Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(Eljerny @ 2011 12 18, 22:26)
Svelnus kremas-gelis vokams iki 35m
Jis man per riebus, sunkus, akiu sryciai megstu lengvesnius kremukus, sis ilgai susigeria.

mano nuomone,jis visai neriebus ir nesunkus,yra pakankamai skystas,kaip ir šios serijos kremas bei serumas,bet pritariu,kad ilgokai besigeriantis.Pati irgi nekartosiu jo.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 19, 15:42)
mano nuomone,jis visai neriebus ir nesunkus,yra pakankamai skystas,kaip ir šios serijos kremas bei serumas,bet pritariu,kad ilgokai besigeriantis.Pati irgi nekartosiu jo.

As lyginus su Bioderma kremuku paakiams, tai RBA yra tikrai sunkesnis ir riebesnis. Cia matyt kas su kuo lygina ir kam kas patinka, kokia oda. Konsistencija mane tenkina, nera skystas, bet sunkus g.gif Bioderma tokios pat konsistencijos, bet labai lengvas, greitai isigeria, zodziu puikus, nereklamuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Domina,ar kas išbandė jau Baikals Herbals,skirtą paakiams?
Atsakyti
Baikal Herbals produkcija jau ir Eurokose po truputį atsiranda 4u.gif
Atsakyti
Reiks bėgt ieškot tuomet. Gal matėt ten tuos išgirtus prausiklius?
Atsakyti
Kol kas mačiau tik plaukų šampūnus (gal penkių ar šešių rūšių), purškalą šaknims, bei tris (jei neklystu) kremukus. Noriu nusipirkti serumą mišriai odai, bet vis nenuvažiuoju iki Elevitos, tai paklausiau konsultantės gal jie turi, tačiau pasakė, kad šiuo metu dar labai mažai ką turi ir vis po truputį gauna prekių, sakė vėliau daugiau visko turės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 28, 02:40)
Baikal Herbals produkcija jau ir Eurokose po truputį atsiranda  4u.gif

Bandziau sampuna besiriebaluojandiems plaukams, tai nepatiko, nees labai isausino plauka, be balzamo ar kaukes vos sukas ikisau i plaukus, nors mano plaukai nera is besivelianciu.
Atsakyti
Kazkada pirkau sampuna ir purskiama-ale balzama plaukams, tai labai patiko. Ploviau gal 2 kartus, bet visai nieko, kai tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti
Gavau Baikal Herbals purškiamą aliejuką nuo plaukų slinkimo, išsipurškiau galvą, kelias valandas jau sėdžiu taip blush2.gif Eisiu tuoj plauti plaukų ir galėsiu parašyti atsiliepimus po kelių panaudojimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 12 28, 03:40)
Baikal Herbals produkcija jau ir Eurokose po truputį atsiranda  4u.gif

Drogas irgi pradeda prekiauti.
Atsakyti
Nusipirkau Baikal Herbals Eurokose šampūną besiriebaluojantiems plaukams, tai labai patiko kolkas:> Labai švelnūs plaukai, gražiai viskas:> Kvapas šampūno labai labai.
Atsakyti
Na o as Baikal Herbals smapuna nuo plauku slinkimo biggrin.gif
Bet vel atsiranda pleiskanu, tik nezinau ar butent nuo jo, ar kad nustojau naudoti kita smapuna skirta pleiskanoms naikinti unsure.gif
Beje jis irgi buvo rusiskas, sto procentov krasaty (ar pan.) su degutu, labai padejo ir labai gerai aliejus isplaudavo thumbup.gif
Atsakyti