Įkraunama...
Įkraunama...

***Žuvytė gaidelis*** (6 akvariumas)

Musu gaidelio nauji namai

user posted image

Turi dabar kaimynu, keleta neonu, ancitrusa, ir keliolika red cherry krevetukiu. Taip karaliskai plaukioja nosi uzkeles, demesio i zuveliokus nekreipdamas, maitinant pasiima pirmas, kitiems tai kas lieka irnesakyk.gif Bijojau, kad nesutars su kitais, bet i neonus nekreipia jokio demesio, ancitrusa pradzioj pabaksnojo, bet anas kai greitai laksto, tai pasivaike ir tiek pirmaja diena, dabar irgi nebekreipia demesio. Su krevetem atskira kalba, vakar pamaciau kaip prarijo tokia nemaza blink.gif na bet augalu nemazai, tai tikiuosi visu neismedzios doh.gif Ziuriu jis toks tinginys, daznai ilsisi savo "apartamentuose", atsigules ant filtro virsaus, ir sildosi lempos sviesoje pelekus pakabines lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Vakar įsigijau gaiduką, kol dar neapsipratęs buvo, apvaliame akvariume, elgėsi nedrąsiai, šiandien perkelus į stačiakmpį akvariumą, jis laksto palei viena sieną ir atsisukęs į stiklą skleidžia savo pelekus ir žiaunas sad.gif Nežinau, ar nepradės daužyzt galvos į stiklą, nes manau kad stikle viskas atsispindi, ir priimą savo atspindį kaip priešininką. Tai gal kažkam taip panašiai buvo?
Atsakyti
Dar pastebejau, kad diena jis savo peleku ir ziaunu neskleidzia, vakare, kai sviesa dega kambaryje taip pat neskleidzia, tik palei stikla nardo, o va kai tik ijungta sviesa virs akvariumo, taip jis isskleidzia savo ziaunas ir pelekus ir puikuojasi pries stikla. Gal degant sviesai jis ryskiau mato atspindi? O gal cia viskas tvarkoj? :/
Atsakyti
QUOTE(Mc*Steve @ 2012 07 17, 23:19)
Dar pastebejau, kad diena jis savo peleku ir ziaunu neskleidzia, vakare, kai sviesa dega kambaryje taip pat neskleidzia, tik palei stikla nardo, o va kai tik ijungta sviesa virs akvariumo, taip jis isskleidzia savo ziaunas ir pelekus ir puikuojasi pries stikla. Gal degant sviesai jis ryskiau mato atspindi? O gal cia viskas tvarkoj? :/

Nieko jam neatsitiks smile.gif kai pas mane vienas gyveno, tai as jam veidrodi prie akvariumo pastatydavau blush2.gif bet i stikla niekada nesidauze tik pasiputes plaukiodavo
Atsakyti
Sveikos gaidukų augintojos smile.gif
Matau daug yra naujų ir gražių gaidukų smile.gif Užuojauta tos kurios neteko... verysad.gif
Matau, mažai bendraujat smile.gif Ko taip? Negi nieko įdomaus nevyksta jūsų akvariumukuose? smile.gif Aš iš DAUG žuvų, perėjau į porą gupijų biggrin.gif Na dar 3šamukai, sraigės ir krevetė smile.gif Bet gaiduko, man jokios žuvys neatstos... Todėl, manau, greitu laiku save pradžiuginsiu nauju gyventoju bigsmile.gif
Atsakyti
Nikita123, jo, reikia atgaivint forumą smile.gif

Na o mano akvariumo naujosios gyventojos: dvi vištytės smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif sveikinu įsigijus paneles smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gaidelių augintojos,
turiu klausimą dėl savojo..
auginame gal 5l apvaliame akvariume be filtro vieną mėlyną gaidžiuką.
pradžioje kai įsigijome buvo labai aktyvus. atrodo net sažinė graužia, kad jis ten vienas, nes visa laika prie akvariumo stiklo prilipęs buvo ir sekiojo ką mes darom.
bet dabar paskutiniu metu gaidukas visiskai ramiakas, nusileides ant dugno ir nejuda. net pamaitinti reikia kiek kviesti kad iskiltu i pavirsiu sad.gif
ar cia serga ar siaip depresija?
gal galite ka patarti?
Atsakyti
Atidela- jei gaidys serga, dažniausiai jis plūduriuoja ant viršaus, prilipęs prie stiklo. Jis dugne guli, nes nėra jam ką veikt smile.gif Įsigykite draugijos, jei norit kad būtų aktyvesnis smile.gif Geriausias draugas, šamukas smile.gif Jie nesipyks, ir akvariumui bus daug geriau smile.gif
Štai tokį http://www.google.lt...,r:4,s:28,i:243
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2012 08 28, 19:57)
Atidela- jei gaidys serga, dažniausiai jis plūduriuoja ant viršaus, prilipęs prie stiklo. Jis dugne guli, nes nėra jam ką veikt smile.gif Įsigykite draugijos, jei norit kad būtų aktyvesnis smile.gif Geriausias draugas, šamukas smile.gif Jie nesipyks, ir akvariumui bus daug geriau smile.gif 
Štai tokį http://www.google.lt...,r:4,s:28,i:243

Drįstu paprieštarauti. Buvau apgyvendinus savąjį Ugnių su šamu. Pasekmės - leisgyvis, nukramtytais pelekais gaidelis. Po to prireikė dar mažiausiai mėnesio, kol ataugo pelekai ir žuviukas vėl tapo žvalus. Daugiau taip neberizikuočiau smile.gif
Atsakyti
Kiba auginot su tarakatu? smile.gif Jei su tokiu, tai taip smile.gif Jie ėda už save mažesnius smile.gif Bet corydorus šamukai, man jau gerai pažįstami smile.gif Kiek esu laikius aš jų, visi taikūs smile.gif Ir kaip tik labai jaukūs, gaidžio atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
o mano gaidukui vel kazkas negerai, kazkoks pabales jis visas ant dugno guli nzn kas jam yra, bijau blogiausio verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti