Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

cile,

biggrin.gif Skubėdama rašiau, ne taip išsireiškiau, mes namie taip vadinam filtrą.
LABAI JAU MENKA GARBĖ TEN DIRBTI. Kur, su kuo, kas, kodėl kalbant apie kiką aš į asmeniškumus nesileisiu. mirksiukas.gif Turiu labai, labai nekokią nuomonę apie valdžią, apie jų politiką ir t.t bet purvais viešai nesidrabstysiu, šįkart neturiu ūpo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliu: 26 gruodžio 2011 - 11:11
Nu kaunietes. Net nebandykit siustis kad nera visteliu ir graziu gaidziu! Buvau as siandien bazese. Nu koks zuvu grazumas....Ir gaidziu o visteliu kiek daug. Ir kitu zuvu labai daug. Ir kainos visai kitokios nei pas mus. Pas mus grazesnis gaidys 12lt. na kartais ir pigiau, o cia tik 8lt. Visteles po 5lt. Oje...Kaip norisi jau dabar prisipirkt. Bet negaliu...Po to susirgs...Numirs...Nes tik savaitgali namo griztu...
Atsakyti
nikita123, oho kaip pigu blink.gif

Aš šiandien gaideliui nupirkau trečią patelę ax.gif Rytoj žadu valyti akvariumą, tai tuo pačiu suleisiu kartu smile.gif Tik labai dar norėjosi dideliais lapais žolių, deja paprastų augalų čia neturėjo, būčiau prigriebusi, kad turėtų kur slėptis daugiau žuvys, bet gal vėliau kada rasiu, tai pridėsiu ax.gif
Atsakyti
Su šventėmis 4u.gif

QUOTE(nikita123 @ 2011 12 27, 21:30)
Nu kaunietes. Net nebandykit siustis kad nera visteliu ir graziu gaidziu! Buvau as siandien bazese. Nu koks zuvu grazumas....Ir gaidziu o visteliu kiek daug. Ir kitu zuvu labai daug. Ir kainos visai kitokios nei pas mus.  Pas mus grazesnis gaidys 12lt. na kartais ir pigiau, o cia tik 8lt. Visteles po 5lt. Oje...Kaip norisi jau dabar prisipirkt. Bet negaliu...Po to susirgs...Numirs...Nes tik savaitgali namo griztu...

Piguva blink.gif

Beje, buckizs, o 3 patelės vienam gaidukui ne per daug? g.gif Esu skaičiusi, kad jei vienas gaidelis ir 2 patelės - idealus santykis. Jei 3 patelės ir vienas gaidukas, patelės gali jį užvaikyti. Jei 1 patelė ir 1 gaidukas, gaidukas galį ją užvaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 28 gruodžio 2011 - 22:55
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 28, 23:55)
Beje, buckizs, o 3 patelės vienam gaidukui ne per daug?  g.gif Esu skaičiusi, kad jei vienas gaidelis ir 2 patelės - idealus santykis. Jei 3 patelės ir vienas gaidukas, patelės gali jį užvaikyti. Jei 1 patelė ir 1 gaidukas, gaidukas galį ją užvaikyti.

Aš kiek klausiau Kikoje, tai man sakė minimum 2 patelės turi būti. Ir šiaip skaičiau internete, kad jiems gali būti dviejų mažai. Ir pas mane, kai buvo 2, tai visada būdavo už to vadinamo burbuliatoriaus ir niekada neišlįsdavo, tai koks tikslas laikyti jas jeigu jos negali net plaukioti. Man pačiai nepatiko ir buvo jų gaila. Dabar kai nupirkau trečią vaizdelis žymiai geresnis, plaukioja visos trys, aišku jas pavaiko, kartais ir pasislepia, bet bent jau gyvybės akvariume yra thumbup.gif Dažniausiai Berilis būna viršuje, o patelės palei dugną išsidėsto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 12 29, 10:34)
Aš kiek klausiau Kikoje, tai man sakė minimum 2 patelės turi būti. Ir šiaip skaičiau internete, kad jiems gali būti dviejų mažai. Ir pas mane, kai buvo 2, tai visada būdavo už to vadinamo burbuliatoriaus ir niekada neišlįsdavo, tai koks tikslas laikyti jas jeigu jos negali net plaukioti. Man pačiai nepatiko ir buvo jų gaila. Dabar kai nupirkau trečią vaizdelis žymiai geresnis, plaukioja visos trys, aišku jas pavaiko, kartais ir pasislepia, bet bent jau gyvybės akvariume yra thumbup.gif Dažniausiai Berilis būna viršuje, o patelės palei dugną išsidėsto ax.gif

