažas... sakėm taupysim ant didesnio, nes aš dar noriu ciklidų, patinka man aršios ir didesnės žuvelės. O šitą akvą paliksim smulkiom ir bus augalinis. Dar planuojam daugiau danijų ir kažkokių ten kur valo akvą. Ir apšvietimą darysimės ledinį į savadarbį dangtį. Mėlynoj šviesoj danijų spalva išryškėja kaip g.gif
Kas apie gaidžiukus. Tai man labai patinka jis. Tikras akvos karalius, išdidžiai plaukioja. O vištelių mano mielumas! Įkiši ranką į akvą, o jos priplaukia ir visai nebijo, gali švelniai perbraukt per šonus jų blink.gif

p.s su šventėm drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliu @ 2011 12 26, 09:57)
Nusipirkom iš pradžių 7l akvą, akmenukų, paskui vištelę, paskui antrą, paskui burbuliatorių

O sitas kam?
Beje, kurioj kikoj turejai garbes dirbt ?
Atsakyti