Labai suintrigavo, nes buvau įsitikinusi, kad 2 vištelės ir 1 gaidelis = idealus santykis (taip jau antri metai dvi kartas laikom). Reiks pabandyti gal ir trečią vištelę, žiūrėsim kaip ten jiems seksis susidraugauti ax.gif
Atsakyti
Kaip mane pagunda veikia....Kaip as noriu gaidziuka vel turet wub.gif Vel dziaugtis kaip jis sugeba kaskadinius triukus padaryti biggrin.gif ir pazaist gauduku lotuliukas.gif ko zuvis isvis nesupranta. Sitos kur turiu grazios. Bet kaip ir zmogus. Jis labai grazus bet tuscias (kaip danziausiai buna). Pasiilgsiu visu tu mielu dalyku praleistu su gaidziukais... Bet prizadu. Jei atsibos man didysis akvas butinai isigysiu ir vel gaidziuka biggrin.gif Ir prikelsiu savo mazaji akviuka smile.gif
Labai dziaugiuosi buckizs gaidziuko draugyste su vistelemis thumbup.gif drinks_cheers.gif Smagu kad sutaria nors jau taip rolleyes.gif Mano niekada nesutardavo...Nespedavau nupirkt kitos ziuriu jau nebegyva...Man nesiseke su gaidziu panelemis rolleyes.gif
Na o ka pamaciau bigsmile.gif Pas mano krevetka ,naujai nupirkta , tures maziuku thumbup.gif Jegute thumbup.gif drinks_cheers.gif Visada norejau kad pas mane krevetes tai pat turetu maziuku. Kaip bus pagausejimo butinai pranesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 12 29, 18:59)
Na o ka pamaciau bigsmile.gif  Pas mano krevetka ,naujai nupirkta , tures maziuku thumbup.gif  Jegute thumbup.gif  drinks_cheers.gif Visada norejau kad pas mane krevetes tai pat turetu maziuku. Kaip bus pagausejimo butinai pranesiu thumbup.gif

kokios naujienos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais metais! drinks_cheers.gif
Tikrai fainai... Bet kad pas mane hebros labai jau daug....Nebent jei sugebės pasislėpt grunte ar po dekoracijom. Nes augaliukai dar mažai išaugę. Ko norėt...Tik anais metais pasodinau biggrin.gif
Atsakyti
su naujais visus zuviukus ir ju myletojus 4u.gif
as tai laukiu vistyciu kol atves bet kazkaip jau pradedu galvoti kad greiciau man iseis i klaipeda nuvykti ju paieskoti g.gif
Atsakyti
Girdejau kad gaideliams patinka surus vanduo, ir idejus siek tiek druskos jie buna gyvibingesni? Ar kas bandet? Labai baisu savajam del nezinant, kad nesikankintu sad.gif
Atsakyti
Apie suru vandeni nieko nesu girdejusi, apart tai, kad jis padeda iveikti ligas smile.gif Manau, kad ilgas gaidelio laikymas suriame vandenyje visgi jam pakenktu g.gif
Mano gaideliai laikosi gerai, nieko ypatingo, kiekvienas turi savo erdves, atskirus akvariumus, taip ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti